Предлагаю обсудить Western Digital налагодила постачі жорстких дисків об'ємом 22 та 26 Тбайт
Вот это объемчики, можно Ютюб на дому поднимать
Останні статті і огляди
Новини
Western Digital налагодила постачі жорстких дисків об'ємом 22 та 26 Тбайт
-
doc-oc
Member
-
MetalistForever
Member
Я бы сказал, один канал Youtuba ,можно дома держатьdoc-oc: ↑ 10.05.2022 17:06 Предлагаю обсудить Western Digital налагодила постачі жорстких дисків об'ємом 22 та 26 Тбайт
Вот это объемчики, можно Ютюб на дому поднимать
-
Вадоска
Junior
Цікаво було б спробувати. Я п'ять террабайт все ніяк загадити не можу
-
Alligator
Member
Оставил эпик со стимом без присмотра на месяцок - сразу минус пару ТБ.Вадоска: ↑ 10.05.2022 21:26 Цікаво було б спробувати. Я п'ять террабайт все ніяк загадити не можу
-
deepforest
Member
Тобто HMR ще немає?Загальною рисою 22-терабайтних рішень стане технологія запису CMR та, відповідно, пластини обсягом 2,2 ТБ. Для пристроїв об'ємом 26 Тбайт передбачені 2,6-терабайтні пластини, в яких додаткову місткість вдалося «вичавити» коштом черепичного магнітного запису SMR. Не обійшлося без заповнення внутрішнього простору пристроїв гелієм у рамках технології HelioSeal.
Якщо можливо було зробити такі пластини на чистому CMR чому зараз усі полиці магазинів завалені SMR?Загальною рисою 22-терабайтних рішень стане технологія запису CMR та, відповідно, пластини обсягом 2,2 ТБ
Гелій також не зовсім вдала технологія як і CMR - здешевлення за рахунок швидкостей та надійностіНе обійшлося без заповнення внутрішнього простору пристроїв гелієм у рамках технології HelioSeal
Цікаво, чисті CMR будуть якось позначатись?
-
Coftantin
Member
Як і завжди - ніяк. Потрібно буде шукати даташит або чекати огляди)deepforest: ↑ 10.05.2022 22:36 Цікаво, чисті CMR будуть якось позначатись?
-
VovaVMS
Member
22 TB та 10 пластин у диску - це по 2,2 TB десь. Хіба ні ?deepforest: ↑ 10.05.2022 22:36Якщо можливо було зробити такі пластини на чистому CMR чому зараз усі полиці магазинів завалені SMR?Загальною рисою 22-терабайтних рішень стане технологія запису CMR та, відповідно, пластини обсягом 2,2 ТБГелій також не зовсім вдала технологія як і CMR - здешевлення за рахунок швидкостей та надійностіНе обійшлося без заповнення внутрішнього простору пристроїв гелієм у рамках технології HelioSeal
То тут таки два покращення - і по ємності пластини, і по кількості пластин разом.
Цікаво якісь технології відмовостійкості по пластинам використовуються ? І які по збільшенну ємності пластини - чи це native 4KB only disk чи навіть зразу більше - 8, 16 чи 32?
-
deepforest
Member
VovaVMS
за рахунок чого така щильність на одну пластину та по загальной кількості пластин та ще на cmr як вони кажуть? На мою думку cmr це гарно. Невже як виявляється можливі такі ємності без smr та hmr? Але багатоплпстинність робе жорсткий диск більш уразливим по механіці. Знову не ясно в якому напрямку піде ринок? І сподіваємось, що не буде нічого накшталт невдалої chia.
за рахунок чого така щильність на одну пластину та по загальной кількості пластин та ще на cmr як вони кажуть? На мою думку cmr це гарно. Невже як виявляється можливі такі ємності без smr та hmr? Але багатоплпстинність робе жорсткий диск більш уразливим по механіці. Знову не ясно в якому напрямку піде ринок? І сподіваємось, що не буде нічого накшталт невдалої chia.
-
NiTr0
Member
ровно потому же, почему на полках валом QLC SSD. +20% емкости нахаляву при тех же затратах. и пофиг что унылое и тормозное.deepforest: ↑ 10.05.2022 22:36 Якщо можливо було зробити такі пластини на чистому CMR чому зараз усі полиці магазинів завалені SMR?