Corsair выпустила механическую клавиатуру K70 RGB Pro с частотой опроса 8000 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Wifestealer
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Corsair выпустила механическую клавиатуру K70 RGB Pro с частотой опроса 8000 Гц

вот она, идеальная полноразмерная механическая и до 200 уе, если не считать барыг
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

По юсб частота опроса разве не 1000гц потолок?
Salatik
Member

Повідомлення

У кого там 8000 480000 APM, признавайтесь?! :gigi:
jorg
Member

Повідомлення

PBT
теперь возможно я ее куплю и буду использовать, а не как К70 Mk2 low profile - представил ее вид (и посмотрел у других) спустя короткое время и отправил к новому владельцу
nv_ua
Member

Повідомлення

Вау, 8000 Гц и для микросекундных задержек ввода с клавы, которые разобьются о 25 мс пинга до провайдера
Paradox1306
Member

Повідомлення

а кому не хватало тех показателей что есть сейчас?
Wifestealer
Member

Повідомлення

Salatik: 13.02.2022 10:18 У кого там 8000 480000 APM, признавайтесь?! :gigi:
это почти невозможно замерить. В стрелялках, идя по прямой, потребуется приседать, подпрыгивать, стрейфить, менять оружие туда/обратно, перезаряжаться с отменой и жамкать кнопку микрофона просто постоянно.
В моба, отыгрывая роли саппортов, почти всю игру стоишь, страхуешь. А за керри нажимать почти нечего, хотя забавно наблюдать как про игроки для убийства лесных монстров напрягаются, бегают влево/вправо перед глазами офигевших монстров, атаку жмут каждые четверть секунды, и всё это не влияет на скорость убиения бедных монстров.
Есть ещё стратегии, но там всё сложно и зависит от баланса противоборствующих сторон. В стар крафте, например, зергами нужно микрить, а за терранов можно вполне спокойно попивать чаёк
nemadimi
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 13.02.2022 10:15 По юсб частота опроса разве не 1000гц потолок?
там 8 кабелей одновременно можно впихнуть
Volodimir
Member

Повідомлення

nv_ua: 13.02.2022 10:3525 мс пинга до провайдера
У вас там 2g интернет? :spy:

А клава на вид и по хар-кам классная: черри, нет лишних бортов в см, боковых мультимедиа клавиш и тп бреда
leif
Member

Повідомлення

jorg: 13.02.2022 10:21PBT
теперь возможно я ее куплю и буду использовать, а не как К70 Mk2 low profile - представил ее вид (и посмотрел у других) спустя короткое время и отправил к новому владельцу
можливо, корсар замовили кейкапи не у того китайця. АBS, очевидно, полірується, але "короткий час" можна по-різному оцінювати. ось моя blackwidow lite перед тим як я її продав, фото з оголошення:
спойлер
Зображення
Зображення
клавіатура використовувалась рівно рік, але щоденно і дещо інтенсивніше ніж у пересічного гамера, оскільки я і працюю вдома і граю за компом практично кожен день.

на фото на окремих клавішах вже помітно типовий блиск для абс, але тут багато світла, при звичайному використанні\освітленні наполіровані ділянки взагалі не кидались в око. думаю, що у пересічного юзера такий стан клави настав би десь через 2-3 роки. враховуючи вартість, це ок, імхо.
Востаннє редагувалось 13.02.2022 12:00 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
nv_ua
Member

Повідомлення

Volodimir: 13.02.2022 11:54
nv_ua: 13.02.2022 10:3525 мс пинга до провайдера
У вас там 2g интернет? :spy:
Соре, сморозил дичь. Хотел сказать – до ближайшей страны первого мира, Пильши например, где потенциально серваки стоят какой-либо онлайн-дро :censoured: ни, для которых эта вся гуйминг индустрия и потеет отделами маркетологов.
MorjMorj
Member

Повідомлення

Знаючи кокорсар, клавіатура напевно гремить більше, аніж навіть дакі. Питання: Нашо потрібен оцей кокорсар за 160-200 баксів, якщо можна купити даккі з тим самим геймерським функціоналом за 120-150 баксів ?

Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Також знаючи як кокорсар любить економить на сірниках, можу припустити, що десь вони жостко зекономили, щоб поставити пбт кейкапи. Кокорсари, хайперікси, райзери, стілсіріуси це помийні компанії. Дивно що на оверах таке хвалять

Відправлено через 18 хвилин 59 секунд:
Як думаєте, чому рекламщики клавіатур кокорсар зазвичай не записують тайпінг ? Тому що воно гремить як пагрємушка. І люди ще й дякують за ціну в 160-200 доларів. Жах та й годі. Ну ладно десь в ютубі. Однак як таке можливо на сайті кудахтерних гіків ?
kolio
Member

Повідомлення

Wifestealer: 13.02.2022 10:14 вот она, идеальная полноразмерная механическая и до 200 уе, если не считать барыг
за те же деньги полноразмерная Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
MorjMorj
Member

Повідомлення

В що перетворився оцей сайт ?
ATIRadeon
Member

Повідомлення

MorjMorj: 13.02.2022 13:35Знаючи кокорсар, клавіатура напевно гремить більше, аніж навіть дакі. Питання: Нашо потрібен оцей кокорсар за 160-200 баксів, якщо можна купити даккі з тим самим геймерським функціоналом за 120-150 баксів ?
Подставка, ролик прокрутки, мультимедийные кнопки, подсветка и тд.
MorjMorj
Member

Повідомлення

ATIRadeon: 13.02.2022 13:39
MorjMorj: 13.02.2022 13:35Знаючи кокорсар, клавіатура напевно гремить більше, аніж навіть дакі. Питання: Нашо потрібен оцей кокорсар за 160-200 баксів, якщо можна купити даккі з тим самим геймерським функціоналом за 120-150 баксів ?
Подставка, ролик прокрутки, мультимедийные кнопки, подсветка и тд.
Подставку можна купити окремо. Їх повно і коштують вони копійки. Підсвітка у даккі також є як і все інше, окрім хіба що отієї круглої кнопки

Відправлено через 4 хвилини 47 секунд:
Гремить як китайська нонейм клавіатура за 50 баксів:

02:05

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Як дійшло до того, що в коментарях на оверах такий кал хвалять ? Конференцію окупували продавці ?
Востаннє редагувалось 13.02.2022 13:54 користувачем MorjMorj, всього редагувалось 1 раз.
ATIRadeon
Member

Повідомлення

MorjMorj
А какие то еще замечание к сабжу кроме того что гремит и стоит дорого будут или это и есть её роковой, неисправимый недостаток?)
MorjMorj
Member

Повідомлення

ATIRadeon: 13.02.2022 13:54 MorjMorj
А какие то еще замечание к сабжу кроме того что гремит и стоит дорого будут или это и есть её роковой, неисправимый недостаток?)
Претензія не до того, що клавіатура дорога, а до того, що це непотріб. Воно гремить. Нашо таке потрібно ? Хіба що тільки в навушниках юзати і тільки вдень, бо вночі всі сусіди на вуха стануть
leif
Member

Повідомлення

MorjMorj: 13.02.2022 13:57до того, що це непотріб
дозвольте поцікавитись, яку ви клавіатуру зараз використовуєте?
MorjMorj
Member

Повідомлення

leif: 13.02.2022 14:00
MorjMorj: 13.02.2022 13:57до того, що це непотріб
дозвольте поцікавитись, яку ви клавіатуру зараз використовуєте?
Зараз Лео
Відповісти