Останні статті і огляди
Новини
Corsair выпустила механическую клавиатуру K70 RGB Pro с частотой опроса 8000 Гц
-
Wifestealer
Member
Предлагаю обсудить Corsair выпустила механическую клавиатуру K70 RGB Pro с частотой опроса 8000 Гц
вот она, идеальная полноразмерная механическая и до 200 уе, если не считать барыг
вот она, идеальная полноразмерная механическая и до 200 уе, если не считать барыг
-
aaleksandrenko
Member
По юсб частота опроса разве не 1000гц потолок?
-
Salatik
Member
У кого там 8000 480000 APM, признавайтесь?! 

-
jorg
Member
PBT
теперь возможно я ее куплю и буду использовать, а не как К70 Mk2 low profile - представил ее вид (и посмотрел у других) спустя короткое время и отправил к новому владельцу
теперь возможно я ее куплю и буду использовать, а не как К70 Mk2 low profile - представил ее вид (и посмотрел у других) спустя короткое время и отправил к новому владельцу
-
nv_ua
Member
Вау, 8000 Гц и для микросекундных задержек ввода с клавы, которые разобьются о 25 мс пинга до провайдера
-
Paradox1306
Member
а кому не хватало тех показателей что есть сейчас?
-
Wifestealer
Member
это почти невозможно замерить. В стрелялках, идя по прямой, потребуется приседать, подпрыгивать, стрейфить, менять оружие туда/обратно, перезаряжаться с отменой и жамкать кнопку микрофона просто постоянно.
В моба, отыгрывая роли саппортов, почти всю игру стоишь, страхуешь. А за керри нажимать почти нечего, хотя забавно наблюдать как про игроки для убийства лесных монстров напрягаются, бегают влево/вправо перед глазами офигевших монстров, атаку жмут каждые четверть секунды, и всё это не влияет на скорость убиения бедных монстров.
Есть ещё стратегии, но там всё сложно и зависит от баланса противоборствующих сторон. В стар крафте, например, зергами нужно микрить, а за терранов можно вполне спокойно попивать чаёк
-
nemadimi
Member
там 8 кабелей одновременно можно впихнутьaaleksandrenko: ↑ 13.02.2022 10:15 По юсб частота опроса разве не 1000гц потолок?
-
Volodimir
Member
У вас там 2g интернет?nv_ua: ↑ 13.02.2022 10:3525 мс пинга до провайдера

А клава на вид и по хар-кам классная: черри, нет лишних бортов в см, боковых мультимедиа клавиш и тп бреда
-
leif
Member
можливо, корсар замовили кейкапи не у того китайця. АBS, очевидно, полірується, але "короткий час" можна по-різному оцінювати. ось моя blackwidow lite перед тим як я її продав, фото з оголошення: клавіатура використовувалась рівно рік, але щоденно і дещо інтенсивніше ніж у пересічного гамера, оскільки я і працюю вдома і граю за компом практично кожен день.jorg: ↑ 13.02.2022 10:21PBT
на фото на окремих клавішах вже помітно типовий блиск для абс, але тут багато світла, при звичайному використанні\освітленні наполіровані ділянки взагалі не кидались в око. думаю, що у пересічного юзера такий стан клави настав би десь через 2-3 роки. враховуючи вартість, це ок, імхо.
Востаннє редагувалось 13.02.2022 12:00 користувачем leif, всього редагувалось 1 раз.
-
nv_ua
Member
Соре, сморозил дичь. Хотел сказать – до ближайшей страны первого мира, Пильши например, где потенциально серваки стоят какой-либо онлайн-дроVolodimir: ↑ 13.02.2022 11:54У вас там 2g интернет?nv_ua: ↑ 13.02.2022 10:3525 мс пинга до провайдера![]()

-
MorjMorj
Member
Знаючи кокорсар, клавіатура напевно гремить більше, аніж навіть дакі. Питання: Нашо потрібен оцей кокорсар за 160-200 баксів, якщо можна купити даккі з тим самим геймерським функціоналом за 120-150 баксів ?
Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Також знаючи як кокорсар любить економить на сірниках, можу припустити, що десь вони жостко зекономили, щоб поставити пбт кейкапи. Кокорсари, хайперікси, райзери, стілсіріуси це помийні компанії. Дивно що на оверах таке хвалять
Відправлено через 18 хвилин 59 секунд:
Як думаєте, чому рекламщики клавіатур кокорсар зазвичай не записують тайпінг ? Тому що воно гремить як пагрємушка. І люди ще й дякують за ціну в 160-200 доларів. Жах та й годі. Ну ладно десь в ютубі. Однак як таке можливо на сайті кудахтерних гіків ?
Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Також знаючи як кокорсар любить економить на сірниках, можу припустити, що десь вони жостко зекономили, щоб поставити пбт кейкапи. Кокорсари, хайперікси, райзери, стілсіріуси це помийні компанії. Дивно що на оверах таке хвалять
Відправлено через 18 хвилин 59 секунд:
Як думаєте, чому рекламщики клавіатур кокорсар зазвичай не записують тайпінг ? Тому що воно гремить як пагрємушка. І люди ще й дякують за ціну в 160-200 доларів. Жах та й годі. Ну ладно десь в ютубі. Однак як таке можливо на сайті кудахтерних гіків ?
-
kolio
Member
за те же деньги полноразмерная Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX BrownWifestealer: ↑ 13.02.2022 10:14 вот она, идеальная полноразмерная механическая и до 200 уе, если не считать барыг
-
MorjMorj
Member
В що перетворився оцей сайт ?
-
ATIRadeon
Member
Подставка, ролик прокрутки, мультимедийные кнопки, подсветка и тд.MorjMorj: ↑ 13.02.2022 13:35Знаючи кокорсар, клавіатура напевно гремить більше, аніж навіть дакі. Питання: Нашо потрібен оцей кокорсар за 160-200 баксів, якщо можна купити даккі з тим самим геймерським функціоналом за 120-150 баксів ?
-
MorjMorj
Member
Подставку можна купити окремо. Їх повно і коштують вони копійки. Підсвітка у даккі також є як і все інше, окрім хіба що отієї круглої кнопкиATIRadeon: ↑ 13.02.2022 13:39Подставка, ролик прокрутки, мультимедийные кнопки, подсветка и тд.MorjMorj: ↑ 13.02.2022 13:35Знаючи кокорсар, клавіатура напевно гремить більше, аніж навіть дакі. Питання: Нашо потрібен оцей кокорсар за 160-200 баксів, якщо можна купити даккі з тим самим геймерським функціоналом за 120-150 баксів ?
Відправлено через 4 хвилини 47 секунд:
Гремить як китайська нонейм клавіатура за 50 баксів:
02:05
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Як дійшло до того, що в коментарях на оверах такий кал хвалять ? Конференцію окупували продавці ?
Востаннє редагувалось 13.02.2022 13:54 користувачем MorjMorj, всього редагувалось 1 раз.
-
ATIRadeon
Member
MorjMorj
А какие то еще замечание к сабжу кроме того что гремит и стоит дорого будут или это и есть её роковой, неисправимый недостаток?)
А какие то еще замечание к сабжу кроме того что гремит и стоит дорого будут или это и есть её роковой, неисправимый недостаток?)
-
MorjMorj
Member
Претензія не до того, що клавіатура дорога, а до того, що це непотріб. Воно гремить. Нашо таке потрібно ? Хіба що тільки в навушниках юзати і тільки вдень, бо вночі всі сусіди на вуха станутьATIRadeon: ↑ 13.02.2022 13:54 MorjMorj
-
leif
Member
дозвольте поцікавитись, яку ви клавіатуру зараз використовуєте?MorjMorj: ↑ 13.02.2022 13:57до того, що це непотріб
-
MorjMorj
Member
Зараз Леоleif: ↑ 13.02.2022 14:00дозвольте поцікавитись, яку ви клавіатуру зараз використовуєте?MorjMorj: ↑ 13.02.2022 13:57до того, що це непотріб