Предлагаю обсудить Intel работает над процессорами Xeon E-2300 для серверов и рабочих станций
ну у ксеонов точно не будет дефицита подложки
Останні статті і огляди
Новини
Intel работает над процессорами Xeon E-2300 для серверов и рабочих станций
-
nemadimi
Member
-
Wiolet
Профессор
Странная линейка. Сервер на этом?
-
oRac001
Member
Хто купує 4-ядерні Xeon'и? В мене завжди було враження, що всякі хостинги і бізнеси люблять багатопоточність, а що "дешеві машини" - це віртуалки, які крутяться на на великих процах.
-
Scoffer
Member
-
WWQ
Member
Wiolet: ↑ 26.07.2021 10:58Странная линейка. Сервер на этом?
У отца на фирме внутренний почтовик сейчас работает на i5 5575r, + он же крутит sql+ сайт + фтп... и все прекрасно работает... и подобных случаев миллион.oRac001: ↑ 26.07.2021 11:04Хто купує 4-ядерні Xeon'и? В мене завжди було враження, що всякі хостинги і бізнеси люблять багатопоточність, а що "дешеві машини" - це віртуалки, які крутяться на на великих процах.
-
Scoffer
Member
Я он вище лінк на мікроклауди дав. З того що я бачив, такі штуки часто вішають на складах чи інших подібних об'єктах. Для керування умовним конвеєром 4-8 ядер це з кількакратним запасом, але вендори керуючих софтин рогами упираються якщо тільки почнеш натякати на віртуалізацію. В цілому не без причини: клієнти люблять оверкомітити віртуалки, а вендору цей головняк не потрібен.
Плюс раніше на таких штуках було дешево мутити VDI (на один інтелопроц з вбудованою графікою влізало 7 клієнтів з апаратним прискоренням 3D), але зараз remoteFX більше не підтримує поділ відях.
Плюс раніше на таких штуках було дешево мутити VDI (на один інтелопроц з вбудованою графікою влізало 7 клієнтів з апаратним прискоренням 3D), але зараз remoteFX більше не підтримує поділ відях.
-
quazar
Member
А почему в зонах двухканал?
-
fastneed
Member
для сервера под Dayz самое оно
-
AccessDenied
Member
oRac001
Бизнесы любят минимум вложений и максимум прибыли.
Кто покупает бухгалтерам ноуты для 1С+Medoc по 7000 грн с затычкой вместо процессора и HDD + Win10?
Бизнесы любят минимум вложений и максимум прибыли.
Кто покупает бухгалтерам ноуты для 1С+Medoc по 7000 грн с затычкой вместо процессора и HDD + Win10?
-
NiTr0
Member
под какой-нить терминал сервер 1С в небольшой организации например. если ничего больше туда не надо.oRac001: ↑ 26.07.2021 11:04 Хто купує 4-ядерні Xeon'и? В мене завжди було враження, що всякі хостинги і бізнеси люблять багатопоточність, а що "дешеві машини" - це віртуалки, які крутяться на на великих процах.
ну и в целом 4 ведра этих равнозначны примерно какому-нить HP DL120G7 двухпроцессорному....