От души

навіть якщо припустити, що ті оптерони добре продавались відносно 2011, (в чому я особисто дуже сумніваюсь, тому що під інтел опитимізована і заточена купа софту на той час), HEDT це зовсім маленька частка від загальних продажів, за рахунок них загальну долю ринку не втримали б.nochnik89:может дешевые оптероны
оце вже реальніше. хом'як любить, коли ядер багато, це додає йому впевненості в собі і в потужності свого компа.tablestikus:куча ядер
leif:а якщо серйозно, то насправді особисто мене дивує, що вихід зен 2 за останній приніс такий мізерний приріст частки десктопного ринку.
по этому так.leif: хом'як любить сыній овал,
Та может быть .Это было просто мое предположение ....leif:навіть якщо припустити, що ті оптерони добре продавались відносно 2011, (в чому я особисто дуже сумніваюсь, тому що під інтел опитимізована і заточена купа софту на той час), HEDT це зовсім маленька частка від загальних продажів, за рахунок них загальну долю ринку не втримали б.
Так потому что дешевле были, потому и продавались лучше. Как только цены стали приближаться к интеловским, так и меньше брать стали. Все логично.leif:ці процесори у порівнянні з зен\зен+ на голову вище, але по данним статистики 1000\2000 райзени продавались у більших обсягах
В 2013 вони успішно продовжували падати з 2006leif:що амд такого пропонувала в 2013 році, що у них доля ринку була ті ж 18.3%, що зараз?
Тут говорится о наличии у людей на тот момент, а не продаж. Т.е. учитываются даже купленные в 2008-2010 годах. Также и сейчас доля Интел высока за счёт старых поколений вплоть до сэнди. В том числе учитываются ноутбуки, в которых интел была чуть ли не монополистом.leif:що амд такого пропонувала в 2013 році, що у них доля ринку була ті ж 18.3%, що зараз?
це курудзо-фікуси так добре продавались?
от і я про це. не оцінили фанати старань улюбленої конториblack_frog:Q3-Q4 2019, всего 1.2%, это когда есть ZEN 2, супер дешевый 1600AF
та зрозуміло що падали, але все одно 18.3% тоді і зараз виглядає дещо дивно, адже зараз лінійка проців цілком конкурентна на відміну від фікусів.Scoffer:В 2013 вони успішно продовжували падати з 2006
ні, не плутайте людей, це саме продажі.Lissan:Тут говорится о наличии у людей на тот момент, а не продаж. Т.е. учитываются даже купленные в 2008-2010 годах. Также и сейчас доля Интел высока за счёт старых поколений вплоть до сэнди. В том числе учитываются ноутбуки, в которых интел была чуть ли не монополистом.