AMD против Intel: рыночная доля «красных» вернулась к показателям 2013 года

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tablestikus
Member

Повідомлення

Неплохо, но до паритета с Интел еще достаточно далеко если смогут в этом темпе держаться.
leif
Member

Повідомлення

що амд такого пропонувала в 2013 році, що у них доля ринку була ті ж 18.3%, що зараз?

це курудзо-фікуси так добре продавались? :laugh:
nochnik89
Member

Повідомлення

Ну что же , отлично,амд большие молодцы.Но чтобы серьезно нанести жесткий урон интелу - нужно заключать корпоративные договора со сборщиками готовых компов.То уже совсем другой разговор был бы.

Выпустили бы допустим dell t5830 на am4 для зен2/3 .... или игровые алиенвеер на 3600xt :rotate:

Отправлено спустя 43 секунды:
leif
может дешевые оптероны ... тогда ж 2011 стоил космос
tablestikus
Member

Повідомлення

leif
да, тогда все считали прорывом куча ядер и гребли бульдозеры.
Sanьka
Member

Повідомлення

Следующая ступень - вернуть позиции 2007 года с 30% рынка.
1200 сокет ниочем, у АМД есть все шансы лупашить дальше.
leif
Member

Повідомлення

nochnik89:может дешевые оптероны
навіть якщо припустити, що ті оптерони добре продавались відносно 2011, (в чому я особисто дуже сумніваюсь, тому що під інтел опитимізована і заточена купа софту на той час), HEDT це зовсім маленька частка від загальних продажів, за рахунок них загальну долю ринку не втримали б.
tablestikus:куча ядер
оце вже реальніше. хом'як любить, коли ядер багато, це додає йому впевненості в собі і в потужності свого компа.

що в часи Phenon II X6, що фікусів, що R7 1700 все стабільно :laugh:

а якщо серйозно, то насправді особисто мене дивує, що вихід зен 2 за останній рік приніс такий мізерний приріст частки десктопного ринку. ці процесори у порівнянні з зен\зен+ на голову вище, але по данним статистики 1000\2000 райзени продавались у більших обсягах :dontknow:
Востаннє редагувалось 05.08.2020 11:59 користувачем leif, всього редагувалось 3 разів.
Sanьka
Member

Повідомлення

leif:а якщо серйозно, то насправді особисто мене дивує, що вихід зен 2 за останній приніс такий мізерний приріст частки десктопного ринку.
leif: хом'як любить сыній овал,
по этому так.

Но я бы не сказал что это мало. Имхо с нуля взять 18% сложнее чем с 18% взять 30%.
Самое сложное подняться с колен и вернуть имя. А дальше будет проще.
IvanCh
Member

Повідомлення

Цікаво яка метода використовувалась для підрахунку?

я тут швидко глянув статистику в cpubenchmark і кілька інших, там навіть більші цифри в амд.
nochnik89
Member

Повідомлення

leif:навіть якщо припустити, що ті оптерони добре продавались відносно 2011, (в чому я особисто дуже сумніваюсь, тому що під інтел опитимізована і заточена купа софту на той час), HEDT це зовсім маленька частка від загальних продажів, за рахунок них загальну долю ринку не втримали б.
Та может быть .Это было просто мое предположение ....
Я в те времена сидел на i5 2500k @4.4 ))) хватало для всего :rotate:
python
Member

Повідомлення

Думаю дело в том что производственные мощности интел и амд(tsmc) несравнимы. То есть интел может просто производить и поставлять больше процессоров чем доступно амд, у tsmc и кроме них клиентов хватает все же.
DimaNeroda
Member

Повідомлення

leif:ці процесори у порівнянні з зен\зен+ на голову вище, але по данним статистики 1000\2000 райзени продавались у більших обсягах :dontknow:
Так потому что дешевле были, потому и продавались лучше. Как только цены стали приближаться к интеловским, так и меньше брать стали. Все логично.
Ferix
Member

Повідомлення

Браво амд .Первую рязань пропустил ибо не зашла.
Ну а как только вышел 3600й ,то через месяц и прикупил не сомневаясь
nochnik89
Ну то старые времена уже,легендарный сандик тогда тащил.Сейчас не те времена
alexxusss
Member

Повідомлення

leif
Їм треба зробити так, що б у всіх ступенях продуктивності, було як 3300x vs 10100. Тоді блогери і сарафанне радіо зроблять свою справу, і частка продовжить рости :rotate:
Востаннє редагувалось 05.08.2020 12:13 користувачем alexxusss, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

leif:що амд такого пропонувала в 2013 році, що у них доля ринку була ті ж 18.3%, що зараз?
В 2013 вони успішно продовжували падати з 2006 :laugh:
спойлер
Зображення
black_frog
Member

Повідомлення

Q3-Q4 2019, всего 1.2%, это когда есть ZEN 2, супер дешевый 1600AF, дешевый 2600 и 2700 :-/

А за Q3-Q4 2018 благодаря дефициту урвали аж 3.5% :-/ А потом за весь 2019 + 2 квартала 2020 получили 3.4% :lol:
Востаннє редагувалось 05.08.2020 12:19 користувачем black_frog, всього редагувалось 2 разів.
neonglaу
Member

Повідомлення

Вперед, в минуле!
Graveworm
Member

Повідомлення

Интересно не столько это, сколько удвоение, пусть и измеримое в единицах процентов, доли в серверах. Рынок инертный и небезразличный к чемоданам
Lissan
Member

Повідомлення

leif:що амд такого пропонувала в 2013 році, що у них доля ринку була ті ж 18.3%, що зараз?

це курудзо-фікуси так добре продавались? :laugh:
Тут говорится о наличии у людей на тот момент, а не продаж. Т.е. учитываются даже купленные в 2008-2010 годах. Также и сейчас доля Интел высока за счёт старых поколений вплоть до сэнди. В том числе учитываются ноутбуки, в которых интел была чуть ли не монополистом.
leif
Member

Повідомлення

black_frog:Q3-Q4 2019, всего 1.2%, это когда есть ZEN 2, супер дешевый 1600AF
от і я про це. не оцінили фанати старань улюбленої контори :weep:
Scoffer:В 2013 вони успішно продовжували падати з 2006
та зрозуміло що падали, але все одно 18.3% тоді і зараз виглядає дещо дивно, адже зараз лінійка проців цілком конкурентна на відміну від фікусів.

а взагалі звідки ти цей графік притягнув з 30%+ в серпні 2019?

у мерк'юрі рісьорч зовсім інші дані :laugh:

Відправлено через 57 секунди:
Lissan:Тут говорится о наличии у людей на тот момент, а не продаж. Т.е. учитываются даже купленные в 2008-2010 годах. Также и сейчас доля Интел высока за счёт старых поколений вплоть до сэнди. В том числе учитываются ноутбуки, в которых интел была чуть ли не монополистом.
ні, не плутайте людей, це саме продажі.
Відповісти