Предлагаю обсудить G.Skill представила набор Trident Z Neo DDR4-3600 объёмом 256 ГБ для Ryzen Threadripper 3990X
Цена будет под стать комплекту
Останні статті і огляди
Новини
G.Skill представила набор Trident Z Neo DDR4-3600 объёмом 256 ГБ для Ryzen Threadripper 3990X
-
DTS2
Member
-
Yurgemond
Member
І головне - є підсівчування. При чому кольорове!
-
WWQ
Member
DTS2
на деле это вообще не важно, ибо ЗП работающего спеца, "как правильно лейф заметил" за неделю другую перекроет траты на hardware
на деле это вообще не важно, ибо ЗП работающего спеца, "как правильно лейф заметил" за неделю другую перекроет траты на hardware
-
gehka3
Катярко
Накой работающему спецу эта вот цветомузыка.......
-
leif
Member
Корсар вже продає аналогічний кіт 256гб CL16, але частота на 400 мгц нижче:
https://www.newegg.com/corsair-256gb-28 ... klink=true
1250$. без підсвічування сабж, мабуть, помітно дорожче буде, все ж таки 3600 cl 16 та в такому обсязі це ще дивина.
До речі, вся лінійка Trident Z neo вже тільки з RGB, варіантів як класичні Trident більше серед новинок не пропонують.
https://www.newegg.com/corsair-256gb-28 ... klink=true
1250$. без підсвічування сабж, мабуть, помітно дорожче буде, все ж таки 3600 cl 16 та в такому обсязі це ще дивина.
До речі, вся лінійка Trident Z neo вже тільки з RGB, варіантів як класичні Trident більше серед новинок не пропонують.
-
WoodenG0
Member
Вот и доказательство, что РГБ увеличивает частоты, уменьшает задержки и лечит рак.leif:Корсар вже продає аналогічний кіт 256гб CL16, але частота на 400 мгц нижче
-
valeraaa
Member
каждому пк-этузиасту по домашней серверной машине
-
IvanCh
Member
хМ, як жеж копіпаст в новинах поширюється. Хтось написав про Threadripper 3990X.
і понеслось по всім ресурсам.
типу для 3970 та 3960 вона не підійде )).
В новині же самої G.Skill говорять і про Intell і про AMD TRX40 Platform, а скріни взагалі з 3960x
комплект мабуть 2к коштувати буде.
і понеслось по всім ресурсам.
типу для 3970 та 3960 вона не підійде )).
В новині же самої G.Skill говорять і про Intell і про AMD TRX40 Platform, а скріни взагалі з 3960x
комплект мабуть 2к коштувати буде.
-
viperest1
Member
leif
Ну не знаю, чому всіх так "пре" від цих RGB ? В серверний корпус наприклад - мамка ргб, пам'ять ргб, водянка ргб і це все металічною кришкою корпуса
Дійсно ці планки від Корсар і на вигляд супер, і частоти з 16-ками нормас
Ну не знаю, чому всіх так "пре" від цих RGB ? В серверний корпус наприклад - мамка ргб, пам'ять ргб, водянка ргб і це все металічною кришкою корпуса
Дійсно ці планки від Корсар і на вигляд супер, і частоти з 16-ками нормас
-
olegvlasov
Member
Он будет работать на открытом стенде.gehka3:Накой работающему спецу эта вот цветомузыка.......
-
SILVIAS15
Member
Когда то придется купить, вон за 10 лет нужно было пк 2гига для работы, а сейчас 8 уже как пальцем в жопу(интел)
Думаю через лет 40 уже можно спокойно покупать такой комплект
Думаю через лет 40 уже можно спокойно покупать такой комплект
-
AndriyST
Junior
Норм наборчик! Але не знаю коли він до нас дійде. Краще вже взяти G.SKILL Ripjaws V Series. Те саме тільки частота 3200 та без підсвітки
-
jorg
Member
А также хозяин этого добра острее чувствует свое чсв, увеличивается диаметр и удлиняется длинаWoodenG0: Вот и доказательство, что РГБ увеличивает частоты, уменьшает задержки и лечит рак.