На халяву, почему бы не взять?

100% и практически любой ПК подойдёт. Не обязательно 1к вечно зелёных тратитьKotya:Тот момент, когда лучи не нужны, графика не нужна, сюжета фантастического нет.
Но нужен будильник чтобы спать ложиться и не сидеть до рассвета![]()
Превосходная штука![]()
Но в голом виде не очень объёмная. Нужны dlc.
Про будильник в точку, я так делал когда в цивилизацию играл.Kotya:Тот момент, когда лучи не нужны, графика не нужна, сюжета фантастического нет.
Но нужен будильник чтобы спать ложиться и не сидеть до рассвета![]()
Превосходная штука![]()
Но в голом виде не очень объёмная. Нужны dlc.
Это пошаговая глобальная стратегия.heavy:Эта игра интереснее Anno 1404 ?
как вариант поставить разрешение пониже, и наслаждатся буквами.Vigilante:Все хочу в ній розібратися і почати грати, але напевно не з наявним монітором. На 23" FullHD текст ну ду-у-у-же маленький, а читати там треба багато. І ще й з моїм поганим зором після 10хв вчитування в текст від напруги починає гудіти голова і виникає непереможне бажання натиснути кніпочку Exit (що я і роблю). Так що напевно якось іншим разом. Але гра дійсно хороша.
Как и любая игра от Paradox. Я долго отлавливал скидки, пока собрал флеш-рояль для Stellaris.Kotya:Но в голом виде не очень объёмная. Нужны dlc.
Понижайте разрешение.Vigilante:Все хочу в ній розібратися і почати грати, але напевно не з наявним монітором. На 23" FullHD текст ну ду-у-у-же маленький, а читати там треба багато. І ще й з моїм поганим зором після 10хв вчитування в текст від напруги починає гудіти голова і виникає непереможне бажання натиснути кніпочку Exit (що я і роблю). Так що напевно якось іншим разом. Але гра дійсно хороша.
Это реал-таймовая глобальная стратегияPrescott: Это пошаговая глобальная стратегия.