Предлагаю обсудить ASRock представила бесшумные мини-ПК iBOX с процессорами Intel Whiskey Lake
На пеньке да на АМД еще такие бы запилили. Годнота бы была!
Останні статті і огляди
Новини
ASRock представила бесшумные мини-ПК iBOX с процессорами Intel Whiskey Lake
-
afhpwnd
Member
-
Бедный студент
Member
Радіатор те, що треба
Тільки дірка від RS232 не подобається. Може просто тираж невеликий, і сенсу робити ще один варіант корпусу немає
Тільки дірка від RS232 не подобається. Може просто тираж невеликий, і сенсу робити ще один варіант корпусу немає
-
Барбарис
Member
Бедный студент:Радіатор те, що треба
Многие станки до сих пор с таким рзьемом выпускаются.рассчитаны на применение в системах визуальной рекламы, средствах автоматизации производства, различных терминалах и т.д.
-
tim4ik
Member
А в чем смысл то? В бещвентиляторности? А кому мешает один небольшой куллер? Как по мне, гораздо интереснее будет от тех же асроков deskmini a300 и любой из процов амуде с iGPU - от A6 9500e с двумя ядрами булльдозера до Ryzen 5 2400G с 4/8 зена (для пониженного тдп 2400ge)
-
Scoffer
Member
tim4ik
Вентилятор заважає тим, що потребує обслуговування. Уяви собі мережу магазинів, де такі штуки стоять на касах. А магазини розмазані рівненько по всій країні і виклик підрядника в село типу мухосранська для того щоб пропилососити чи замінити кулер коштує як половина цієї коробки.
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
А щодо райзенів і бульдозерів рекомендую таки перечитати призначення пристрою. Ви грати в танки зібрались на касі чи на рекламній панелі? Чи джойстики по com-порту підрубатимете?
Вентилятор заважає тим, що потребує обслуговування. Уяви собі мережу магазинів, де такі штуки стоять на касах. А магазини розмазані рівненько по всій країні і виклик підрядника в село типу мухосранська для того щоб пропилососити чи замінити кулер коштує як половина цієї коробки.
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
А щодо райзенів і бульдозерів рекомендую таки перечитати призначення пристрою. Ви грати в танки зібрались на касі чи на рекламній панелі? Чи джойстики по com-порту підрубатимете?
-
Бедный студент
Member
Барбарис
Я ж не проти com-порта, я й сам його іноді використовую А про те, що в версії без нього є дірка. Знаєте, пилюка і все таке, особливо зі станками, куди по 10 років не заглядають. Треба самому скотчем заклеювати, не серйозно
Я ж не проти com-порта, я й сам його іноді використовую А про те, що в версії без нього є дірка. Знаєте, пилюка і все таке, особливо зі станками, куди по 10 років не заглядають. Треба самому скотчем заклеювати, не серйозно