Предлагаю обсудить Карты памяти SD Express обзаведутся поддержкой интерфейса PCI-E 3.0 и протокола NVMe 1.3
Ну , развитие всегда хорошо
Вот теперь и сменные хранилища данных смогут похвастать приличными скоростями , всякие контент-криэйторы будут визжать как **чки
Останні статті і огляди
Новини
Карты памяти SD Express обзаведутся поддержкой интерфейса PCI-E 3.0 и протокола NVMe 1.3
-
deserteagle777
Member
-
MORTAL
Member
Это в каком году такое будет?Максимальный объём подобных карт памяти составит 128 Тбайт.
-
Andrey2005
Member
И можно себе представить цену с учетом такого крошечного размера.MORTAL:Это в каком году такое будет?
Интересно что будет с нагревом и потреблением.
-
nazar-pc
Member
Це як уявляти яким буде 7980XE@5ГГц в році так 1990му. Не думаю що ми можемо собі адекватно уявити яким воно буде.Andrey2005:И можно себе представить цену с учетом такого крошечного размера.MORTAL:Это в каком году такое будет?
Интересно что будет с нагревом и потреблением.
Тут мова скоріше йде про структури даних, які закладені в протокол. 64-bit системи теж можуть адресувати об'єми пам'яті які неможливо уявити, але це не значить що навіть суперкомп'ютери коли небуть будуть оперувати такими об'ємами в реальності.
-
Andrey2005
Member
nazar-pc
Я розумію, але тут розрив не 30 років, а 2-3 роки. SSD вже більше 10 років розвивається (в промислових масштабах), а тут за 2-3 роки планують зробити такий стрибок як по розмірах (товщина MicroSD 0.7мм, SD 2мм), так і по швидкості/ об'єму. Мабуть дійсно мова йде про сам стандарт і прототипи.
Я розумію, але тут розрив не 30 років, а 2-3 роки. SSD вже більше 10 років розвивається (в промислових масштабах), а тут за 2-3 роки планують зробити такий стрибок як по розмірах (товщина MicroSD 0.7мм, SD 2мм), так і по швидкості/ об'єму. Мабуть дійсно мова йде про сам стандарт і прототипи.
-
Scoffer
Member
nazar-pc
Думаю можемо. Навіть якщо брати не тільки кремній, то зменшувати структури в кристалі можна ну може на порядок максимум. Так що кінець розвитку комп'ютерної техніки близько. Власне це вже зараз відчувається на прикладі процесорів.
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Та і оператива росте ну дуууже повільно в об'ємах.
Думаю можемо. Навіть якщо брати не тільки кремній, то зменшувати структури в кристалі можна ну може на порядок максимум. Так що кінець розвитку комп'ютерної техніки близько. Власне це вже зараз відчувається на прикладі процесорів.
-
nazar-pc
Member
Це при умові що не зроблять чергове відкриття і не почнеться чергова революція в технологіях виготовлення чіпівScoffer:nazar-pc
А таку вірогідність остаточно відкидати не можна, велика кількість людей плавить мізки над цим і вистрелити може в будь-який момент.
-
desconocido
Member
А как же UHS-II, тот у которого дополнительный ряд "ног" и пропускная способность до 6.24 Гбит/с - его сейчас не хватает или устарел уже? Если нужно покупать права на все без исключения предыдущие расширения / дополнения стандарта, то цены будут просто космические.
Отправлено спустя 1 час 10 минут 50 секунд:
По ссылке написано что будет использоваться второй ряд ног (тот что у UFS-II) и обратная совместимость только с UFS-I и ниже
Отправлено спустя 1 час 10 минут 50 секунд:
По ссылке написано что будет использоваться второй ряд ног (тот что у UFS-II) и обратная совместимость только с UFS-I и ниже
-
avuremybe
Member
ЯТП, это QLC по 2 ТБ на слой?
-
Zaelot
Member
Ну , тут просто заговор , оперативки давно должна было подешевели и увеличиться в обьемахScoffer: Та і оператива росте ну дуууже повільно в об'ємах.