Объявлена стоимость игрового мини-компьютера Chuwi HiGame

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GoToHell
пес Патрон

Повідомлення

Предлагаю обсудить Объявлена стоимость игрового мини-компьютера Chuwi HiGame

О, да! Мини-пк + внешний БП, то, что надо! :up:
M1Z0
Member

Повідомлення

И чем оно лучше Интеловского нюка ?
Andrey2005
Member

Повідомлення

Чубакка одобряет коробочку, но цена имперская.
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

Ну как бы без предзаказа не дешевле Нюка выходит, если не считать эту одну планку RAM 8Gb 2400. Посмотрим, что там за скидку они предложат.
alexvvv
Member

Повідомлення

Рівень ціни не відповідає рівню бренду, а так норм ПК :)
Telcontar
Member

Повідомлення

M1Z0
эм, всем? :shuffle:
*кроме цены
wrag
Member

Повідомлення

ублюдский производитель. Без обид.
Брал планшет (правда б\у), сдох. Вылечить не могут.
Хотя как пиарили их в Алло и Цитрусе...
Владимир[-+-]
Member

Повідомлення

По началу новость кажется хорошей, потом смотришь цену 1000 баксов за ржавый i-3 и становится не по себе :puke: Можно за такие деньги 8 ядерник собрать на 2011 сокете мини атх формата, так будет дешевле и производительней, конечно размер системника будет больше, но мы же не гномы, место под столом всегда найдется :rotate:
Volosaty
Member

Повідомлення

wrag:Брал планшет (правда б\у), сдох. Вылечить не могут.
Зміг в статистику. О да.
А також. За ціну 1 самсунга/леново виходить 2-3 чуві/текласта. При тій же якості і надійності (+-).

В мене штук 5 набереться китайчиків подібного ріня (аінол/текласт/тцл/онда), всі працюють. Так що моя статистика не згодна :)
alexvvv:Рівень ціни не відповідає рівню бренду
? Невже в асера дешевше/краще?
Тим більше це сегмент мініатюрних коробочок, ціни тут завжди троха неадекватні.
Владимир[-+-]:8 ядерник собрать на 2011 сокете мини атх формата, так будет дешевле и производительней, конечно размер системника будет больше
От коли ви його в таку саму коробочку запхаєте, тоді і поговоримо про ціну.
Hotspur
Member

Повідомлення

со скидкой 40% зайдет. без нее - на любителя. вообще неплохо, только Райзен бы ставили

Отправлено спустя 48 секунд:
wrag:ублюдский производитель. Без обид.
алло и цитрус - дрянь хуже чуви
wrag
Member

Повідомлення

Volosaty:
wrag:Брал планшет (правда б\у), сдох. Вылечить не могут.
Зміг в статистику. О да.
А також. За ціну 1 самсунга/леново виходить 2-3 чуві/текласта. При тій же якості і надійності (+-).

В мене штук 5 набереться китайчиків подібного ріня (аінол/текласт/тцл/онда), всі працюють. Так що моя статистика не згодна :)
alexvvv:Рівень ціни не відповідає рівню бренду
? Невже в асера дешевше/краще?
Тим більше це сегмент мініатюрних коробочок, ціни тут завжди троха неадекватні.
Владимир[-+-]:8 ядерник собрать на 2011 сокете мини атх формата, так будет дешевле и производительней, конечно размер системника будет больше
От коли ви його в таку саму коробочку запхаєте, тоді і поговоримо про ціну.
Я ж не сперечаюсь зі статистикою. Справа в тому, що відремонтувати не можуть, або ремонт коштує 2 тис. грн (це мені сказали в моєму місті).
Відіслав в Київ до одного СЦ, в якого гарні відгуки на 0деї. Хлопці з ним копирсаються вже 3 місяць. не можуть знайти несправність, хоча сказали, що складові планшету справні, якщо тестувати їх окремо.
Самсунг може й коштуватиме більше, але я думаю, що його можно буде відремонтувати в разі чого за менші гроші. Хоча я трохи не так висловився. Самсунг хоча б можна буде відремонтувати зі 100 % ймовірністю. А це гівно - чорта з два, оскільки сам виробник клав на покупців, які звертались за гарантійним ремонтом/заміною з приводу цих планшетів. Про підтримку щодо ремонту - я взагалі мовчу.

Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:
Hotspur:алло и цитрус - дрянь хуже чуви
дружині іноді мало що можна доказати...
жінки - дивні створіння...
WalkMan
Member

Повідомлення

wrag:ублюдский производитель. Без обид.
Я, теж попався на китайський планшет, правда Vido і вже через пів року почались проблеми, я списав це на банальну деградацію CPU або RAM. Бо перепрошивка ніяк не помогла.
SkelligeWarrior
Member

Повідомлення

1500 баксов за игровой мини пк с интегрированной видяхой :lol:
Да я знаю что она под уровень 1060 в нормально оптимизированных играх. но за 1500 БАКСОВ я соберу гораздо лучше
Volosaty
Member

Повідомлення

wrag:Самсунг хоча б можна буде відремонтувати зі 100 % ймовірністю
це тільки в епла, де відразу міняють плату (яка цілком може бути реф). У всіх інших - лотерея. Звісно знайти самс на барахол легше чим якого маловідомого китайця, але якщо в СЦ немає ЗІПів на модель - шанси її відремонтувати різко падають, а ціна ремонту різко росте.
Колись читав епічний срач (от тільки не можу згадати де), коли в мобільнику замінили плату на реф (бренд не скажу, але кажись ще до епохи еплів), і власник плювався ядом і кидався какашками як тільки міг, а офіційні ремонтники його заспокоювали :)
wrag: не можуть знайти несправність, хоча сказали, що складові планшету справні, якщо тестувати їх окремо.
Що ж тут думати - плата або обв'язка, яку переколуповувати в дешевій техніці просто невигідно. Та й в мобілоті плати/комплектуха постійно страждають від ударів.
Проте можу сказати і проти китайців - на якійсь партії китайчиків трапились неспівпадіння по термоциклу (пам'ять на свинці паяли по безсвинцю) - скільки таке проживе, думаю можна здогадатися.
WalkMan:Бо перепрошивка ніяк не помогла.
Прошивальщики зазвичай матюкаються, якщо щось не так. А ще чудеса іноді творять jtag/serial, де можна побачити матюччя прелоадера і думати, возитися далі чи викинути.
БТВ, півроку - гарантійний термін, чому не поміняти?
SkelligeWarrior:но за 1500 БАКСОВ я соберу гораздо лучше
В мацюпунькій коробочці? Гляньте хоча б на ціну 1060 МХМ
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

SkelligeWarrior:но за 1500 БАКСОВ я соберу гораздо лучше
Справедливости ради - такого же размера? И, как бы они пророчат скидку, с учётом её может быть и интересно :shuffle:
FelisInfernis
Member

Повідомлення

на мой взгляд, чтобы выгодно отличалось от Нюка, могли бы приколхозить пару фаз питания сверху и ультрамодный охлад, чтобы система могла в оверклокерский потанцевал, как говорят в Одесса - вега на 1200 и вега на 1650 это две большие разницы
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
Очень похож на мою коробку. Может со скидкой интересно, но ещё придется заморочиться памятью. Ну и апгрейда нет как такового.
Alexiy
Member

Повідомлення

А ноутбуки на этих процах ожидаются?
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

Феном Феномыч
10.5 литров против 2 литров? :rotate: Как бы у тебя тоже мелкий ITX корпус, но всё же не такой, который закинешь с собой в сумку)

Отправлено спустя 2 минуты 51 секунду:
Alexiy:А ноутбуки на этих процах ожидаются?
там интересная история была с подачи Хуанга :laugh: из-за GPP контракторы не хотели лишаться плюшек Нвидии, и не особо активно ставили этот гибрид Интел+АМД. Наплевали только Dell и Acer по-моему, например тонкая 15-шка гибрид Dell XPS 2-in-1: http://www.dell.com/en-us/shop/dell-lap ... n-1-laptop
FelisInfernis
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
еще HP, и часьб мелких вендоров. еще контрактные производители предлагают конфигурации
Відповісти