Останні статті і огляди
Новини
Гибридные процессоры AMD Raven Ridge получат поддержку памяти DDR4-2933
-
D1mmoN
Member
Предлагаю обсудить Гибридные процессоры AMD Raven Ridge получат поддержку памяти DDR4-2933
Убийцы новых пеньков подъехали
Убийцы новых пеньков подъехали
-
Феном Феномыч
Member
Так ещё и хуангу обрезание сделают, в лоу.
-
_SerGe_
Member
Феном Феномыч
дочекаймось тестів
дочекаймось тестів
-
M1Z0
Member
Я думал 4000МГц хотя бы запилят )
-
keks007
Member
А вот и потенциал начали завозить. Глядишь, через пару лет АМД процы будут не только поддерживать высокочастотную память, но и работать на ней без танцев с бубнами.
-
Kib
Member
Імхо, за рахунок підвищення частоти пам'яті + невеличкого буста частоти цп, буде досягнуто обіцяних 10% відсотків приросту для другого покоління райзенів (без вбудованої графіки). Формула буста, 5% пам'ять + 5% частота цп. Як на мене, цілком логічно.
-
Sigur Ros
Junior
йдуть протореною інтелом доріжкою. 10% приросту і не копієчкою більшеKib:Імхо, за рахунок підвищення частоти пам'яті + невеличкого буста частоти цп, буде досягнуто обіцяних 10% відсотків приросту для другого покоління райзенів (без вбудованої графіки). Формула буста, 5% пам'ять + 5% частота цп. Як на мене, цілком логічно.
-
Camperok
Junior
в целом неплохо. терь осталось дождаться мамок для интел бюджет серии
-
tcpdump
Member
Sigur Ros
а сколько можно выдавить без серьёзных изменений архитектуры, чисто литографией?
а сколько можно выдавить без серьёзных изменений архитектуры, чисто литографией?
-
Tranceliker
Member
Коли вже там завезуть DDR5?
-
EvhenS
Member
буде людям на чому пересидіти великий сказ з відеокартами.
-
Andrey2005
Member
Но при этом они сохранили сокет, припой и положили достаточно жирную встройку в младшие камни, в отличии от интела, где непонятно для кого жирная встройка только в топ процах. И 10% в год это хоть немного, но больше чем 5% в годSigur Ros:йдуть протореною інтелом доріжкою. 10% приросту і не копієчкою більше
-
Maxiler
Member
Як на мене 10% в рік це не так і погано, інша річ купляти кожного року цих 10% по ціні ніби там 110%Sigur Ros:йдуть протореною інтелом доріжкою. 10% приросту і не копієчкою більшеKib:Імхо, за рахунок підвищення частоти пам'яті + невеличкого буста частоти цп, буде досягнуто обіцяних 10% відсотків приросту для другого покоління райзенів (без вбудованої графіки). Формула буста, 5% пам'ять + 5% частота цп. Як на мене, цілком логічно.
-
Lustrator
Member
...младшенького._SerGe_:Феном Феномыч
дочекаймось тестів
Имхо от SMT толку для этих процов мало.
Интересен разгон - проца, памяти и встройки.
-
nv_ua
Member
-
Onish
Member
Что за дата выхода на оф сайте 02.12.2018 двенадцатого февраля, или второе декабря?
-
_SerGe_
Member
Onish
автор перекладу не шарить, що в США спочатку йде місяць, а потім день, а у нас навпаки
автор перекладу не шарить, що в США спочатку йде місяць, а потім день, а у нас навпаки
-
Hotspur
Member
если официально DDR4-2933, то в разгоне будет больше обычного Райзена
-
LuckyHawk
Member
Там же на слайде написано - february.Onish:Что за дата выхода на оф сайте 02.12.2018 двенадцатого февраля, или второе декабря?
-
capacitor440
Member
Подпилить бы им TDP до 35Вт и в лэптопы...