Предлагаю обсудить Xigmatek готовит линейку «платиновых» источников питания XFP
две видеокарты 2х8пин с одного разьема питать - это конечно смело
Останні статті і огляди
Новини
Xigmatek готовит линейку «платиновых» источников питания XFP
-
Graveworm
Member
-
tr3men
Member
Graveworm
це під нові Vega 64. Там 3х8pin. Якраз на такий роз'єм
це під нові Vega 64. Там 3х8pin. Якраз на такий роз'єм
-
Caesar
Member
Ці кабелі взгалі можна викинути одразу! Так не можна розводити!Graveworm:две видеокарты 2х8пин с одного разьема питать - это конечно смело
-
Litvines
Member
Caesar
Почему?
Почему?
-
Snegovick
HWBOT OC Team
-
Graveworm
Member
Snegovick
мощно
мощно
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Snegovick
Вот тебе и енермакс
Вот тебе и енермакс
-
Andrey2005
Member
-
Litvines
Member
Ну так может же люди посчитали сечения проводников, корректно ли сравнивать БП разных производителей?
-
Andrey2005
Member
Обычно дело не в сечении, сечение и школьник посчитает. Слабое место это контакты. Но если сравнивать сгоревший выше енермакс и Xigmatek XFP, то видно что в енермакс 8 контактов, а у Xigmatek XFP 12 контактов.Litvines:Ну так может же люди посчитали сечения проводников
-
Caesar
Member
Хіба важко здогадатись, що в проблема не тільки в перерізі (товщині) дротів та контактів. Всі вони однакові. Проте, невже ніхто не звернув увагу на саму розпіновку цих кабелів PCI-E, їх два типи:
в першому, на 2 роз'єми 6+2, на один із дротів та його контакт у БЖ - подвійне(ий) навантаження (струм)
в другому, на 4 роз'єми 6+2, на один із дротів та його контакт у БЖ - потрійне(ий) навантаження (струм)
Дивіться і рахуйте самі, скільки "хвостів" до якого дроту почеплено
Особисто я не розумію подібної економії на сірниках, пошкодували чотири відрізки дроту 0,6 м і два 0,15 м.
в першому, на 2 роз'єми 6+2, на один із дротів та його контакт у БЖ - подвійне(ий) навантаження (струм)
в другому, на 4 роз'єми 6+2, на один із дротів та його контакт у БЖ - потрійне(ий) навантаження (струм)
Дивіться і рахуйте самі, скільки "хвостів" до якого дроту почеплено
- спойлер
Особисто я не розумію подібної економії на сірниках, пошкодували чотири відрізки дроту 0,6 м і два 0,15 м.
-
tr3men
Member
-
Litvines
Member
tr3men
ну и я ж обо что.
ну и я ж обо что.