Перемога

Главное что бы допили и потом не закрыли лазейку

Жлобы, давайте до свиданьярешение отключить поддержку Coffee Lake-S для плат с набором логики Z170/Z270 было продиктовано Intel
Не знаю як там интелбої, але один Вкидбой уже з'явився, завдяки таким індивідам і розпочинаються срачі. От за такі пости, на місці модераторів відразу давав би попередження.Grinnie Jax:Сейчас придут главные Интелбои и расскажут, что фейковые эволюции чипсетов это правильно и замечательно
А главное, на одном чипсете и одном процессоре для этого чипсета можно ж 7 лет просидеть (и плевать, что это "старые" технологии). Никто же не заставляет что-то так себе любимое менять (не то что клятая АМУДа, в которой Лизка с пистолетом у веска пользователя говорит ему менять Райзен на Райзен Рефреш).Grinnie Jax:фейковые эволюции чипсетов это правильно и замечательно
Такі пости мені нагадують ситуації де головні герої фільмів видають щось в стилі: "Стоп, а ви впевнені що це не світова змова, або якась віртуальна реальність?" І навіть самі розуміючи мізерно малі шанси на такі варіанти розвитку подій, вони все рівно видають такі нісенітниці.oracool:А все уверены, что это не пиар ход от интел?
Им сейчас подобный хайп совсем не лишний будет.
По темі поки нема чого сказати, тому що тестовий цп з новини не працює так як треба. А спекуляції на тему, допилять чи ні, що гадання на кавовій гущі. Особливо від тих, хто в модифікації біосу мат. плат зовсім не розбирається, а таких на цьому форумі більшість, я в тому числі.Grinnie Jax:а по теме есть что сказать?