Останні статті і огляди
Новини
Intel может лишиться звания лидера полупроводниковой индустрии уже в этом квартале
-
ManWithNoName
Member
Предлагаю обсудить Intel может лишиться звания лидера полупроводниковой индустрии уже в этом квартале
Тик-так-пук.
Тик-так-пук.
-
Andrey2005
Member
Ждем х86 процессор Samsung?
-
Scoffer
Member
Інтелю терміново потрібно взяти приклад з самсунгу і підвищити ціну на продукцію на 40%
-
smollett
Member
АМД будет благодарна за этоScoffer:Інтелю терміново потрібно взяти приклад з самсунгу і підвищити ціну на продукцію на 40%
-
Rabot_yaga
Member
А как же божественная АМД. Почему не АМД скидывает интел?
-
Scoffer
Member
smollett
АМД підвищить слідом в той же день. Конкуренції не існує, он флеш для SSD клепають аж 5 компаній, і всі синхроно підвищили ціну. З оперативою аналогічно.
Антимонопольщики дармоїди.
АМД підвищить слідом в той же день. Конкуренції не існує, он флеш для SSD клепають аж 5 компаній, і всі синхроно підвищили ціну. З оперативою аналогічно.
-
Grinnie Jax
Member
Здесь главное переоценить это и Интел и Самсунга касается
-
KimRomik
Member
Дык, без процессоров компьютер немыслим... Ровно как и без оперативной памяти.
Обе гиганты по идее должны быть на первом месте, или возвращаемся в каменный век.
Обе гиганты по идее должны быть на первом месте, или возвращаемся в каменный век.
-
nazar-pc
Member
А у вас не проскакувала думка що попит на продукцію виріс у всіх п'яти компаній? Чи ви думаєте що при швидкому збільшенню попиту ціни стоятимуть на місці?Scoffer:smollett
Теж мені спеціалісти з ринкової аналітики.
-
jorg
Member
Нет.У них по две зарплатыScoffer: Антимонопольщики дармоїди.
Антимонопольщег ?nazar-pc: А у вас не проскакувала думка що попит на продукцію виріс у всіх п'яти компаній? Чи ви думаєте що при швидкому збільшенню попиту ціни стоятимуть на місці?
Теж мені спеціалісти з ринкової аналітики.
-
NBAH79
Member
Rabot_yaga
был такой момент в конце 90х когда Интел тоже тупил как мог, в результате чего в лидеры вышли АМД (с помощью инженеров Альфы) и даже VIA сделало нечто неплохое... Просто пройдет 3-5 лет и ситуация может повториться. Это низкие цены и широкий выбор.
был такой момент в конце 90х когда Интел тоже тупил как мог, в результате чего в лидеры вышли АМД (с помощью инженеров Альфы) и даже VIA сделало нечто неплохое... Просто пройдет 3-5 лет и ситуация может повториться. Это низкие цены и широкий выбор.
-
Scoffer
Member
nazar-pc
Швидкому? Коли це виник швидкий попит? З першими яблофонами 10 років тому? Чи з заміною системних HDD на SSD 5 років тому? А може з трьохрічною DDR4, котра потрібна двом з половиною землекопам? Бо ноути і корп сектор ще повально на більш дешевій ddr3 сидять. Попит штучно формують меншим випуском продукції. Я не перший рік тусуюсь в рітейлі, хоч і опосередковано - в іт інфраструктурі, але бачив як компанії за рік на рівному місці підіймають виторг в 10 раз за 2 роки, не особливо змінюючи ні кількість магазинів, ні асортимент товарів.
Швидкому? Коли це виник швидкий попит? З першими яблофонами 10 років тому? Чи з заміною системних HDD на SSD 5 років тому? А може з трьохрічною DDR4, котра потрібна двом з половиною землекопам? Бо ноути і корп сектор ще повально на більш дешевій ddr3 сидять. Попит штучно формують меншим випуском продукції. Я не перший рік тусуюсь в рітейлі, хоч і опосередковано - в іт інфраструктурі, але бачив як компанії за рік на рівному місці підіймають виторг в 10 раз за 2 роки, не особливо змінюючи ні кількість магазинів, ні асортимент товарів.
-
Rabot_yaga
Member
Боюсь в ближайшее время это невозможно.NBAH79:Rabot_yaga
Кроме Зен+++ ничего в ближайшее время не будет. А у интел уже готов ответ - 6 ядер в массы. Да ещё и некоторая совместимость с старыми платформами будет (но это не точно)
Как не минусуйте, но реальность такова
-
Scoffer
Member
Rabot_yaga
Є ще китайці, я десь в темі тестів райзену викладував тести їх нового х86 проца, зробленого сумісно з VIA. Ще трішки гірше аналогів від Intel+AMD, але якщо зроблять їм ціну по 2 гривні за відро - задавлять всіх.
Є ще китайці, я десь в темі тестів райзену викладував тести їх нового х86 проца, зробленого сумісно з VIA. Ще трішки гірше аналогів від Intel+AMD, але якщо зроблять їм ціну по 2 гривні за відро - задавлять всіх.
-
nazar-pc
Member
Я за вас домашку робити не буду. Пошукайте самі кількість проданих смартфонів за останні роки та кількість проданих SSD (як для домашніх користувачів, так і для корпоративних).Scoffer:nazar-pc
-
Alexey1977
Member
Scoffer
Пускай делают)
Еще бы в Китае построили заводов с 10-ок по выпуску памяти для SSD и ОЗУ - а то смотрю Toshiba боится туда продавать активы, они там быстро всех по миру пустят.
Товарищи с ТОП-10 полупроводниковой индустрии под зажрались малость - скоро осетра не будет столько, сколько они икры съедают
Пускай делают)
Еще бы в Китае построили заводов с 10-ок по выпуску памяти для SSD и ОЗУ - а то смотрю Toshiba боится туда продавать активы, они там быстро всех по миру пустят.
Товарищи с ТОП-10 полупроводниковой индустрии под зажрались малость - скоро осетра не будет столько, сколько они икры съедают
-
Wiolet
Профессор
Вы сначала капитализацию гляньте Интола - Сосунгу еще потеть и потеть - хотя суды и прочая ересь...
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Scoffer
а вони що кажуть на патентні права?
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
Scoffer
а вони що кажуть на патентні права?
-
Maxhope
Member
Тем временем акции АМД
Райзен пришел и порядок навел.
Райзен пришел и порядок навел.
-
Scoffer
Member
Wiolet
А що їм казати? VIA має всі необхідні ліцензії
Отправлено спустя 18 минут 12 секунд:
Ось, знайшов:
Тема про ці проци на анандтечі:
https://forums.anandtech.com/threads/vi ... s.2471695/
Там вже багатенько інфи доступно.
А що їм казати? VIA має всі необхідні ліцензії
Отправлено спустя 18 минут 12 секунд:
Ось, знайшов:
Тема про ці проци на анандтечі:
https://forums.anandtech.com/threads/vi ... s.2471695/
Там вже багатенько інфи доступно.
-
Andrey2005
Member
Scoffer
Я когда вижу такие цветные графики, то чувствую себя дальтоником, который пол часа пытается сопоставить цвет мелкого квадратика с графиком
Я когда вижу такие цветные графики, то чувствую себя дальтоником, который пол часа пытается сопоставить цвет мелкого квадратика с графиком