И теперь вариантов поставить диск не под видеокарту нет.однако в отличие от них располагает только одним разъёмом M.2
Слава каленому металлу.
И теперь вариантов поставить диск не под видеокарту нет.однако в отличие от них располагает только одним разъёмом M.2
Зачем тебе перемычка, если оно и так сгорит.ScorpionRRR:е мода була на батарейку, зараз на м.2. Або на батарейку з м.2 раз
oracool:ScorpionRRR:е мода була на батарейку, зараз на м.2. Або на батарейку з м.2 раз
Зачем тебе перемычка, если оно и так сгорит.
Якби вона та перемичка ще в 100% випадків працювала... А то є і зброс біосу, і зброс розгону оперативи кнопкою, а по факту надійніше витягнутої батарейки досі нічого не працює.ScorpionRRR:Ага, и еще перемычку на сброс биоса под карту как поставят - вот обломинго будет
асус этим показал, что он делает продукцию для нищих. на илитарной мамке не может быть крепления под старые сокетыskaz19:А мене інша тема цікавить - чому тільки АСУС додумався зробити кріплення також і під АМ3 кулери - а інші туплять??
Асус сделал это пока только на одной, самой дорогой своей материнке.skaz19:А мене інша тема цікавить - чому тільки АСУС додумався зробити кріплення також і під АМ3 кулери - а інші туплять??
oracool: Асус сделал это пока только на одной, самой дорогой своей материнке.
У мене взагалі після першого невдалого завантажується зі стоковими параметрами, каже що нічого не вийшло і пропонує або відновити заводську конфігурацію, або підкрутити поточну. Взагалі ні разу не доводилось скидати налаштуванняBossUA:Разве УЭФИ MSI на АМ4 сами не сбрасывают биос после 3-х подряд неудачных стартов?
А красный судя по логике подключения (уже не один был) - это разъём для наушников (на колонки), а не чёрный как тут писали выше.NBAH79:Scoffer
а красный зачем?