Останні статті і огляди
Новини
Thermaltake начала принимать заказы на полуоткрытый стенд Core P1
-
Lalique
Member
Предлагаю обсудить Thermaltake начала принимать заказы на полуоткрытый стенд Core P1
Радиатор там, конечно, детской толщины вместили, а учитывая что там практически стена за ним. Что то не верю в его эффективость и тишину..
Радиатор там, конечно, детской толщины вместили, а учитывая что там практически стена за ним. Что то не верю в его эффективость и тишину..
-
prophes
Member
на першому фото видно перфоровану сітку/пилевий фільтр позаду радіатора.З іншим згідний.Для оверклокінга не тягне,для домашньої потужної цяцьки теж.А так прикольно виглядає з кольоровою СВО.Можливо НТРС?Все ІМХО.Lalique: там практически стена за ним
-
Modelus
Member
"Корпус" для вистакок і презентацій. Хоч і не підходить для повноцінного домашнього юзання, але купувати будуть (так звані "оригінали" ). ІМХО
А взагалі, такі корпуси нагадують мені анекдот про: "без вікон, без дверей - повна ср...ка огірків".
А взагалі, такі корпуси нагадують мені анекдот про: "без вікон, без дверей - повна ср...ка огірків".
-
falcongrig
Member
Непонятно зачем аж 5 слотов PCI-E, а так выглядит вкусно
Modelus
Чтобы о чем-то рассуждать, нужно хотя бы попробовать Хотя если дома животные и/или маленькие дети, то да, могут что-то начудить))
Modelus
Чтобы о чем-то рассуждать, нужно хотя бы попробовать Хотя если дома животные и/или маленькие дети, то да, могут что-то начудить))
-
Modelus
Member
А що там пробувати? Невже ви думаєте, що я ніколи не "пробував" компютерні корпуси?falcongrig:Modelus
Чтобы о чем-то рассуждать, нужно хотя бы попробовать
P.S.
А з чого ви вирішили, що там "аж 5 слотов PCI-E"?falcongrig:Непонятно зачем аж 5 слотов PCI-E,
Востаннє редагувалось 17.03.2017 19:32 користувачем Modelus, всього редагувалось 2 разів.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Хм, а чего то думать? На форуме же есть пару билдов, а это просто будет уменьшенный вариант
-
falcongrig
Member
Судя по твоим выводам ("не підходить для повноцінного домашнього юзання"), нормальных открытых не пробовал. Либо есть какие-то ограничивающие факторы лично у тебя дома.Modelus:Невже ви думаєте, що я ніколи не "пробував" компютерні корпуси?
Я, к примеру, после использования сделал вывод, что подобные корпуса позволяют построить мощную систему с отличным охлаждением и минимальным уровнем шума. Особенно актуально в случае кроссов/слаев.
На фото увидел На последнем, например.Modelus:А з чого ви вирішили, що там "аж 5 слотов PCI-E"?
-
Modelus
Member
Те, що ти називаєш "слотами PCI-E", насправді є слотами для карт розширення (стосовно корпуса). А слоти PCI-E, знаходяться на системній платі.falcongrig:На фото увидел На последнем, например.
Такому "експерту" як ти треба в таких "дрібницях" розумітись.
У випадку кроссів/слаїв як раз зовсім не актуально, так як друга в.карта в цьому "корпусі"стоїть близько до скляної кришки, що ускладнює доступ повітря до її кулера і, відповідно, погіршує охолодження (в такому випадку - нормально тільки "водянка").falcongrig:Особенно актуально в случае кроссов/слаев.
-
falcongrig
Member
Modelus
Главное, что ты понял, что я имею в виду Если сильно углубляться в терминологию, то может оказаться, что slot это никакой не слот, а гнездо. И к посадочным местам для карт расширения это вообще не имеет никакого отношения.
В данном корпусе второй карты не может быть вообще. А вот если брать многие другие корпуса, особенно с горизонтальным расположением материнской платы, то кроссу/слаю там намного лучше, чем в корпусе стандартной компоновки. И все это дело будет холоднее (из-за улучшенной конвекции) и тише (из-за отсутствия корпусных вентиляторов и нагрева внутрикорпусного воздуха). У меня были пары карт в стандартных корпусах и в открытых, я знаю о чем говорю
Главное, что ты понял, что я имею в виду Если сильно углубляться в терминологию, то может оказаться, что slot это никакой не слот, а гнездо. И к посадочным местам для карт расширения это вообще не имеет никакого отношения.
В данном корпусе второй карты не может быть вообще. А вот если брать многие другие корпуса, особенно с горизонтальным расположением материнской платы, то кроссу/слаю там намного лучше, чем в корпусе стандартной компоновки. И все это дело будет холоднее (из-за улучшенной конвекции) и тише (из-за отсутствия корпусных вентиляторов и нагрева внутрикорпусного воздуха). У меня были пары карт в стандартных корпусах и в открытых, я знаю о чем говорю
-
Бухалыч
Member
пылюки насосёт
-
Stas
Member
У випадку кроссів/слаїв як раз зовсім не актуально, так як друга в.карта в цьому "корпусі"стоїть близько до скляної кришки, що ускладнює доступ повітря до її кулера і, відповідно, погіршує охолодження (в такому випадку - нормально тільки "водянка").[/quote]falcongrig:Особенно актуально в случае кроссов/слаев.
Стекло усложняет доступ воздуха к видеокарте? В этом корпусе? Вы серьезно?
-
Modelus
Member
НЕ скло, а мала відстань між склом і відеокатрою. Читайте уважніше: "....друга в.карта в цьому "корпусі"стоїть близько до скляної кришки, що ускладнює доступ повітря до її кулера..."Stas:Стекло усложняет доступ воздуха к видеокарте? В этом корпусе? Вы серьезно?
-
Stas
Member
Modelus
Яка друга? На Мини-ИТХ 1 розєм для відеокарт. Та навіть якщо ставити відеокарту впритул до скла, то повітря там білше ніж треба, бо це відкритий стенд, а не корпус.
Повірте мені, я знаю що кажу, у мене такий же корпус, але троши більший, і в ньому була відеокарта з повітрянним охолодженням впритул до скла.
Яка друга? На Мини-ИТХ 1 розєм для відеокарт. Та навіть якщо ставити відеокарту впритул до скла, то повітря там білше ніж треба, бо це відкритий стенд, а не корпус.
Повірте мені, я знаю що кажу, у мене такий же корпус, але троши більший, і в ньому була відеокарта з повітрянним охолодженням впритул до скла.
-
Modelus
Member
Stas
Звичайно, що в даному корпусі-стенді другої ВК бути не може.
Мова тут йшла про вислів falcongrig :"... подобные корпуса позволяют построить мощную систему с отличным охлаждением и минимальным уровнем шума. Особенно актуально в случае кроссов/слаев..."
Звичайно, що в даному корпусі-стенді другої ВК бути не може.
Мова тут йшла про вислів falcongrig :"... подобные корпуса позволяют построить мощную систему с отличным охлаждением и минимальным уровнем шума. Особенно актуально в случае кроссов/слаев..."
-
Daemon74
Member
Modelus
ты всегда такой нудный?
ты всегда такой нудный?
-
Modelus
Member
Daemon74
Ні. Дуже рідко.
Ні. Дуже рідко.