Предлагаю обсудить В Origin можно бесплатно загрузить Syberia 2
которую я прямо сейчас прохожу в Стиме.
Останні статті і огляди
Новини
В Origin можно бесплатно загрузить Syberia 2
-
sergtrav
Member
-
Aivers
Member
прикольная игруха? я шерлока начал проходить...очень нравитсяsergtrav:Предлагаю обсудить В Origin можно бесплатно загрузить Syberia 2
которую я прямо сейчас прохожу в Стиме.
-
sergtrav
Member
Aivers
Зависит от твоего отношения к квестам. И к лестницам. И к сильно устаревшей графике, конечно.
Зависит от твоего отношения к квестам. И к лестницам. И к сильно устаревшей графике, конечно.
-
Wonderboy
Member
...которая не русифицирована и платная. Видимо, больше похвастаться негде и некому.sergtrav:которую я прямо сейчас прохожу в Стиме.
-
sergtrav
Member
Не знаю, может у вас принято хвастаться наличием игры за 50р, а у нас не особенно.Wonderboy: ...которая не русифицирована и платная. Видимо, больше похвастаться негде и некому.
-
Volosaty
Member
Ваш рівень англійської не дозволяє насолодитись грою? І ви цим ще й гордитесь?Wonderboy:которая не русифицирована
Поганяв був Life is strange, отримав масу задоволення.
Ну я на розпродажах назбирав під сотню цікавих мені тайтлів, і що? А ще кілька не самих дешевих (XCOM і ще трохи) отримав по безкоштовним акційним ключам.Wonderboy:платная
-
yupi
Member
Игра шикарная, спасибо Ориджин
-
nukeproof
Member
давайте Cyberia вспомним
-
Wonderboy
Member
Джуніор, якщо ти з тих задротів, що вернуть носа від любої локалізації, тому що лише харкор, лише автентичність - шуруй дивитись аніме без локалізації і субтитрів, пиха трохи спаде. А для мене відсутність локалізації - одна з причин пропустити гру.Volosaty:Ваш рівень англійської не дозволяє насолодитись грою? І ви цим ще й гордитесь?
-
TheMr32A
Member
Можно не спешить, она в подарках зависнет там где то на полгода))
-
_hydra_
Member
Wonderboy:Джуніор...