Предлагаю обсудить Enermax выпустила Mid-Tower корпус Ostrog Lite
Судя по весу и габаритам - тонкая сталь и куча пластика.
Останні статті і огляди
Новини
Enermax выпустила Mid-Tower корпус Ostrog Lite
-
oracool
Member
-
Melofon
Member
Позиционируют для игровых систем начального уровня, а сами втулили туда каких-то два топа
-
Artistus
Digital Artist
Melofon
Я навіть знаю, яких - Radeon 6990.
Я навіть знаю, яких - Radeon 6990.
-
Modelus
Member
В таких новинах бажано вказувати ціну девайсів (для кращої орієнтації в позиціюванні виробу).
По темі: коробка ніяка. Головне - НЕ зручна. На стіл поставиш - кнопки і гнізда вгорі, незручно! На підлогу поставиш - нагинатись сильно треба! ИМХО
По темі: коробка ніяка. Головне - НЕ зручна. На стіл поставиш - кнопки і гнізда вгорі, незручно! На підлогу поставиш - нагинатись сильно треба! ИМХО
-
gedie
Member
Modelus
У меня похожий корпус на полу, нагибаться не надо, когда сидишь, так что очень даже удобно.
У меня похожий корпус на полу, нагибаться не надо, когда сидишь, так что очень даже удобно.
-
Valendor89
Member
прощайEnermax SPCC толщиной 0,5 мм
-
Modelus
Member
gedie
Якщо Вам зручно, це добре. Кожному своє. Для таких корпусів вирішальне значення має ціна. За 20-30$ можна і понагинатись. Головне, акуратно з ногами, а то "пивну банку" можна легко пом'яти
Якщо Вам зручно, це добре. Кожному своє. Для таких корпусів вирішальне значення має ціна. За 20-30$ можна і понагинатись. Головне, акуратно з ногами, а то "пивну банку" можна легко пом'яти
-
Griever
Member
Сначала прочитал Ostrog Life - "жизнь в остроге"