Предлагаю обсудить The International 2016: Результаты второго игрового дня. Фавориты турнира OG выбывают
Сьогодні намічається одна з найбільших м'ясорубок всього чемпіонату - MVP vs Wings. Рекомендую не пропускати
Останні статті і огляди
Новини
The International 2016: Результаты второго игрового дня. Фавориты турнира OG выбывают
-
Scoffer
Member
-
Linksar
Member
если бы они начали в 20-00 было бы вообще замечательно, а так в 2 40Scoffer:Предлагаю обсудить The International 2016: Результаты второго игрового дня. Фавориты турнира OG выбывают
Сьогодні намічається одна з найбільших м'ясорубок всього чемпіонату - MVP vs Wings. Рекомендую не пропускати
-
Derogs
Member
Для людей які працюють "не дуже" зручноLinksar:если бы они начали в 20-00 было бы вообще замечательно, а так в 2 40Scoffer:Предлагаю обсудить The International 2016: Результаты второго игрового дня. Фавориты турнира OG выбывают
-
Linksar
Member
Мне как работающему человек 2-40 слишком поздно)))а 20 немного рано, ну хоть на пару игр то я должен попасть. Всегда на первых играх засыпаю, а потом приходится просто твиттер утром читатьDerogs:Для людей які працюють "не дуже" зручноLinksar: если бы они начали в 20-00 было бы вообще замечательно, а так в 2 40
-
Scoffer
Member
а я у відпустці
-
Maxhope
Member
с утра смотрю все вчерашние игры... конечно не то , скипаю половину)))
-
forger33
Member
Очікую матч не гірший від EG-Newbee!Scoffer:Предлагаю обсудить The International 2016: Результаты второго игрового дня. Фавориты турнира OG выбывают
-
Panacea
Member
А чому ніхто не коментує що 9к програло?
-
Scoffer
Member
Panacea
Бо вони там всі 9к. При тому однакового рівня. Виграє той, хто тримав нові тактики в рукаві і не показував їх на проміжних чемпіонатах.
Як я вже казав - вони всі чемпіони
Бо вони там всі 9к. При тому однакового рівня. Виграє той, хто тримав нові тактики в рукаві і не показував їх на проміжних чемпіонатах.
Як я вже казав - вони всі чемпіони