Natus Vincere — абсолютные рекордсмены турнира The International

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kib
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Natus Vincere — абсолютные рекордсмены турнира The International

Стабильность - залог успеха. Главное постоянно быть на виду, и время от времени что то показывать. :gigi:
Второй рекорд для Natus Vincere — бессменный мидер лидер? команды Данил «Dendi» Ишутин.
Востаннє редагувалось 30.06.2016 12:12 користувачем Android, всього редагувалось 1 раз.
Linksar
Member

Повідомлення

Kib:Предлагаю обсудить Natus Vincere — абсолютные рекордсмены турнира The International

Стабильность - залог успеха. Главное постоянно быть на виду, и время от времени что то показывать. :gigi:
Второй рекорд для Natus Vincere — бессменный мидер лидер? команды Данил «Dendi» Ишутин.
Всё таки "мидер", в простонародье - игрок центральной линии. Походит от mid lane/middle lane :beer:
Tony007
Member

Повідомлення

красавчики так держать :super:
Kotan92
Member

Повідомлення

Данил единственный игрок на «TI», который на протяжении всех шести лет приезжает на чемпионат под флагом Na`Vi.
В-верность! Молодчики ребята! Только не обосритесь и в этом году, пожалуйста :mad:
Kotya
Member

Повідомлення

:super: :super: :super:
Молодчаги!
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Kotan92: Только не обосритесь и в этом году, пожалуйста
Дивно чути в адресу елітної команди таке недолуге побажання.
Згадалася звична ситуація з практики:
Приходить пацієнт до свого дільничного лікаря, у якого лікування завжди ефективне, з черговою болячкою.
- Дохтор, у мене крутить в животі, пронос і слабість. Поможіть.
Лікар збирає анамнез, проводить об'єктивне обстеження, аналізи, інструментальні дослідження, встановлює діагноз:
- У вас харчова токсикоінфекція, рекомендовано лікування в інфекційному стаціонарі. Там буде нагляд, адекватне лікування і за 2-3 дні будете на ногах.
- Та не хочу я в інфекційну, назначте щось мені, бо не буду туди лягати - нема часу, уже є квитки на море - пропадуть (або робота горить, або ще якась хрінь). Але напишіть щось нормальне і недорого, а не якесь гівно...
- Вам не здається, що варто слідкувати за словами? Прошу, ось приймайте те і ось те.
- Вибачайте дохтор, просто той понос уже задовбав. Наразі дєкую, дохтор, бажаю вам, щоб ми до вас більше не попадали.
- Дякую, вам - теж...
Відповісти