Опечатка. Два раза 6850к упоминается.Core i7-6850K и Core i7-6850K — в 587 и 412 долларов соответственно.
Останні статті і огляди
Новини
Intel официально представила линейку CPU Broadwell-E во главе с Core i7-6950X
-
Святой
Member
Предлагаю обсудить Intel официально представила линейку CPU Broadwell-E во главе с Core i7-6950X
-
Chester_pl
Member
ХОЧУ!!!!
-
CronXPX
Member
Core i7-6950X получил внушительный ценник, который оказался равен 1569 долларам США
-
ТДмитрий
Member
Опять растягивают удовольствие - деминговать 6950 будут только со Skylake-S.
И почему 6800 не на уровне 6700 по цене
И почему 6800 не на уровне 6700 по цене
-
Xan Kriegor
Member
И новый флагман линейки теперь оценивают в полторы шутки. Видимо, нет конкуренции.И почему 6800 не на уровне 6700 по цене
-
Zibertgreen
Member
Пока амд дуплится, синие и зеленые хомяков подоят.
-
ALVikk
Member
В принципе весьма и весьма достойный процессор получился..... думаю окончательная цена(реально) - цена системного блока с этим процессором...Вангую - должна быть интерестной
-
IgnatMar
Member
жду зен как дзен.
-
Atom Demon
Junior
Поясніть, хто знає, чому по карті Skylake йде за Broadwell, а в реальності якогось чорта перед. Чому?!
- спойлер
-
Martix
Member
Atom Demon
Skylake-E будет после..
Skylake-E будет после..
-
maskymus
Member
Все правильно. Broadwell (LGA 1150) з Iris Pro 6200 випущений після Haswell - це процесори 5775С і 5675С, після них вже випустили Skylake (LGA 1151). Нові процесори на LGA 2011-v3 це Broadwell-EAtom Demon:Поясніть, хто знає, чому по карті Skylake йде за Broadwell, а в реальності якогось чорта перед. Чому?!
- спойлер
-
Atom Demon
Junior
Значить перед цим був простий Брод? І який сенс в цій приставці? Вазагалі, що за хурма з неймінгом?!! Раніше все було зрозуміло, а ось це що таке?!!!!!!Martix:Atom Demon
Skylake-E будет после..
Добавлено через 3 минуты 45 секунд:
Але ж раніше на 2011 випускали без приставки Е, чому зараз така хрінь пішла?maskymus:Все правильно. Broadwell (LGA 1150) з Iris Pro 6200 випущений після Haswell - це процесори 5775С і 5675С, після них вже випустили Skylake (LGA 1151). Нові процесори на LGA 2011-v3 це Broadwell-EAtom Demon:Поясніть, хто знає, чому по карті Skylake йде за Broadwell, а в реальності якогось чорта перед. Чому?!
- спойлер
-
Xan Kriegor
Member
Atom Demon, простой "Бродвелл" - это і7-5775С и і5-5675С. Broadwell-E только анонсировали, о чем и сообщает нам новость. А этой самой самой приставкой Е "Интел" маркирует свои процессоры для старшей платформы.
Не было Sandy Bridge-E, Ivy Bridge-E и Haswell-E?Але ж раніше на 2011 випускали без приставки Е, чому зараз така хрінь пішла?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
а что же у нас под крышкой....
http://www.overclock3d.net/articles/cpu ... ll-e_cpu/1" target="_blank
-
Martix
Member
prosha_evolist
Жесть.
Жесть.
-
ТДмитрий
Member
ё-моё! я простоprosha_evolist:а что же у нас под крышкой....
-
Martix
Member
И ЭТО за 1700$
-
Fetjoy
Member
prosha_evolist
Ну блін за 1600 $ класти гівно під кришку замість кошерного припою?
Це вже занадто як на мене . Платформа ітак розрахована на ентузіастів, які за відповідну ціну хочуть бачити якість, без необхідності працювати напильником, тим більше від ЭКСТРЕМАЛЬНОГО топового процесора лінійки за 1700 доларів...я в шоці
Ну блін за 1600 $ класти гівно під кришку замість кошерного припою?
Це вже занадто як на мене . Платформа ітак розрахована на ентузіастів, які за відповідну ціну хочуть бачити якість, без необхідності працювати напильником, тим більше від ЭКСТРЕМАЛЬНОГО топового процесора лінійки за 1700 доларів...я в шоці
-
ptkovsky
Member
Вы бы сначала внимательней прочитали заметку и погуглили еще. Зачем панику поднимать? Парень снял припой и намазал жидкий металл. Вас не смутила мизерная разница в градусах? Человек просто балуется со своей фигней, которую хочет прорекламировать у себя на канале и продать. Может какие-то хомяки-мажоры поведутся и на этот бред, кто знает. Но выигрыш в 4 градуса под нагрузкой, мне кажется, явно того не стоит.
-
Fetjoy
Member
А це як?ptkovsky:Парень снял припой .
наскільки я знаю, якщо зняти кришку з процесора на припої, то частина кристалу обовязково залишається на її внутрішній стороні