Останні статті і огляди
Новини
Обновление KB3133977 для Windows 7 создало проблемы владельцам материнских плат Asus
-
Abracadabra
Member
Предлагаю обсудить Обновление KB3133977 для Windows 7 создало проблемы владельцам материнских плат Asus
Стріляли в п'ятку попали в ніс.
Стріляли в п'ятку попали в ніс.
-
Gilza
Member
заплатка, которая лечит другую заплатку и создает новые перспективы создания заплаток
Microsoft вы "лучшие" )))))
Microsoft вы "лучшие" )))))
-
Scoffer
Member
Ось тому я вже давненько заборонив оновлення на він7. Більшість багів давно виловили, а останні оновлення лише проблеми приносять.
-
JJ Judge
Member
Ага, все в стиле мелкомягких, че. Прям как в анекдотах из конца 90-х - начала нулевых
-
Andrey2005
Member
Недоработанная заплатка, ошибка должна была выскакивать со словами "Срочно обновитесь на Windows 10"
-
redix
Junior
Как всегда, кривее всех кривых.
-
Kotya
Member
А с июля переход будет платным!
Ну куда там переходить?
Пилите уже скорее её! Не зря я откладываю переезд с 7ки...
Ну куда там переходить?
-
olezhka28
Member
Win 10 с последним апдейтом вполне норм.Kotya:А с июля переход будет платным!
Ну куда там переходить?
-
SoVaR
Member
100%Scoffer: Ось тому я вже давненько заборонив оновлення на він7. Більшість багів давно виловили, а останні оновлення лише проблеми приносять.
Нефиг чинить то, что и так нормально работает...
-
g41-p26
Member
Спецом делают 7-ку глючной, как было с ХР ради продвижений новой-10-ки.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Уже встречался с таким. Вот оно в чём дело...
Только выглядело немного иначе. Материка при активированном (по умолчанию) UEFI не видела загрузочного устройства. Разметка GPT. Файлы все на месте и прочее было в порядке. Уже было думал, кто-то как-то экстравагантно ставил Windows с UEFI но без UEFI
Спасибо тебе, MS!
Только выглядело немного иначе. Материка при активированном (по умолчанию) UEFI не видела загрузочного устройства. Разметка GPT. Файлы все на месте и прочее было в порядке. Уже было думал, кто-то как-то экстравагантно ставил Windows с UEFI но без UEFI
Спасибо тебе, MS!
-
shevalier
Member
Финиш.
У всех работает, у осуся не работает, виновата Майкрософт :рукалицо.жпг:
Проблема в том, что UEFI имеет чуть менее чем много реализаций, половина из которых плевала на стандарты и работает на своих костылепедах.
Осусеевцы доумничались на пустом месте, как ожидаемо.
У всех работает, у осуся не работает, виновата Майкрософт :рукалицо.жпг:
Проблема в том, что UEFI имеет чуть менее чем много реализаций, половина из которых плевала на стандарты и работает на своих костылепедах.
Осусеевцы доумничались на пустом месте, как ожидаемо.
-
InHale
Member
В BIOS-еAndrey2005:Недоработанная заплатка, ошибка должна была выскакивать со словами "Срочно обновитесь на Windows 10"
-
afhpwnd
Member
Чёт многие винят МС, а ведь вина целиком на АСУСЕ, у других то вендоров проблемы не наблюдаются.
Довыделывался АСУС.
Довыделывался АСУС.
-
pararam
Member
afhpwnd
покращання secure boot придумано в MS, як і хотфікс випущений ними ж, а тепер виявляється перевіряти на різному залізі як працюватиме перед релізом не "заморочились", ну і "винувата" материнка, лол
покращання secure boot придумано в MS, як і хотфікс випущений ними ж, а тепер виявляється перевіряти на різному залізі як працюватиме перед релізом не "заморочились", ну і "винувата" материнка, лол
-
shevalier
Member
pararam
Ви щось таке цікаве пишите, що я вам практично вірю, але...
https://habrahabr.ru/post/273497/" target="_blank
UEFI малюють всього 3 виробники на всю планету Тсемля.
Красиві обертки малюють самі виробники залізок.
Це ж потрібно бути таким косоруким пришліпком, що б добаляючи котиків та інші не нудні світлини у BIOS setup, зламати secure boot.
Але зачекайте, я був не правий. У всьому винен Майкрософт.
Ви щось таке цікаве пишите, що я вам практично вірю, але...
https://habrahabr.ru/post/273497/" target="_blank
UEFI малюють всього 3 виробники на всю планету Тсемля.
Красиві обертки малюють самі виробники залізок.
Це ж потрібно бути таким косоруким пришліпком, що б добаляючи котиків та інші не нудні світлини у BIOS setup, зламати secure boot.
Але зачекайте, я був не правий. У всьому винен Майкрософт.
-
bonya
Member
Не знав що стільки народу ще сидить на 7. Камон оновлююватись, 10 швидше вантажиться і швидше працює.
-
Scoffer
Member
bonya
Не працює вона швидше. Особливо помітно на не сильно свіжих ноутах. Там де він7 літає, він10 фризить на кожну другу дію.
Плюс не бачу жодного сенсу в заміні своєї "вічної" коробочної ліцензії він7 на прив'язану до заліза він10.
Це не кажучи про інші недоліки в вигляді дегенеративного інтерфейсу і телеметрії.
Не працює вона швидше. Особливо помітно на не сильно свіжих ноутах. Там де він7 літає, він10 фризить на кожну другу дію.
Плюс не бачу жодного сенсу в заміні своєї "вічної" коробочної ліцензії він7 на прив'язану до заліза він10.
Це не кажучи про інші недоліки в вигляді дегенеративного інтерфейсу і телеметрії.
-
pararam
Member
shevalier
це хабротиння нідочого, в новині все написано, як виявляється, мс знають про цей ефект, невже складно блокувати установку патча для несумісних систем? справді, нагадує психічну атаку на "неоновлених на 10-ку"
це хабротиння нідочого, в новині все написано, як виявляється, мс знають про цей ефект, невже складно блокувати установку патча для несумісних систем? справді, нагадує психічну атаку на "неоновлених на 10-ку"