Samsung и LG сократят выпуск 3D-дисплеев

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
_VM_
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Samsung и LG сократят выпуск 3D-дисплеев

А мне 3Д в телевизорах LG очень даже нравится :up:
hztn
Member

Повідомлення

Й так звані "віртуальні шоломи" - той же непотріб! :shuffle:
Розумію ще коли льотчикам шолом домальовує оточення поза "мертвими зонами", але у іграх швидше та зручніше вертіти мишкою ніж головою.
Jaa
Member

Повідомлення

Поддерживаю, 3д в LG - очень приятное.
Andrey2005
Member

Повідомлення

У меня тоже лыжи с 3Д, нравится тем что нет мерцания, но по правде в 3Д я смотрел очень мало, подавляющее большинство фильмов были в обычном 2Д, либо 2Д 60фпс, что давало больше удовольствия чем все 3д вместе взятые. Ну еще 4К пару раз смотрел для разнообразия, даже на 1080р телеке смотрится лучше.
Alex Pepper
Member

Повідомлення

Я обожаю 3Д фильмы. Очень жаль, что их так мало выходит. Неужели будет еще меньше :( Из последнего смотрел Эверест и Прогулку. Просто супер! В 2Д совсем не такие впечатления. Мне, кстати, дома больше нравится смотреть 3Д, чем в кинотеатре. На телеке можно по вкусу настроить яркость и цвета. А в кинотеатре вечно темно, цвета тусклые и 3Д какое-то, как конвертация. Исключение только кинотеатр Аймакс, там все на высоте, телек отдыхает. Но у нас в Сумах его нет.
Scoffer
Member

Повідомлення

А я от навпаки 3D не люблю тому, що фокусна відстань явно не співпадає з реальністю, через що доводиться напружуватись і в кінці починає боліти голова. Проблему вирішіти не можливо, оскільки морда у всіх різна, і, відповідно, різна відстань між очима, а всі ці 3D що в телеках, що в кінотеатрах розраховані на деякого середньостатистичного китайця.
PS: в самого телек LG з 3D
PPS: в телеках не заважає, бо завжди можна ігнорувати 3D-контент, а от в кінотеатрах бісить, оскільки 2D сеанси зазвичай розпочинаються значно пізніше прем'єри і до того ж в незручний час, тому я з нетерпінням чакаю коли ця мода на 3D поховається
MW124
Member

Повідомлення

якісних фільмів - з прокату дуже мало, тому 3Д - не дуже потрібне, на пальцях перерахувати де виходить якісне і реально що виходить ефект присутності.

хотя якщо дивитися про природу, діскавері, коралові рифи - то ЗД - просто казка!!! вартує дивитися!!!
pararam
Member

Повідомлення

Scoffer:А я от навпаки 3D не люблю
в кінотеатрах бісить, оскільки 2D сеанси зазвичай розпочинаються значно пізніше прем'єри і до того ж в незручний час
часто - ніколи, лише :censoured:
Відповісти