Предлагаю обсудить Samsung и LG сократят выпуск 3D-дисплеев
А мне 3Д в телевизорах LG очень даже нравится
Останні статті і огляди
Новини
Samsung и LG сократят выпуск 3D-дисплеев
-
_VM_
Member
-
hztn
Member
Й так звані "віртуальні шоломи" - той же непотріб!
Розумію ще коли льотчикам шолом домальовує оточення поза "мертвими зонами", але у іграх швидше та зручніше вертіти мишкою ніж головою.
Розумію ще коли льотчикам шолом домальовує оточення поза "мертвими зонами", але у іграх швидше та зручніше вертіти мишкою ніж головою.
-
Jaa
Member
Поддерживаю, 3д в LG - очень приятное.
-
Andrey2005
Member
У меня тоже лыжи с 3Д, нравится тем что нет мерцания, но по правде в 3Д я смотрел очень мало, подавляющее большинство фильмов были в обычном 2Д, либо 2Д 60фпс, что давало больше удовольствия чем все 3д вместе взятые. Ну еще 4К пару раз смотрел для разнообразия, даже на 1080р телеке смотрится лучше.
-
Alex Pepper
Member
Я обожаю 3Д фильмы. Очень жаль, что их так мало выходит. Неужели будет еще меньше Из последнего смотрел Эверест и Прогулку. Просто супер! В 2Д совсем не такие впечатления. Мне, кстати, дома больше нравится смотреть 3Д, чем в кинотеатре. На телеке можно по вкусу настроить яркость и цвета. А в кинотеатре вечно темно, цвета тусклые и 3Д какое-то, как конвертация. Исключение только кинотеатр Аймакс, там все на высоте, телек отдыхает. Но у нас в Сумах его нет.
-
Scoffer
Member
А я от навпаки 3D не люблю тому, що фокусна відстань явно не співпадає з реальністю, через що доводиться напружуватись і в кінці починає боліти голова. Проблему вирішіти не можливо, оскільки морда у всіх різна, і, відповідно, різна відстань між очима, а всі ці 3D що в телеках, що в кінотеатрах розраховані на деякого середньостатистичного китайця.
PS: в самого телек LG з 3D
PPS: в телеках не заважає, бо завжди можна ігнорувати 3D-контент, а от в кінотеатрах бісить, оскільки 2D сеанси зазвичай розпочинаються значно пізніше прем'єри і до того ж в незручний час, тому я з нетерпінням чакаю коли ця мода на 3D поховається
PS: в самого телек LG з 3D
PPS: в телеках не заважає, бо завжди можна ігнорувати 3D-контент, а от в кінотеатрах бісить, оскільки 2D сеанси зазвичай розпочинаються значно пізніше прем'єри і до того ж в незручний час, тому я з нетерпінням чакаю коли ця мода на 3D поховається
-
MW124
Member
якісних фільмів - з прокату дуже мало, тому 3Д - не дуже потрібне, на пальцях перерахувати де виходить якісне і реально що виходить ефект присутності.
хотя якщо дивитися про природу, діскавері, коралові рифи - то ЗД - просто казка!!! вартує дивитися!!!
хотя якщо дивитися про природу, діскавері, коралові рифи - то ЗД - просто казка!!! вартує дивитися!!!
-
pararam
Member
часто - ніколи, лише 3дScoffer:А я от навпаки 3D не люблю
в кінотеатрах бісить, оскільки 2D сеанси зазвичай розпочинаються значно пізніше прем'єри і до того ж в незручний час