Останні статті і огляди
Новини
Corsair представила Full-Tower корпус Carbide 600 в двух модификациях
-
mazzaj
Member
Предлагаю обсудить Corsair представила Full-Tower корпус Carbide 600 в двух модификациях
Маркетологи без работы не останутся.. То переносили БП вниз, сейчас начнут дружно переносить вверх, и ведь обоснуют же чем-то
Маркетологи без работы не останутся.. То переносили БП вниз, сейчас начнут дружно переносить вверх, и ведь обоснуют же чем-то
-
Paladin
Member
Чому ж, це старий формат BTX для ATX комплектуючих!
Був розроблений Intel для древніх Pentium4 Extreme Edition та Pentium D, TDP яких перевалювало за 200 Ватт. Широкого поширення не мав бо випущені наступні Core2Duo були на порядок холодніші.
А так з точки зору продуваємості і охолодження корпус чудовий і по різниці тиску зробить багато мастодонтів корпусобудівництва.
Так що для гарячих систем з кросів і слайів на шести і більше ядрах, тим більше двох процесорних мастбай
Був розроблений Intel для древніх Pentium4 Extreme Edition та Pentium D, TDP яких перевалювало за 200 Ватт. Широкого поширення не мав бо випущені наступні Core2Duo були на порядок холодніші.
А так з точки зору продуваємості і охолодження корпус чудовий і по різниці тиску зробить багато мастодонтів корпусобудівництва.
Так що для гарячих систем з кросів і слайів на шести і більше ядрах, тим більше двох процесорних мастбай
-
LetterBee
Member
Дезигн как он есть.
-
dervladimir
Member
По сравнению с некоторыми предыдущими моделями полная ерунда
-
Modelus
Member
Ще в старих АТ корпусах плати розширення ставились елементами вверх. З точки зору охолодження це було краще (природня конвекція). По темі: така установка мат.плати досить непогана - нижній вентилятор добре обдуває навколосокетний простір, що повинно належним чином відбитися на температурі VRM (при повітряному охолодженні процесора). Хоча відеокарти охолоджуватись будуть не найкращим чином.
А, взагалі, для чого "видумувати велосипед"?
А, взагалі, для чого "видумувати велосипед"?
Востаннє редагувалось 09.12.2015 12:56 користувачем Modelus, всього редагувалось 1 раз.
-
shadowfiend10
Member
видеокартам с воздужным СО будет несладко перевернутыми, задуваем теплый воздух на чип, + 2-3 градуса, как пить дать
-
Paladin
Member
Не згоден. Чому, тому що потоки всередині розділяються, на групу процесор, конвертор живлення, пам'ять вони одні і до відеокарт буде доходити мізер тепла. Вентилів притяжних всього два, а витяжних триshadowfiend10:видеокартам с воздужным СО будет несладко перевернутыми, задуваем теплый воздух на чип, + 2-3 градуса, как пить дать
Крім того зауважте, що виробник поставив не просто відеокарти, а з турбінами.
Потоки розподіляться десь так, як я накидав, не варто забувати про витяжку БЖ.
Крім того в такий немаленький корпус ставити відяхи із повітряним охолодженням якось дивно. Реально місце під два нормальних радіатора
-
pararam
Member
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
им надо было делать морду под метал, как в обсидианах, было бы круче, имхо
-
shadowfiend10
Member
Потоки внутри радиатора роли не сыграют, теплый воздух будет задерживаться между текстолитом и радиатором больше времени чем при норм положении видикаPaladin:Не згоден. Чому, тому що потоки всередині розділяються, на групу процесор, конвертор живлення, пам'ять вони одні і до відеокарт буде доходити мізер тепла. Вентилів притяжних всього два, а витяжних триshadowfiend10:видеокартам с воздужным СО будет несладко перевернутыми, задуваем теплый воздух на чип, + 2-3 градуса, как пить дать
Крім того зауважте, що виробник поставив не просто відеокарти, а з турбінами.
Потоки розподіляться десь так, як я накидав, не варто забувати про витяжку БЖ.
Крім того в такий немаленький корпус ставити відяхи із повітряним охолодженням якось дивно. Реально місце під два нормальних радіатора
-
RW1911
Member
Наоборот при таких ветрах в коробке горячий и холодный воздух не будут идти вверх и вниз соответственно.shadowfiend10: Потоки внутри радиатора роли не сыграют, теплый воздух будет задерживаться между текстолитом и радиатором больше времени чем при норм положении видика
-
shadowfiend10
Member
ветра, между текстолитом и радиатором не будет, ветер будет между картами и по более свободному пространству, теплый воздух легче, подымается вверх, или я чтото забыл?RW1911:Наоборот при таких ветрах в коробке горячий и холодный воздух не будут идти вверх и вниз соответственно.shadowfiend10: Потоки внутри радиатора роли не сыграют, теплый воздух будет задерживаться между текстолитом и радиатором больше времени чем при норм положении видика
-
Eugenetra
Member
Видяхи знатно будут жариться, разделяй не разделяй потоки, а все равно сверху будет горячий воздух скапливаться. А с кроссом/слаем вообще отличная духовка
В целом дизайн неплох, но расположение компонентов...
БП тоже не поздоровится.
Какие там ветры могут быть, на выхлопе я так понял только один вентиль? И морда закрыта. Да и кому нужна куча вертушек, воющая на максимуме)RW1911:при таких ветрах
БП тоже не поздоровится.
-
Paladin
Member
Вчи вас вчи одні двійкиEugenetra:Видяхи знатно будут жариться, разделяй не разделяй потоки, а все равно сверху будет горячий воздух скапливаться. А с кроссом/слаем вообще отличная духовка
Какие там ветры могут быть, на выхлопе я так понял только один вентиль? И морда закрыта. Да и кому нужна куча вертушек, воющая на максимуме)RW1911:при таких ветрах
БП тоже не поздоровится.
Про різниці тиску знаєте?
В наведеній конфігурації виробника корпусу, діло ось в чому:
Притяжних вентилі всього два, а витяжних? Давайте порахуєм :
1. Внизу - 2
2. За мосфетами - 1
3. В відеокартах - 2
4. В БЖ 1-2? (в залежності від моделі )
А це означає що тиск всередині буде від'ємним. Звідси що?
Звідси те, що повітря і турбулентні потоки не будуть встигати нагріватися!
Вчіть фізику. Інтел свого часу на розробку цього стандарту вгепав майже мільярд доларів. (960 якщо я не помиляюся). А конструкції при розробці були фантастичні і усі перевірялися навіть на внутрішню аеродинаміку компонентів при різній швидкості і кількості карлсонів.
На рахунок кросу або слаю, відеокарти будуть підігрівати одна одну, але вони це роблять при будь-якому із теоретично можливих положень в системнику, така в них конструкція, таке положення слотів в мп.
Єдиний вихід це вода і вона завжди являлася виходом для розумного ентузіаста від шумного, гарячого слаю або кросу.
-
M3f1Ss
Member
Бред какой-то с расположением.
Более продуманного охлада чем в SilverStone (Fortress, Raven) я еще не видел.
Более продуманного охлада чем в SilverStone (Fortress, Raven) я еще не видел.
-
Eugenetra
Member
Paladin
Я не данную (абсолютно бездарную, по моему мнению) сборку комментировал, а корпус.
Внизу вынтили на выдув потому что там радиатор стоит, в обычных условиях ни один внемяемый человек не будет ставить нижние вентили на выдув. Да даже если поставить, что это даст? Горячий воздух не пойдет вниз, он будет скапливаться вверху. А если видеокарта будет нереф (не всех устраивает рев турбин), это будет печка. Я уже не говорю про кросс/слай.
Для воздуха данный корпус подходит лишь условно, ИМХО.
Я не данную (абсолютно бездарную, по моему мнению) сборку комментировал, а корпус.
Внизу вынтили на выдув потому что там радиатор стоит, в обычных условиях ни один внемяемый человек не будет ставить нижние вентили на выдув. Да даже если поставить, что это даст? Горячий воздух не пойдет вниз, он будет скапливаться вверху. А если видеокарта будет нереф (не всех устраивает рев турбин), это будет печка. Я уже не говорю про кросс/слай.
Для воздуха данный корпус подходит лишь условно, ИМХО.
-
sensey
Member
Для того щоб парниковий ефект не настиг вашого улюбленця, файні хлопці роблять так.\
- спойлер
-
Paladin
Member
"В мене дядько працює на заводі карлсонів Noctua, у нього цих карлсонів просто завались от і ставить куди й кому попало."sensey:Для того щоб парниковий ефект не настиг вашого улюбленця, файні хлопці роблять так.\
- спойлер
Про нереф відеокарти Eugenetra +100 згоден з тобою. Але бачучи в якому руслі виробник пропонує систему, а також цінник на нього, скоріш за все і спереду і знизу будуть стояти 240 радіатори.
Одного 240 радіатора, причому дивіться на фото не тоненького, спокійно вистачить і на пару останніх ксеонів. А от з відеокартами сутужніше 3Way SLI на Titan або 3 CrossFireX на 390X не вийде, а от 2 980Ti або 2 Fury cпокійно.
Внизу не тільки можна поставити карлсонів на видув, а й потрібно, не просто в кейсі такі високі лапи.