Воспользовался моментом - заказал себе Fury по цене GTX 980 тут на форуме у pioneer_ma

В наших магазинах цена просто космос

И чем такая цена не устраивает ? не забывайте что не только розница распродает, вендор играет как минимум не меньшую роль в скидках/акцияхВ розетке Logitech G19s парят за 2700 грн при оригинальной цене 6300
pioneer_ma- вообще практически святой человек.Hort: Воспользовался моментом - заказал себе Fury по цене GTX 980 тут на форуме у pioneer_ma
В наших магазинах цена просто космос
ээхRadeon R9 390 8 ГБ: $290/€300
Інколи у мене виникає бажання, щоб AMD поскоріше загнулося.Kotya:Сейчан Нвидиа тоже приспустит цены и выкатит 960Ти.
І ти знаеш будуть купувать це як з айфонами... Капіталізвція Апл в 2016 році досягне позначки 1 трлн долларів. Скільки бюджетів України поміститься м...vegas.pl.ua:Інколи у мене виникає бажання, щоб AMD поскоріше загнулося.Kotya:Сейчан Нвидиа тоже приспустит цены и выкатит 960Ти.
І тоді шанувальники nVidia нарешті втілять у життя свою давнушню мрію - купувати карти классу GTS950ti за тисячу долларів ОДА.
это шоб завидовалиЗавжди дивувався подібним новинам... а нам з того що? Чи редакція в США переїхала? Чи це як тренд "А шо там у хохлов?"....
моя бы воля, уже давно бы пустил их под откосІ ти знаеш будут купувать це як з айфонами... Капіталізвція Апл в 2016 році досягне позначки 1 трлн долларів. Скільки бюджетів України поміститься
дохідна частина бюджету - живий баблос, вилучений в народу, а біржова капіталізація - умовна цифра, яку не помацати, коректніше порівнювати з чистим прибуткомsensey: І ти знаеш будуть купувать це як з айфонами... Капіталізвція Апл в 2016 році досягне позначки 1 трлн долларів. Скільки бюджетів України поміститься м...![]()
Перший рецепт порятунку амд - продати комусь графічний підрозділ - грошей вистачить на наступні кілька роківvegas.pl.ua:Інколи у мене виникає бажання, щоб AMD поскоріше загнулося.Kotya:Сейчан Нвидиа тоже приспустит цены и выкатит 960Ти.
І тоді шанувальники nVidia нарешті втілять у життя свою давнушню мрію - купувати карти классу GTS950ti за тисячу долларів ОДА.
здається їх там припахували каменти фільтрувати, таємницю появи підвиду "модератор" розкритоJumper007:sensey
Недавно в Саус Парке был момент, люди начали сбор денег в помощь голодным детям, насобирали .... и купили голодным детям по айпаду
Ну, наприклад, можно багато чого купувати через форвардерів. Я одяг, наприклад, не купую у нас вже кілька років, все беру з амазону та валмарта.sensey:Завжди дивувався подібним новинам... а нам з того що? Чи редакція в США переїхала? Чи це як тренд "А шо там у хохлов?"....![]()