Предлагаю обсудить Установлены новые рекорды в 3D-бенчмарках на видеокарте GeForce GTX 580
Может еще старушка о себе напомнить)
Останні статті і огляди
Новини
Установлены новые рекорды в 3D-бенчмарках на видеокарте GeForce GTX 580
-
G power
Member
-
Paladin
Member
Бабця, ще зараз багато кого обскаче, а в проф прогах з нею тільки 780 і вище може тягатися, все інше навіть 290 зливають!
Підказка для хуанга, взяти чіп 580 перевести на новий 14 техпроцес додати косметики типу нових движків обробки відео, поставити 6GB GDDR5X і буде всім щастя. А ефективну частоту такий продукт мав би таку саму а то і вищу ніж в даному екзеплярі під азотом. Із зменшенням техпроцесу додається 10-15% частотного потенціалу, в свій час моя 580 брала 930 із трошки завищеним вольтажем на повітрі тобто будемо мати 930+40% =1300/2600, крім того GDDR5X має вдвоє більшу пропускну тобто з частотою 7Ггц будемо мати 700Гб/с.
Оце я геніальний прям і справді на роботу до хуанга попроситися.
Підказка для хуанга, взяти чіп 580 перевести на новий 14 техпроцес додати косметики типу нових движків обробки відео, поставити 6GB GDDR5X і буде всім щастя. А ефективну частоту такий продукт мав би таку саму а то і вищу ніж в даному екзеплярі під азотом. Із зменшенням техпроцесу додається 10-15% частотного потенціалу, в свій час моя 580 брала 930 із трошки завищеним вольтажем на повітрі тобто будемо мати 930+40% =1300/2600, крім того GDDR5X має вдвоє більшу пропускну тобто з частотою 7Ггц будемо мати 700Гб/с.
-
Polaris
Member
Не возьмет он тебя на работу, ибо хомяки то что ты предлагаешь не схаваютPaladin:Бабця, ще зараз багато кого обскаче, а в проф прогах з нею тільки 780 і вище може тягатися, все інше навіть 290 зливають!
-
Paladin
Member
А це чому ж не візьмуть, обізвати якось типу GTX STORM.
І хомяки з хомячихами помиратимуть в чергах за нею як за 7 айфоном
І хомяки з хомячихами помиратимуть в чергах за нею як за 7 айфоном
-
Pavlik
Member
В свои ***пять карта ягодка опять
-
ПрихлопБилл
Member
Paladin
Не мели чепухой. Просто в 580 мат.блок не отрезан, как сделали с потребительскими картами 6хх и выше. Ничего волшебного в ней нет. Хуанг просто жёстко отделил продукты для игрунов от продуктов для разношерстных разработчиков-рисовальщиков-ученых.
Не мели чепухой. Просто в 580 мат.блок не отрезан, как сделали с потребительскими картами 6хх и выше. Ничего волшебного в ней нет. Хуанг просто жёстко отделил продукты для игрунов от продуктов для разношерстных разработчиков-рисовальщиков-ученых.
-
Paladin
Member
Де це ти таке бачив?ПрихлопБилл:Paladin
От скажи чим ядро 780 відрізняється від ядер TitanZ і Квадр які на його основі склепані?
Або ядро 980 від нової Квадри.
Знаїш чим?
Меншою кількістю виконавчих блоків, от і все.
Розробка чіпів йде за принципом BIG-LITTLE
Тобто розробляється потужний професійний чіп і на його основі, відключенням, відбраковкою, обрізкою робляться ігрові топи, середнячки і лоу-енд.
Приведи хочаб б одну відеокарту створену на ядрі спроектованому виключно погамати?
-
Dert
Member
Paladin
там шейдерный блок на лютых частотах, оно вам надо с таким энергопотреблением?
Г-ну Хуану отправляйте резюме, вполне возможно скоро будете зачислены, кто знает?
там шейдерный блок на лютых частотах, оно вам надо с таким энергопотреблением?
Г-ну Хуану отправляйте резюме, вполне возможно скоро будете зачислены, кто знает?
-
RW1911
Member
Сравни 780 Ti и Титан. У титана меньше блоков, но в двойной точности он в 7 раз мощнее. Отключаются модули блока, а количество блоков остаётся то же.Paladin: От скажи чим ядро 780 відрізняється від ядер TitanZ і Квадр які на його основі склепані?
Знаїш чим?
-
Paladin
Member
Я мав на увазі активних виконавчих блоків.RW1911:Сравни 780 Ti и Титан. У титана меньше блоков, но в двойной точности он в 7 раз мощнее. Отключаются модули блока, а количество блоков остаётся то же.Paladin: От скажи чим ядро 780 відрізняється від ядер TitanZ і Квадр які на його основі склепані?
Знаїш чим?
-
RW1911
Member
Там вообще вон как:Paladin:Я мав на увазі активних виконавчих блоків.RW1911: Сравни 780 Ti и Титан. У титана меньше блоков, но в двойной точности он в 7 раз мощнее. Отключаются модули блока, а количество блоков остаётся то же.
780ti
15 потоковых мультипроцессоров, включающих 2880 скалярных ALU для расчетов с плавающей запятой одинарной точности (FP32) в рамках стандарта IEEE 754-2008 и 960 ALU для расчетов с плавающей запятой двойной точности (FP64), работающих с темпом 1/8 (а не полноскоростными, как в GTX Titan;