Останні статті і огляди
Новини
Слух: нереференсные версии Radeon R9 Nano будут отличаться от эталона лишь СО
-
Scoffer
Member
Предлагаю обсудить Слух: нереференсные версии Radeon R9 Nano будут отличаться от эталона лишь СО
В AMD ймовірно вважають, що їх доля ринку дискретних відеокарт в 18% завелика, і тому вирішили поліпшити ситуацію для своїх конкурентів (куди ж тут nvidia з її якихось там 82%).
В AMD ймовірно вважають, що їх доля ринку дискретних відеокарт в 18% завелика, і тому вирішили поліпшити ситуацію для своїх конкурентів (куди ж тут nvidia з її якихось там 82%).
-
afhpwnd
Member
А куда делся интел?
-
Scoffer
Member
afhpwnd
А з якого часу інтел випускає дискретні відеокарти?
-
afhpwnd
Member
так они своими недескретками львиную долю рынка взяли. Поэтому смотреть лишь на дискретки и показывать процентное соотношение не совсем корректно)Scoffer:afhpwnd
-
Scoffer
Member
afhpwnd
З вбудованими незрозуміло як рахувати - значна частина стоїть в офісах і нічого складніше пасьянсу в своєму житті не бачила і не побачить.
З вбудованими незрозуміло як рахувати - значна частина стоїть в офісах і нічого складніше пасьянсу в своєму житті не бачила і не побачить.
-
Ramzes82
Member
Я в таком случае вообще не понимаю зачем нужны не референсы. Смысл тогда в другой СО если GPU практически не гонится, а память вообще заблокированна.
-
afhpwnd
Member
Сделать еще тише и еще холоднее. Чем ниже температура - тем выше срок службы -)Ramzes82:Я в таком случае вообще не понимаю зачем нужны не референсы. Смысл тогда в другой СО если GPU практически не гонится, а память вообще заблокированна.
-
Kotya
Member
ИМХО, но вечно живые меня пугают.
Купил бы их кто-то.
Я реально болею за конкуренцию, но АМД не радует.
Прямо совсем...
Если на бутербродной памяти второго поколения не взлетят РЕАЛЬНО.
То им капец
ИМХО конечно...
Купил бы их кто-то.
Я реально болею за конкуренцию, но АМД не радует.
Прямо совсем...
Если на бутербродной памяти второго поколения не взлетят РЕАЛЬНО.
То им капец
ИМХО конечно...
-
GRaFkiyv
Member
К слову об ограничивающем факторе % годных чипов Фуры.
Может лет через 5 кто-то из АМД раскроет реальные цифры брака.
Может лет через 5 кто-то из АМД раскроет реальные цифры брака.
-
Gudrich
Member
Эти Вангования уже продолжаются лет 8Kotya:То им капец .
-
Scoffer
Member
Gudrich
Ну, напевно AMD дуже прагне цього - за останній рік, зі своїми перейменуваннями 4-річних відеокарт, втратила половину долі ринку.
А якихось 6 років тому ринок між AMD і nVidia був ~50/50.
З процами та сама історія. Як не сумно визнавати, але за останні 2 роки, окрім неконкурентноспроможних через ціну фурі, AMD не випустила нічого. Чим вони займались весь цей час?
Ну, напевно AMD дуже прагне цього - за останній рік, зі своїми перейменуваннями 4-річних відеокарт, втратила половину долі ринку.
А якихось 6 років тому ринок між AMD і nVidia був ~50/50.
З процами та сама історія. Як не сумно визнавати, але за останні 2 роки, окрім неконкурентноспроможних через ціну фурі, AMD не випустила нічого. Чим вони займались весь цей час?
-
ManWithNoName
Member
Бабы во власти - жди беды.
AMD по-доброму жаль.
AMD по-доброму жаль.
-
waryag
Member
Логично, учитывая разницу в цене между фурями.
Другой вопрос - у МАД часто, чтоб не сказать постоянно, предтопы разблокируются в топы.
Другой вопрос - у МАД часто, чтоб не сказать постоянно, предтопы разблокируются в топы.
-
Polaris
Member
Разгоняться я так понимаю они будут плохо
-
vegas.pl.ua
Member
Я б узагалі заборонив би змінювати СО на Nano та Furry.
У цих кристалів є дві проблеми (вірніше ще не проблеми, але вже особливості) :
1. Асиметрія.
2. Інтерпосер.
По людському варто було б накрити комбічіп великою товстою кришкою, а інтерпосер зробити у три-чотири рази товщим. Інакше любе локальне перевищення зусилля притиснення СО до чіпа може призвести до руйнування або чіпа або модулів памяті або сполучного шару.
У цих кристалів є дві проблеми (вірніше ще не проблеми, але вже особливості) :
1. Асиметрія.
2. Інтерпосер.
По людському варто було б накрити комбічіп великою товстою кришкою, а інтерпосер зробити у три-чотири рази товщим. Інакше любе локальне перевищення зусилля притиснення СО до чіпа може призвести до руйнування або чіпа або модулів памяті або сполучного шару.