Shuttle DS57U – компактный barebone не для дома

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Shuttle DS57U – компактный barebone не для дома

Ми такі штуки самостійно збираємо (точніше підрядники) з GA-J1900N-D3V і mini-itx корпусів з зовнішнім БЖ.

Як на мене Shuttle обрала не найкращий процессор, той же j2900 дешевше, потужніше, універсальніше і менше жере.
Rumex
Member

Повідомлення

Scoffer:Ми такі штуки самостійно збираємо (точніше підрядники) з GA-J1900N-D3V і mini-itx корпусів з зовнішнім БЖ.

Як на мене Shuttle обрала не найкращий процессор, той же j2900 дешевше, потужніше, універсальніше і менше жере.
что то мне подсказывает что Ваши варианты больше в размере. Этот же просто очень маленький.
Scoffer
Member

Повідомлення

Rumex: что то мне подсказывает что Ваши варианты больше в размере. Этот же просто очень маленький.
Такий докір наче ми їх після збірки продаємо :laugh: Це для сугубо внутрішнього користування, тому і ділюсь досвідом.
Зазвичай збирається все в IX-01B-OP, який має габарити 220x197x63. Якщо цього корпусу немає в наявності, то беруться аналогічні від DTS, вони трошки більші 210х235х72. Цей же має 200x165x39.5, що менше, так, але це не важливо оскільки всі варіанти кріпляться на vesa-кріплення, і менше ніж витримає vesa робити не обов'язково.

Але ще раз повторюсь, в Shuttle мені не подобається процессор, я не форм-фактор чи порти, з ними все добре - якщо j1900/2900 ще можна використовувати в якості офісних робочих станцій (для уніфікації, бо закупляти різні комплектаціі для офісів і наприклад складу/магазину це додаткове навантаження на внутрішню логістику, додатковий пул пристроїв, розмазаний по регіонам, на випадок заміни, додаткова позиція в тендері і т.п., коротше не зручно), то з Celeron 3205U так вже не вийде, нажаль. Чому Shuttle обрали цей Broadwell коли в тій же ваговій категорії існують Bay Trail, що виграють практично по всім параметрам, мені не дуже зрозуміло. А в іншому непоганий пристрій, цікаво скільки коштуватиме.
Scoffer
Member

Повідомлення

192 євро, нормально, але щойно помітив - немає VGA виходу. Не взлетить.
Відповісти