Предлагаю обсудить Wizerty набрал 1707 очков в Cinebench R15, использовав Core i7-4930K с разгоном до 6,33 ГГц
Поясніть мені , будь-ласка, суть цього, для чого це взагалі потрібно!Це має якесь практичне застосування чи так понти??
P.S.
Для тих хто буде звинувачувати мене , що я далекий, це так і є, обійдемось без цього))
Останні статті і огляди
Новини
Wizerty набрал 1707 очков в Cinebench R15, использовав Core i7-4930K с разгоном до 6,33 ГГц
-
nikalaev
Member
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
nikalaev
а зачем формула 1? ведь не будешь же на болидах по дороге ездить
-
nikalaev
Member
Приклад , я скажу , якось не дуже, так можна сказати про будь що!prosha_evolist:nikalaev
-
gehka3
Катярко
Отличный камешек попался, не просто загрузку винды выдерживает на таких частотах или суперпи бегает, а вполне серьёзный тест проходит
-
MaJ0r
Advanced Member
да, такой процессор и на воде отлично работает, полагаю под пятерочку для 24/7, если СВО хорошаяgehka3:Отличный камешек попался, не просто загрузку винды выдерживает на таких частотах или суперпи бегает, а вполне серьёзный тест проходит
-
sensey
Member
Ех мне б для рендера
-
gehka3
Катярко
MaJ0r
Угу, для дома под рендер - самое оно, правда думаю дешевле пару "обычных" взять чем подобный экземпляр заполучить
Угу, для дома под рендер - самое оно, правда думаю дешевле пару "обычных" взять чем подобный экземпляр заполучить
-
Abracadabra
Member
prosha_evolist
- спойлер
- на формулі 1 всі передові технології в машинобудуванні обкатують, а від встановлення рекордного розгону процесора як з козла молока, для дому на таких частотах не залишиш, тільки реклама своєї продукції.