Wizerty набрал 1707 очков в Cinebench R15, использовав Core i7-4930K с разгоном до 6,33 ГГц

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
nikalaev
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Wizerty набрал 1707 очков в Cinebench R15, использовав Core i7-4930K с разгоном до 6,33 ГГц

Поясніть мені , будь-ласка, суть цього, для чого це взагалі потрібно!Це має якесь практичне застосування чи так понти??

P.S.
Для тих хто буде звинувачувати мене , що я далекий, це так і є, обійдемось без цього))
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

nikalaev
а зачем формула 1? ведь не будешь же на болидах по дороге ездить
nikalaev
Member

Повідомлення

prosha_evolist:nikalaev
а зачем формула 1? ведь не будешь же на болидах по дороге ездить
Приклад , я скажу , якось не дуже, так можна сказати про будь що!
gehka3
Катярко

Повідомлення

Отличный камешек попался, не просто загрузку винды выдерживает на таких частотах или суперпи бегает, а вполне серьёзный тест проходит :up:
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

gehka3:Отличный камешек попался, не просто загрузку винды выдерживает на таких частотах или суперпи бегает, а вполне серьёзный тест проходит :up:
да, такой процессор и на воде отлично работает, полагаю под пятерочку для 24/7, если СВО хорошая
sensey
Member

Повідомлення

Ех мне б для рендера :gigi:
gehka3
Катярко

Повідомлення

MaJ0r
Угу, для дома под рендер - самое оно, правда думаю дешевле пару "обычных" взять чем подобный экземпляр заполучить :gigi:
Abracadabra
Member

Повідомлення

prosha_evolist
спойлер
на формулі 1 всі передові технології в машинобудуванні обкатують, а від встановлення рекордного розгону процесора як з козла молока, для дому на таких частотах не залишиш, тільки реклама своєї продукції.
Відповісти