Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
Scoffer
Member
tablestikus
Ти ж розумієш що справжні аудіофіли юзають кабелі з відстояної міді від німецьких прасок часів другої світової?
Ти ж розумієш що справжні аудіофіли юзають кабелі з відстояної міді від німецьких прасок часів другої світової?
-
tablestikus
Member
Scoffer
у мене до речі є кабелі з безкисневої міді в якомусь модному діелектрику поверх, але зараз сиджу на Cable Expert ШШВП 2*2.5 mm
у мене до речі є кабелі з безкисневої міді в якомусь модному діелектрику поверх, але зараз сиджу на Cable Expert ШШВП 2*2.5 mm
-
DEVES
Member
Бескислородкау всех есть, ты попробуй найти с повышенным содержанием кислородаtablestikus: ↑ 05.10.2025 15:04 Scoffer
Пока никому еще не удалось
-
tablestikus
Member
Для цього треба продути кабель компрессором!DEVES: ↑ 05.10.2025 15:07Бескислородкау всех есть, ты попробуй найти с повышенным содержанием кислородаtablestikus: ↑ 05.10.2025 15:04 Scoffer
Пока никому еще не удалось![]()
-
Radio Bay
Member
Оце вже для мене не зрозуміло )tablestikus: ↑ 05.10.2025 15:01Для душі я колись гарні дорогі кабелі куплю собі чисто для естетики і щоб казати що в мене не прості кабелі)
Акустичні чи міжблоки?
-
tablestikus
Member
і те і теRadio Bay: ↑ 05.10.2025 15:18Оце вже для мене не зрозуміло )tablestikus: ↑ 05.10.2025 15:01Для душі я колись гарні дорогі кабелі куплю собі чисто для естетики і щоб казати що в мене не прості кабелі)
Акустичні чи міжблоки?
-
Hotspur
Member
Отримав апгрейджений FX-Audio DAC-X3PRO, все працює нормально
. Дякую feson
-
Scoffer
Member
Та прям там не вдавалось, можу покрити красивим зеленим оксидом одессукабель всього за половину ціни аудіофільського шнуркаDEVES: ↑ 05.10.2025 15:07Пока никому еще не удалось
-
Hotspur
Member
Та не все так однозначноRadio Bay: ↑ 04.10.2025 14:56 feson
У китайців, на мою думку, є 2 типа брендів, які намагаються конкурувати з американськими та європейськими брендами та виходять на той ринок, та "алішники".
Перші намагаються зробити конкурентно спроможний продукт, знають, що будуть тестувати, будут повернення, відгуки і продажи залежать від цього. Другі - втулив та забув. Збитки за повернення можна компенсувати собівартістю. Тим більше їх купують люди без досвіду та розуміння, що до чого. От цей FX-Audio DAC-X3PRO - типовий приклад. Такі фірми, як Musician, Denafrips, Fiio то вже зовсім інший рівень. Може ще хтось, перше, що прийшло на думку. До речі, у них дуже контактний саппорт.
-
tablestikus
Member
-
Hotspur
Member
модель яка ?tablestikus: ↑ 07.10.2025 14:23Я вам тороїд приніс
-
tablestikus
Member
-
Hotspur
Member
По результатам змін в FX-Audio DAC-X3PRO - замінили NE5532P ОУ на LM4562 і ще там трошки обвязку доробили і лаком ізолювали ржавий USB. Загалом - стало краще. Вокал жіночий сильно більше подобається (може чоловічий також але я його мало слухаю). Тому в принципі ОУ міняти сенс є (шок сенсація), по схемі дивитись треба це індивідуально по кожному ЦАП.
-
Radio Bay
Member
-
Hotspur
Member
дорого богато
-
Scoffer
Member
До речі тороїд це не надто гарно, він пропускає ВЧ перешкоди дуже далеко і гріється від кривої синусоїди, а вона в мережі і є кривою з того часу як понавозили імпульсників де треба і де ні. Це просто технологічно.tablestikus: ↑ 07.10.2025 14:23Я вам тороїд приніс
Ш-подібний транс сильно краще.
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Ну типу можна розрізати тор і зробити зазор щоб не грілось і не пропускало, але це ще менш технологічно ніж мотати ш-транси.
-
Hotspur
Member
можна просто ставити фільтр перед цим всімScoffer: ↑ 07.10.2025 14:45До речі тороїд це не надто гарно, він пропускає ВЧ перешкоди дуже далеко і гріється від кривої синусоїди, а вона в мережі і є кривою з того часу як понавозили імпульсників де треба і де ні. Це просто технологічно.
-
Radio Bay
Member
Так, але то не панацея, це твік, не більшеHotspur: ↑ 07.10.2025 14:31Тому в принципі ОУ міняти сенс є
-
tablestikus
Member
Тоді бери такий фільтр до ньогоScoffer: ↑ 07.10.2025 14:45До речі тороїд це не надто гарно, він пропускає ВЧ перешкоди дуже далеко і гріється від кривої синусоїди, а вона в мережі і є кривою з того часу як понавозили імпульсників де треба і де ні. Це просто технологічно.tablestikus: ↑ 07.10.2025 14:23Я вам тороїд приніс
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Ну типу можна розрізати тор і зробити зазор щоб не грілось і не пропускало, але це ще менш технологічно ніж мотати ш-транси.
https://www.extremehifi.com/product/kec ... -1500-24xz
-
Scoffer
Member
Hotspur: ↑ 07.10.2025 14:53можна просто ставити фільтр перед цим всім
Це як китайські піонери, вигадати собі проблему щоб героїчно її вирішити. Ш ну або П транс з достатньо великим зазором відфільтрує всю срань самостійно без підписок і смс. Єдина його проблема що мотається воно напівручним станком, а тори повним автоматом, що тупо дешевше.tablestikus: ↑ 07.10.2025 14:55Тоді бери такий фільтр до нього