і що ці переваги хтось помічає саме в іграшках? маю на увазі чип та сенсорdestructX: ↑ 01.09.2026 14:27чіп кращий та сучасніший, (54L15), енкодер ttc gold, типу кращий сенсор (3955 мастер/3950 ультра)
для всіх інших тасків крім мультиплеєру у мене керіс2, який я використовую 2 роки і наразі не планую міняти. миша на заміну крякнутій дареу потрібна суто для одного сценарію, тому такі речі як енкодер колеса мене геть не хвилюють
якби ZEN Mini 2.0 не коштував ~13 кілогривень + доставка + мито, що в підсумку затягне на всі 16-17, то я б з радістю і його взяв. але це якось крутовато поки для мене. за ~10-11к забрав би не роздумуючи. виключно за ці -4гр ваги.
кожен може собі сам вирішувати з цього приводу, але мені здається, що доставляє буквально мінус кожен грам, хоч я і не порівнював напряму 35 гр мишу з 39 або 31гр. але припускаю наразі, що все саме так.
Відправлено через 15 хвилин 50 секунд:
дареу зі своїми 35 гр виглядає саме як sweet spot по ціна/вага/функціонал. все що легше вже або сильно дорожче або компромісне по формі/способу підключення.
у дареу виявився компроміс по міцності пластику, але якщо вже дивитись об'єктивно, то як ще її можна було зробити настільки легкою без отворів як не використанням дуже тонкого АБС? а я зважував її, там справді 35гр з глайдами
Відправлено через 21 хвилину 51 секунду: meh...
зі стоковими глайдами майже 41, а оці модні версії з напівпрозорим пластиком взагалі 47.6гр
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
та ну це якісь разводіли ці атк в тому що стосується ваги:
Відправлено через 48 секунд:
пишемо в спеках 39, в реалі 44.5гр. нормальна така похибка)
- спойлер
https://shop.g-wolves.com/products/g-wo ... ming-mouse
опа
а це вже цікаво