Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

destructX: 01.09.2026 14:27чіп кращий та сучасніший, (54L15), енкодер ttc gold, типу кращий сенсор (3955 мастер/3950 ультра)
і що ці переваги хтось помічає саме в іграшках? маю на увазі чип та сенсор

для всіх інших тасків крім мультиплеєру у мене керіс2, який я використовую 2 роки і наразі не планую міняти. миша на заміну крякнутій дареу потрібна суто для одного сценарію, тому такі речі як енкодер колеса мене геть не хвилюють

якби ZEN Mini 2.0 не коштував ~13 кілогривень + доставка + мито, що в підсумку затягне на всі 16-17, то я б з радістю і його взяв. але це якось крутовато поки для мене. за ~10-11к забрав би не роздумуючи. виключно за ці -4гр ваги.

кожен може собі сам вирішувати з цього приводу, але мені здається, що доставляє буквально мінус кожен грам, хоч я і не порівнював напряму 35 гр мишу з 39 або 31гр. але припускаю наразі, що все саме так.

Відправлено через 15 хвилин 50 секунд:
дареу зі своїми 35 гр виглядає саме як sweet spot по ціна/вага/функціонал. все що легше вже або сильно дорожче або компромісне по формі/способу підключення.

у дареу виявився компроміс по міцності пластику, але якщо вже дивитись об'єктивно, то як ще її можна було зробити настільки легкою без отворів як не використанням дуже тонкого АБС? а я зважував її, там справді 35гр з глайдами

Відправлено через 21 хвилину 51 секунду:
спойлер
Зображення
meh... :-/

зі стоковими глайдами майже 41, а оці модні версії з напівпрозорим пластиком взагалі 47.6гр :tomat:
спойлер
Зображення
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
та ну це якісь разводіли ці атк в тому що стосується ваги:
спойлер
Зображення
:spy:

Відправлено через 48 секунд:
пишемо в спеках 39, в реалі 44.5гр. нормальна така похибка)
спойлер
Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
https://shop.g-wolves.com/products/g-wo ... ming-mouse

опа

а це вже цікаво
destructX
Member

Повідомлення

leif: 01.09.2026 15:30
destructX: 01.09.2026 14:27чіп кращий та сучасніший, (54L15), енкодер ttc gold, типу кращий сенсор (3955 мастер/3950 ультра)
і що ці переваги хтось помічає саме в іграшках? маю на увазі чип та сенсор
Ну, скоріше ні. Але і 3311 сенсор також цілком нормальний, але його вважають устарівшим та гіршим. В світі де є полінг рейт мишок/клавіатур, 1000 фпс в кс2, 0.1мм точка спрацювання магнітного світча - топове начиння у мишок не виключення з маркетингу та існуючих переваг хіба шо на папері.
Але питання було шо є краще, я відповів.
Я ніколи не зрозумію переваги 5-10 грамів (в діапазоні між 35 та 45~) тому й не вважаю це за якийсь плюс, і залізо всередині точно буде краще, хоча б по спекам :laugh:
Востаннє редагувалось 01.09.2026 15:39 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

о, ще LYCAN у gwolves прикольний. мабуть одну з цих двох і візьму. або LYCAN або warg
destructX
Member

Повідомлення

leif: 01.09.2026 15:39 о, ще LYCAN у gwolves прикольний. мабуть одну з цих двох і візьму. або LYCAN або warg
gwolves круті теж, звісно, але це зовсім інший цінник від dareu (як і атк), рази так в 3-4 :gigi: про вільність бюджету та неприйнятність більшої ваги навіть в 3-5+ грами треба було одразу писати ;)
leif
Member

Повідомлення

destructX: 01.09.2026 15:45але це зовсім інший цінник від dareu, рази так 3-4
якщо на алі купувати дареу за 2 тищі, але це не 8к версія, що у мене. там же є ще спрощені версії дареу, їх мені не треба:
спойлер
Зображення
так щоб напевне та дареу а950 що треба то це 2800грн чи щось біля того, тобто ~$63. а LYCAN або warg це 132/149 баксів, тобто не все ж таки не в 4 рази і навіть не в 3, а трохи більше ніж в 2

Відправлено через 21 секунду:
destructX: 01.09.2026 15:45неприйнятність більшої ваги навіть в 3-5+ грами треба було одразу писати
я написав, що вага ключовий момент

Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
прикольно, що варг доволі близький по формі до а950
спойлер
Зображення
destructX
Member

Повідомлення

leif: 01.09.2026 15:57
destructX: 01.09.2026 15:45але це зовсім інший цінник від dareu, рази так 3-4
якщо на алі купувати дареу за 2 тищі, але це не 8к версія, що у мене. там же є ще спрощені версії дареу, їх мені не треба:
спойлер
Зображення
так щоб напевне та дареу а950 що треба то це 2800грн чи щось біля того, тобто ~$63. а LYCAN або warg це 132/149 баксів, тобто не все ж таки не в 4 рази і навіть не в 3, а трохи більше ніж в 2

Відправлено через 21 секунду:
destructX: 01.09.2026 15:45неприйнятність більшої ваги навіть в 3-5+ грами треба було одразу писати
я написав, що вага ключовий момент

Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
прикольно, що варг доволі близький по формі до а950
спойлер
Зображення
На олх дві пропозиції по 2300 за 8к (35) версію, за 2800 офіційно в Україні продається
Але чим далі діалог тим більше комедія, можна ще інфляцію врахувати на ці 150$, курс долара на момент купівлі та провести більш точне порівняння 50-63 та 150$(+доставка?) :laugh:
Але суті не міняє, дареу та гвулвс це зовсім різні гравці, я говорив про гризуна з тієї ж ліги
Востаннє редагувалось 01.09.2026 16:11 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

destructX
Так це опенбокси на олх) а один з них навіть не пересилає. "Трохи поклацав" — це вже не нове, не коректно порівнювати

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
destructX: 01.09.2026 16:08Але чим далі діалог тим більше комедія, можна ще інфляцію врахувати на ці 150$
яка інфляція, до чого тут вона? я порівнюю ціни станом на зараз: одне проти другого. 63 долари проти 132 це не в 3 і не в 4 рази, чи не так?

Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
destructX: 01.09.2026 16:08дареу та гвулвс це зовсім різні гравці, я говорив про гризуна з тієї ж ліги
подивлюсь на gwolves, тоді зроблю свої висновки, воно все еволюціонує, за всім не встежиш. на свої гроші ( а я її купив взагалі за 1700 грн минулого літа) дареу а950 просто чудова мишка, якби не зламалась клавіша :D навіть за 2800 грн сьогоднішні цілком можу її порадити до покупки, тільки ніжніше затискати лефтклік

це якщо порівнювати з керісом, різними разерами, і тд

з gwolves треба окремо порівняти
destructX
Member

Повідомлення

leif: 01.09.2026 16:12 destructX
Так це опенбокси на олх) а один з них навіть не пересилає. "Трохи поклацав" — не вже нове, не коректно порівнювати

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
destructX: 01.09.2026 16:08Але чим далі діалог тим більше комедія, можна ще інфляцію врахувати на ці 150$
яка інфляція, до чого тут вона? я порівнюю ціни станом на зараз: одне проти другого. 63 долари проти 132 це не в 3 і не в 4 рази, чи не так?
Нащо ми про це взагалі балакаємо? :D
Варг коштує 6600~ мінімум + доставка, Дареу від 2300 до 2800+сотку за нову пошту. Може досить? :laugh:
Краще потім розкажи про досвід користування gwolves, нечастий гість серед юзерів
leif
Member

Повідомлення

destructX
так це ти почав про 3-4 рази різницю в ціні заряджати, якої немає, з доставкою чи без, якісь опенбокси з олх тягнути. а потім щось ще про інфляцію :laugh:

відпишу, як отримаю

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
і взагалі якшо порівнювати просто ціновий рівень миші, то доставку рахувати не коректно. треба порівнювати на одному ринку типу в штатах і це буде 60 vs 132 або 149. далі на калькуляторі порахуй, розберешся

Відправлено через 20 секунд:
про інфляцію більше не пиши
destructX
Member

Повідомлення

1000 і 1 кулсторі аби тільки спорити (не знаю нащо) шо 2300-2800 це не в 3 рази менше за 150$ (бо в Україні їх немає)
Дивний ти звісно :gigi:
leif
Member

Повідомлення

падажі, так дареу в штатах взагалі 85 баксів
спойлер
Зображення
:laugh: :lol:

в 3-4 рази, ага

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
destructX
виглядає так, що ти щось собі вигадав, що дареу це якийсь галімий підвал, звідси і весь флуд.

а в штатах по 85 баксів продають, отакої

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
destructX: 01.09.2026 16:30шо 2300-2800 це не в 3 рази менше за 150$ (бо в Україні їх немає)
зачекай, якщо розмова про рівень мишей це одна розмова, якщо про покупку в Україні (тим паче з якимись опен-боксами "трохи поклацав" з ОЛХ) це трохи інша розмова, а ти все змішав на купу, щоб підтвердити тезу про підвал дареу який не рівня іншим виробникам, які тобі подобаються.
destructX
Member

Повідомлення

leif: 01.09.2026 16:33 падажі, так дареу в штатах взагалі 85 баксів
спойлер
Зображення
:laugh: :lol:

в 3-4 рази, ага

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
destructX
виглядає так, що ти щось собі вигадав, що дареу це якийсь галімий підвал, звідси і весь флуд.

а в штатах по 85 баксів продають, отакої
виглядає так, що отримавши відповідь на питання що краще дареу, почав показувати gwolves

тому я й здивувався, бо це тупо різні категорії
ну а якшо дареу в штатах 85 баксів, то це взагалі мені шах і мат, здаюсь :lol: ще й про "підвал дареу" видумати встиг :eek:
leif
Member

Повідомлення

destructX: 01.09.2026 16:37тому я й здивувався, бо це тупо різні категорії
ага, "в 3-4 рази" :gigi: *якщо порівнювати мишку яку треба везти зі штатів і опен-бокс з олх мишки яка продається в Україні офіційно по цін дешевше ніж в штатах на 20 баксів :laugh:

кароч, ладно, давай закінчувати з цим флудом, ти все одно нічого не зрозумів і користі від тебе нуль
destructX
Member

Повідомлення

leif: 01.09.2026 16:41
destructX: 01.09.2026 16:37тому я й здивувався, бо це тупо різні категорії
ага, "в 3-4 рази" :gigi: *якщо порівнювати мишку яку треба везти зі штатів і опен-бокс з олх мишки яка продається в Україні офіційно по цін дешевше ніж в штатах на 20 баксів :laugh:

кароч, ладно, давай закінчувати з цим флудом, ти все одно нічого не зрозумів і користі від тебе нуль
ти отримав відповідь шо може бути краще за дареу в її ціновому діапазоні, почав сперечатись чи дійсно воно краще, побачив гвулвс з таким ж залізом про що я розповідав але легшу по вазі і дорожчу в декілька раз, причепився про "3-4" та почав кулсторити про ціни дареу в сша.
лікуйся :eek:
leif
Member

Повідомлення

destructX: 01.09.2026 16:51ти отримав відповідь шо може бути краще за дареу в її ціновому діапазоні
"краще" суто на папері по тих характеристиках, які взагалі не релевантні моєму запиту)
destructX: 01.09.2026 16:51почав сперечатись чи дійсно воно краще
не "почав сперечатись", а повторив, що мене цікавить конкретно в першу чергу (мінімальна вага) і запитав чи є сенс у цьому "краще", коли мова про сенсор і чип.
destructX: 01.09.2026 16:51побачив гвулвс з таким ж залізом
та до чого тут залізо якщо воно і в дареу абсолютно достатнє? я побачив в першу чергу форму і вагу, знову ж таки. добрий день
destructX: 01.09.2026 16:51дорожчу в декілька раз
користуйся калькулятором.
destructX: 01.09.2026 16:51почав кулсторити про ціни дареу в сша
тому що мишка за 85 баксів це не "космос інший рівень" у порівнянні з мишкою за 132 бакси, якщо там аж 6 гр ваги різниці. це цілком адекватне ціноутворення, коли легше = дорожче, важче = дешевше. до чого тут "рівень" про який ти стелив, я не зрозумів.
:laugh:

Відправлено через 4 години 53 хвилини 27 секунд:
так, ну шо. я подивився трохи ютуб і вирішив таки почати з lycan, хоча цікавою видалась ще HTX Ultra, але познайомлюсь з нею за потреби пізніше, якщо щось не зайде з lycan'ом або просто стане цікаво. на ютубі під оглядом warg'a ще й знайшовся промокод, який по суті робить доставку по штатах безкоштовну:
спойлер
Зображення
заодно ще захопив килим за 8 баксів маленький, гляну що воно таке, хоча для мене мабуть буде заповільний по опису, але за 8 баксів можна і спробувати.
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

Взяв Lamzu Thorn V2. Ну по суті це ідеал для поціновувачів Deathadder на оптичних перемикачах. Дуже приємна миша, рекомендую.
Відповісти