до розповідей про те, що грати на телевізорі це майже як на моніторі.Maxhope:Я не могу понять к чему ты придираешься?
моя думка, що гамінг на телевізорі можна порівняти з гамінгом на офісному моніторі, коли і фреймтайм до 17мс (60гц) і інпут лаг в 20мс не заважає. але стандарти трошки ростуть і комфортним сучасним гамінгом такі конфіги на сьогодні, імхо, вже не назвати.
вона всюди є, імхо.Maxhope:на телеках нет нужды в супер низком
я подивився огляди на сайті, що ти скинув, якщо ті результати що вони там натестували то для тебе відсутність гостінгу і швидкий відгук — ок. я сам не бачив цей телевізор, тому не буду казати напевне, але на папері це повільноMaxhope:Речь шла о шлейфах и смазах , и я не вижу их на телеке по сравнению с монитором на IPS
дякую за цінні поради, чілавєк. рятую як можуDaemon74:Так тебе и монитор на TN нужен. Там где 0.5мс скорость матрицы. Спецом для тех, у кого зрение как у мухи. Да и клавиатуру на PS/2, а то говорят, что на USB задежки. Рельно прям СверхЛюдына. такие должны мир от Зла спасать
колись таке могло бути, але не зараз. принаймні не в динамічні ігриMaxhope:выбиваются в топы на мамкиных ноутах