Новини
Останні статті і огляди
Автотема: всё из мира авто-мото
-
Scoffer
Member
zmax
А тепер те ж саме для тіго 3 включно з ціною.
А тепер те ж саме для тіго 3 включно з ціною.
-
Stein
Junior
За 550тис.грн можна взяти базовий міцик аутландер або Ніссан х -трейл. Рено каджар від 465тис.грн . Так що за гроші китайця є що глянуть із світових брендів.
-
SergN
Member
Навіть при тому, що загалом я тут як більше в противники китайців підписався, але при виборі Дастер проти Tiggo8 я б вибрав китайця. Ну просто вигляд Дачії настільки
, що змусити себе підходити до такої тачки можна лише, коли тобі в полях/лісах щодня на ній працювати.
-
Stein
Junior
А можна замість дастера глянуть на Рено каджар і ціна за середню комплектацію +- як за тігго
-
zmax
Member
У дастера есть огромный плюс в виде обслуживания. Это такой себе лайнос - простой как табуретка, запчастей валом, ремонтируют в каждом гараже. Ни каджар ни аутлендер по цене обслуживания и близко не будут, китаец... боюсь запчастей на него и сейчас нет, а через пару лет тем более. Его спасет только совместимость с какой нибудь старой тойотой, если конечно она есть. Не дай бог авария и выяснится что половину запчастей придется ждать 2-3месяца. Это конечно всего лишь предположение, но с учетом количества проданным черри это может оказаться близко к правде.
-
Scoffer
Member
SergN
Це не дачія, румуни не винні. Дастер - чистокровний француз. Дизайн народився в надрах французського техноцентру
zmax
Проблем з запчастинами немає. По-перше все, окрім кузова і магнітоли не китайського походження і від чогось підходить, і це щось не тойота, а беха, форд, шевроле або накрайняк мітсубісі, при чому не сильно і старі (от прям така солянка, так). По-друге навіть кузовщина є на складі в Києві і чекати не треба
Щодо магнітоли не знаю, може таки доведеться постраждати поки приїде 
Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
А стара тойота це джилі. Там взагалі в тупу з тойот передрано все що можна, окрім дизайну, котрий періодами чомусь змахує на карикатуру мерса
Відправлено через 10 хвилини 20 секунди:
Щодо об'ємів продажу не знаю, але тіг на дорогах дніпра більше ніж дастерів другого покоління. Мабуть вони потворні не тільки для мене.
Перше покоління теж красою не блищало, але ще куди не йшло, але друге... Це просто щось.
Це не дачія, румуни не винні. Дастер - чистокровний француз. Дизайн народився в надрах французського техноцентру
zmax
Проблем з запчастинами немає. По-перше все, окрім кузова і магнітоли не китайського походження і від чогось підходить, і це щось не тойота, а беха, форд, шевроле або накрайняк мітсубісі, при чому не сильно і старі (от прям така солянка, так). По-друге навіть кузовщина є на складі в Києві і чекати не треба
Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
А стара тойота це джилі. Там взагалі в тупу з тойот передрано все що можна, окрім дизайну, котрий періодами чомусь змахує на карикатуру мерса
Відправлено через 10 хвилини 20 секунди:
Щодо об'ємів продажу не знаю, але тіг на дорогах дніпра більше ніж дастерів другого покоління. Мабуть вони потворні не тільки для мене.
Перше покоління теж красою не блищало, але ще куди не йшло, але друге... Це просто щось.
-
SergN
Member
Дачія, дачія. Від того, що Ланосу легенди приписували народження від Пінінфаріни, він італійцем не став. Так і тут.Scoffer:SergN
Це не дачія, румуни не винні. Дастер - чистокровний француз. Дизайн народився в надрах французського техноцентру![]()
Зроблено для того, щоб власник себе відчував третім сортом. А, може, щоб мав стимули швидше заробити на щось дорожче і не таке
-
Patruletz
Member
-
Феном Феномыч
Member
Бу точно не возьму, даже по цене бу китайцаzmax:покупать китайца нужно по цене китайской машины.
Он художник, он так видит. Со стороны казались странными, а в пользовании очень даже. И ни на что непохожие.Scoffer:реально потворний
Отправлено спустя 7 минут 55 секунд:
У нас кажется наоборот. Хотя раньше тиго было больше. Или выходили свой ресурс или Дастер в глаза больше бросается.Scoffer:на дорогах дніпра більше ніж дастерів другого покоління
-
Scoffer
Member
А ти спробуй ще той дастер не помітити. Особливо ззадуФеном Феномыч:или Дастер в глаза больше бросается.
Багато дастерів першого покоління катається. А другого я от реально штук 5 може бачив за увесь час, хоча ними півтора роки торгують.
Відправлено через 2 хвилини 6 секунди:
Patruletz
Oroch норм. Ну як норм, принаймні не блювательний вигляд.
Хоча в цілому я не рамні пікапи не поважаю, це якась дивна шняга, не зрозуміло для чого роблена.
-
zmax
Member
возможно дело было в бобине цене? Дастеров второго поколения действительно сильно меньше первого.Scoffer:Багато дастерів першого покоління катається. А другого я от реально штук 5 може бачив за увесь час, хоча ними півтора роки торгують.
хорошо если так,Scoffer:Проблем з запчастинами немає. По-перше все, окрім кузова і магнітоли не китайського походження і від чогось підходить, і це щось не тойота, а беха, форд, шевроле або накрайняк мітсубісі, при чому не сильно і старі (от прям така солянка, так). По-друге навіть кузовщина є на складі в Києві і чекати не треба![]()
-
tcpdump
Member
SergN
у меня нету доступа на тойотафорум с самым вкусным. но вобщем-то все ржавеют. при повреждении ЛКП - быстро.
Китаесрач смотрю набирает обороты. Доброшу. уже оценили "5 звёзд" по безопаности шееломающему(буквально) Хюндаю?
у меня нету доступа на тойотафорум с самым вкусным. но вобщем-то все ржавеют. при повреждении ЛКП - быстро.
Китаесрач смотрю набирает обороты. Доброшу. уже оценили "5 звёзд" по безопаности шееломающему(буквально) Хюндаю?
-
anatolikostis
Member
а потом ты такой заходишь на https://avto.pro чтобы найти запчасти для ближайшего ТОzmax:Проблем з запчастинами немає.
и по емграндду ес7 1.8 движек - выбор аж 0 позиций из 13 предоставленных по каталогу, зато есть выбор бамперов передних
черри тигго 7 - ссылка только на воздушный фильтр с 0 предложений
видимо, существует какой-то сказочный каталог, где на весь китайский шротпотреб существует отсылки на запчасти-аналоги от нормальных автомобилей, но доступен он только особенным людям.
PS Единственное, что адекватно бьется - Geely CK - но этой машине на рынке лет 15, так что неудивительно. Для всего остального нужно проходить квест.
Востаннє редагувалось 13.02.2020 12:32 користувачем anatolikostis, всього редагувалось 1 раз.
-
tcpdump
Member
напомнило
-
Scoffer
Member
anatolikostis
А до офіціалів заїхати і не відходячи від каси купити фільтр релігія не дозволяє?
Мені зараз влом шукати від чого там підходить повітряний фільтр на 8му тіго, але основний принцип китайської техніки незмінний: взяти готове і замовити якимось австріякам скрутити це докупи.
Китайці не займаються створенням якихось унікальних болтів з 17 граними шляпами, котрі біс від чого підбереш, як це часто буває у іменитих виробників.
Конкретно моя машина (chery e5) - база Chevrolet Evanda, до котрої прикрутили підвіску від 9го лансера, двигло від бмв міні першого покоління зі зменшеним ходом поршня щоб вкластись в 1.5 замість 1.6 (китайські податки на об'єм), і якийсь французський коробас, забув назву. Думаєш я не знайду запчастини якщо мені знадобиться?
Не кажучи про те, що заз форца на тому ж двиглі і коробкі.
А фільтри я якось вільно купляю, при умові що в Україну таких машин було завезено вього-навсього 48 штук (сорок вісім) і машина вже не випускається.
То на ваші улюблені 40-річні тойоти запчастини проблемно знайти, а з китайцями все в порядку.
А до офіціалів заїхати і не відходячи від каси купити фільтр релігія не дозволяє?
Мені зараз влом шукати від чого там підходить повітряний фільтр на 8му тіго, але основний принцип китайської техніки незмінний: взяти готове і замовити якимось австріякам скрутити це докупи.
Китайці не займаються створенням якихось унікальних болтів з 17 граними шляпами, котрі біс від чого підбереш, як це часто буває у іменитих виробників.
Конкретно моя машина (chery e5) - база Chevrolet Evanda, до котрої прикрутили підвіску від 9го лансера, двигло від бмв міні першого покоління зі зменшеним ходом поршня щоб вкластись в 1.5 замість 1.6 (китайські податки на об'єм), і якийсь французський коробас, забув назву. Думаєш я не знайду запчастини якщо мені знадобиться?
А фільтри я якось вільно купляю, при умові що в Україну таких машин було завезено вього-навсього 48 штук (сорок вісім) і машина вже не випускається.
То на ваші улюблені 40-річні тойоти запчастини проблемно знайти, а з китайцями все в порядку.
-
zmax
Member
anatolikostis
это не моя цитата, я утверждал то же самое. У китаепрома есть проблема с з/ч, везет если есть аналоги от тойот или других авто. Так было в старых джили, а как там в новых тигго еще вопрос. Но Scoffer утверждает, что проблем нет.
Scoffer
фильтры никогда не были проблемой.
Мы на работе как то разбили каддик. Там запчастей на три листа было мелким шрифтом. У меня вот сомнения - будут ли все запчасти на не сильно популярную и ходовую машину у серого дилера в наличии?
это не моя цитата, я утверждал то же самое. У китаепрома есть проблема с з/ч, везет если есть аналоги от тойот или других авто. Так было в старых джили, а как там в новых тигго еще вопрос. Но Scoffer утверждает, что проблем нет.
Scoffer
фильтры никогда не были проблемой.
Мы на работе как то разбили каддик. Там запчастей на три листа было мелким шрифтом. У меня вот сомнения - будут ли все запчасти на не сильно популярную и ходовую машину у серого дилера в наличии?
Востаннє редагувалось 13.02.2020 13:11 користувачем zmax, всього редагувалось 2 разів.
-
Scoffer
Member
zmax
Проблема може бути лише з кузовщиною, якщо машина як у мене, котрих всього 48 штук на всю країну. І то бампер я роки 3 тому без очікувань купив. Був на складі в Києві в асортименті (з дуплами під парктронік і без). Причому тоді на складі казали, що і двері є, і ще купа всякого.
Тіг же явно більше 50 продано.
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Я не знаю що там з джилі і аісом, але конкретно китайці з чері сюди прям делегацією їздять, щось там типу контролюють навіть, тримають запчастини і видають машини на тестдрайв (це не ініціатива наших продажників). Магнітола і та українською переведяна. Біліше нікуди.
Проблема може бути лише з кузовщиною, якщо машина як у мене, котрих всього 48 штук на всю країну. І то бампер я роки 3 тому без очікувань купив. Був на складі в Києві в асортименті (з дуплами під парктронік і без). Причому тоді на складі казали, що і двері є, і ще купа всякого.
Тіг же явно більше 50 продано.
Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Я не знаю що там з джилі і аісом, але конкретно китайці з чері сюди прям делегацією їздять, щось там типу контролюють навіть, тримають запчастини і видають машини на тестдрайв (це не ініціатива наших продажників). Магнітола і та українською переведяна. Біліше нікуди.
-
zmax
Member
Scoffer
50 это по 2 на область?) Ну такэ собi)) На 50-100 машин никто большой склад з/ч держать не будет. Вся надежна на аналоги и заменители. Понятно что фильтра да тормозные колодки несложно подобрать, а если в ямке погнешь тягу или стабилизатор?
50 это по 2 на область?) Ну такэ собi)) На 50-100 машин никто большой склад з/ч держать не будет. Вся надежна на аналоги и заменители. Понятно что фильтра да тормозные колодки несложно подобрать, а если в ямке погнешь тягу или стабилизатор?
-
Scoffer
Member
zmax
Підвіска вся від лансера 9, окрім ступиць, котрі з еванди.
Мені не сподобались на наших дорогах м'які китайські амортизатори і я їх одразу замінив на каяби по лансерним номерам.
Відправлено через 1 хвилину 36 секунди:
Наскільки я зрозумів, їх в 3-4 салони всього завезли
Ну там кінець 2013го року, всілякі події не автомобільної тематики і все таке.
Підвіска вся від лансера 9, окрім ступиць, котрі з еванди.
Мені не сподобались на наших дорогах м'які китайські амортизатори і я їх одразу замінив на каяби по лансерним номерам.
Відправлено через 1 хвилину 36 секунди:
Наскільки я зрозумів, їх в 3-4 салони всього завезли
Ну там кінець 2013го року, всілякі події не автомобільної тематики і все таке.
-
Феном Феномыч
Member
А накладки, на педали есть на китайцев?