Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

VladimirV
Поставте максимальну складність і потім відпишіться. Я всі частини проходив на найвищій, тільки на ній реально розкривається бойовка.
VladimirV
Member

VovaII: 31.07.2026 09:31VladimirV А останній камінь на гору як закотили?

Це про яку гру? Дайте здогадаюсь, це про Hogwarts? Камінь з "випробувань мерліна"? Його не треба котити його треба заштовхати Депульсо по кулдауну, по тому сковзаючому жолобу.
Striker: 02.08.2026 21:51VladimirV Поставте максимальну складність і потім відпишіться. Я всі частини проходив на найвищій, тільки на ній реально розкривається бойовка.
Я першу вже пройшов, тільки тільки почав другу. Сплавив Ешлі, Кайдена залишив, занадто нав'язлива. Складність ОК, але поки не нафармив шмоток 8-10 рівня, були ваншоти по мені.
Взагалі персонально не сильно в захваті, окрім сюжету... Абсолютно по аналогії вже грав в Outer Worlds (хоча вона зрозуміло набагато новіша і структурно якраз копія по лекалам МЕ)
Дубляжу немає починаючи з другої частини, мозок вже "втомлюється" титри читати і діалоги. Стільки тексту і діалогів в грі давно відвик освоювати, наче книгу читаєш разом з грою. У другій частині відразу кинулось змінене управління, немає швидко-кнопки складу, інвентарю помічників. Коротше, спрощення з 1 частини в управлінні. Але я тільки тільки її почав.
спойлер
Я звик до багато кнопок, бісить те що ігри під соснолі проектуються (як от хогвартс в якому я тупо задовбався свідчити набори скілів), коли в мене миша під ММОшки і звик в ммо біндити по 3-5 панелей по 10-12 кнопок (миша +клава), а тут це все листати треба... хоча воно влазить все разом на одну тільки мишу.
Те саме в Plague Tale, через кругове меню з уповільненням часу "клікати" зброю і заряд, змінювати горшки, пращу, камінь, арбалет... Боже, та дайте інтерфейсну панель під пк, я сам по біндам буду змінювати зброю в руці 1-ю кнопкою, а по іншим біндам снаряд в ній... Але ж під джойстик нехватає кнопок, тому й не роблять
Геральт
Active Member

Спробував Beast of Reincarnation, якась ніяка. Бойовка дивна, графіка/анімації дивні. Сюжету нема. Дропнув.
Filabatya
Member

Пройшов A Plague Tale: Innocence, Шедевр, вже боюсь другу пробувати коли буде до 200грн, щоб не вийшло, як з Алан Вейком :shuffle:
Я за любий Ремастер, не дуже древній :up:
Hiden
Member

Dave the Diver и дополнение In the Jungle
одна из лучших инди, в которые я когда либо играл
пирожок с малиной
Member

punishing gray raven уникальный геймплей 3в ряд слешера анимации шикарные жаль гача сюжет пока что очень хороший
Геральт
Active Member

Вернувся в Grim Dawn. Модом накрутив трохи швидкості гри (до 1,25), стало десь як PoE1. Бо дефолтна ну вже ду-у-же повільна. Заодно автолут додав.
Значно бадьоріше проходиться.
VladimirV
Member

Filabatya: 09.08.2026 03:37 вже боюсь другу пробувати коли буде до 200грн, щоб не вийшло
~250uah вона коштувала на останньму розпродажі в Epicgames, закінчилось тиждень тому. Якщо були бонусм Епік, то ще дешевше.
Глянув, коли я її купував, 21 лютого 26р, PL:Requiem +Steelrising = 307грн, тобто вона вже кожного розпродажу +- так продається, ледве вище 200грн.
Єдине, що в неї немає руснявого дубляжу, але в інтернеті лежить патч, на тому ж стімі також, озвучка, я таки вирішив її закачати. Але це вже як не як мод, і чим це відрізняється від того, що я б просто спіратив ту гру на торентах вже з варіантами озвучки? :dontknow: Можна і з англійською вільно грати, розмови тут зроблені правильно (не як тупі діалоги з вибором варіантів), вони йдуть самі по собі паралельно ігровому процесу, а вибір що як робити вже залежить від ваших дій (а не кліків варіантів діалогів - тупа застаріла система). Нічого не зробиш, руснява мова поки що сприймається по слуху все таки швидше і зрозуміліше.
Liberty
Junior

VladimirV: 10.08.2026 16:40
Filabatya: 09.08.2026 03:37 вже боюсь другу пробувати коли буде до 200грн, щоб не вийшло
~250uah вона коштувала на останньму розпродажі в Epicgames, закінчилось тиждень тому. Якщо були бонусм Епік, то ще дешевше.
Глянув, коли я її купував, 21 лютого 26р, PL:Requiem +Steelrising = 307грн, тобто вона вже кожного розпродажу +- так продається, ледве вище 200грн.
Єдине, що в неї немає руснявого дубляжу, але в інтернеті лежить патч, на тому ж стімі також, озвучка, я таки вирішив її закачати. Але це вже як не як мод, і чим це відрізняється від того, що я б просто спіратив ту гру на торентах вже з варіантами озвучки? :dontknow: Можна і з англійською вільно грати, розмови тут зроблені правильно (не як тупі діалоги з вибором варіантів), вони йдуть самі по собі паралельно ігровому процесу, а вибір що як робити вже залежить від ваших дій (а не кліків варіантів діалогів - тупа застаріла система). Нічого не зробиш, руснява мова поки що сприймається по слуху все таки швидше і зрозуміліше.
Я грав з французькою озвучкою і українськими сабами. Цілком приємно і сприяє зануренню.
Filabatya
Member

VladimirV
Англійська на нормальному рівні, 90% десь зрозумів, принаймі, я так думаю :lol:
Люблю коли серія в одному клієнті, треба в стімі другу добирати вже.
karokum
Member

Resident Evil: Requiem
Дуже двоякі відчуття після проходження. Все що пов'язано з Грейс - моя повага, все в кращих традиціях жанру. А ось все що пов'язане з Ліоном ну дуже посередньо. Додали трохи геймплейних фішок з сокирою, бензопилою і епічними добиваннями - це мені сподобалося. З іншої сторони - в деякі моменти напхали тупого дешевого екшену який викликає радше приступ сміху ніж захвату. Розділ в Ракун Сіті просто відірви і викинь, буквально. Пусто, сіро, довго, нецікаво. Фінальний босфайт такий же.
Якщо гра за Грейс це чудове продовження тенденцій останніх частин і ремейків, то граючи за Ліона мені згадувався РЕ5\6 - дешевий екшен, одноманітні противники, сірі локації
SERGBILL
Member

FarCry Primal. Мені зайшла гра краще ніж 5 та 6. Можливо гра і не краща, а просто інший сеттинг, тому й цікаво.
waryag
Member

Пройшов ремейк дед спейс і одразу пішов у другу частину...
В принципі, збереглася непогано. Вертикальна синхронізація обмежує фпс до 30, управління ватне. Фікситься фанатським патчем, але поставив його, вже пройшовши половину гри.
SERGBILL
Member

waryag: 18.08.2026 13:12 Пройшов ремейк дед спейс і одразу пішов у другу частину...
В принципі, збереглася непогано. Вертикальна синхронізація обмежує фпс до 30, управління ватне. Фікситься фанатським патчем, але поставив його, вже пройшовши половину гри.
ремейк купив давно, ще в 23, пройшов з кайфом. потім оригінал 2008. Гра по суті та сама, але взагалі не пошкодував що витратив гроші й час. Чекаю розпродажу 3 частини, щоб пройти з дочкою в кооп) Сам 3 проходив вже двічі як мінімум, і не дивлячись на негативні відгуки, мені гра скоріш сподобалась)
Zealoth
Member

Самое печальное после прохождения ремейка, это знание того что он не продался и больше к серии в ближайшее время не вернутся. А вторая часть с таким визуалом была бы шикарным экшеном.
SERGBILL
Member

Zealoth: 23.08.2026 02:32 А вторая часть с таким визуалом была бы шикарным экшеном.
вона і так норм. краще б якесь продовження.
waryag
Member

Zealoth: 23.08.2026 02:32Самое печальное после прохождения ремейка, это знание того что он не продался и больше к серии в ближайшее время не вернутся.
Потому что дефективные манагеры из ЕА никак не могут понять, что с аудиторией надо постоянно работать, а не вытягивать серию с полки после 15-летней паузы и надеяться на продажи как у резидента.
Геральт
Active Member

Пройшов Resonance, шикарна забавка.
спойлер
Сюжетно/геймплейно має мало спільного з попередніми частинами. Вийшла суміш TombRaider+Сенуа, асасіном і не пахне. Пазли прості, маршрути також. Але бойовка...це щось з чимось. Ніби все просто: удар, критичний удар, блок/парирування, ухиляння. От тільки в ГГ життя на два пропущених, тобто фактично, є право лише на одну помилку. Ворогам абсолютно все одно, що ГГ занята парируванням з кількох напрямків, спокійно можуть пустити стрілу чи штрикнути кинджалом в спину. Через що ГГ помирала в мене часто, дуже часто, особливо на початку. З босами легше, ніж зі зграєю ворогів. Грав не передост. складності і мабуть не було жодного бою, який би не довелось перегравати. Пробував "кошмар". Може на джойстику простіше, але на клавоміші не стягнув, скинув складність на 1 поділку. Але все одно цікаво, доводиться дії точно вивіряти. Фокуса камери нема, так що камерою під час бою (навіть з босами) треба крутити досить інтенсивно. Прокачки мало, але кілька корисних перків/майстерностей є.
Графіка норм, кат-сцени чудові, пропускати не хочеться. Сюжет цікавий, з "фірмовою", для розробника, драмою. Оптимізація - без нарікань, все вправо, залочено на 83 кадра, фреймрейт рівний, карта повністю не завантажена.
зі. Не раджу грати на простих складностях, гра й так коротка, а боїв не так, щоб дуже багато було.
Zealoth
Member

waryag: 23.08.2026 07:25 Потому что дефективные манагеры из ЕА никак не могут понять, что с аудиторией надо постоянно работать, а не вытягивать серию с полки после 15-летней паузы и надеяться на продажи как у резидента.
Там давно взят курс на отказ от синглов и переход на максимальную дойку нелохов. Если к игре нельзя прикрутить лутбоксы/батлпассы/подписки и прочий анальный донат, то это не игра. У них было множество интересных франшиз, но пока любой спортсим приносит миллиарды прибыли при минимальных затратах, зачем распыляться на что либо еще? Удивительно как они умудрились дилогию Jedi одобрить.
FarCry
Member

Геральт
Так, так, так... А купувати після релізу будете? Чи у вас там все по поняттям Відьмачим? :D
Ответить