VladimirV
Поставте максимальну складність і потім відпишіться. Я всі частини проходив на найвищій, тільки на ній реально розкривається бойовка.
Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
Striker
Member
-
VladimirV
Member
VovaII: ↑ 31.07.2026 09:31VladimirV А останній камінь на гору як закотили?
Це про яку гру? Дайте здогадаюсь, це про Hogwarts? Камінь з "випробувань мерліна"? Його не треба котити його треба заштовхати Депульсо по кулдауну, по тому сковзаючому жолобу.
Я першу вже пройшов, тільки тільки почав другу. Сплавив Ешлі, Кайдена залишив, занадто нав'язлива. Складність ОК, але поки не нафармив шмоток 8-10 рівня, були ваншоти по мені.Striker: ↑ 02.08.2026 21:51VladimirV Поставте максимальну складність і потім відпишіться. Я всі частини проходив на найвищій, тільки на ній реально розкривається бойовка.
Взагалі персонально не сильно в захваті, окрім сюжету... Абсолютно по аналогії вже грав в Outer Worlds (хоча вона зрозуміло набагато новіша і структурно якраз копія по лекалам МЕ)
Дубляжу немає починаючи з другої частини, мозок вже "втомлюється" титри читати і діалоги. Стільки тексту і діалогів в грі давно відвик освоювати, наче книгу читаєш разом з грою. У другій частині відразу кинулось змінене управління, немає швидко-кнопки складу, інвентарю помічників. Коротше, спрощення з 1 частини в управлінні. Але я тільки тільки її почав.
- спойлер
- Я звик до багато кнопок, бісить те що ігри під соснолі проектуються (як от хогвартс в якому я тупо задовбався свідчити набори скілів), коли в мене миша під ММОшки і звик в ммо біндити по 3-5 панелей по 10-12 кнопок (миша +клава), а тут це все листати треба... хоча воно влазить все разом на одну тільки мишу.
Те саме в Plague Tale, через кругове меню з уповільненням часу "клікати" зброю і заряд, змінювати горшки, пращу, камінь, арбалет... Боже, та дайте інтерфейсну панель під пк, я сам по біндам буду змінювати зброю в руці 1-ю кнопкою, а по іншим біндам снаряд в ній... Але ж під джойстик нехватає кнопок, тому й не роблять
-
Геральт
Active Member
Спробував Beast of Reincarnation, якась ніяка. Бойовка дивна, графіка/анімації дивні. Сюжету нема. Дропнув.