Флудилка (часть 2)

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=148323

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
Scoffer
Member

анти__бот
і шо як? краще проповідника?
leif
Member

анти__бот:Давай так, мне не нравится странные стихи в сопровождении звуков.
і шо це привід називати це все лайном? ти розумієш наскільки ти смішно виглядаєш в такій позиції?

не подобається — не слухай, але поводься пристойно і не розповідай іншим з позиції великого естета, що добре, а що ні. бо ти не музичний критик, не мистецтвознавець і взагалі, скажімо так, маєш обмежені уявлення про культуру. а свою суб'єктивну точку зору і смаки нахабно пхаєш як "правильні".
_clawfinger_:Загалом для мене російська культура й медіа, буквально все, не існує взагалі й давно.
право твоє, звичайно, але, як на мене, це абсолютно зайве самообмеження. російська культура дуже багата у порівнянні з українською і в рази простіша для сприйняття для нас ніж англійська, німецька тощо (кажу як людина яка як мінімум 10 років читає книги,пресу і дивиться фільми в оригіналі цими мовами).
нині давати росіянам заробляти на цьому, платити гроші і т.д. — ні, не варто, зі зрозумілих причин. але виключати зі свого кругозору видатних письменників, поетів, діячів культури — абсолютно зайва справа, ІМХО.
Sanьka
Member

Deadpool:это у вас "поклонники" появились.
пфф у меня стандартно 2 терпилы-вахтера. Только толку от их стараний мало :lol:

Отправлено спустя 37 секунд:
анти__бот:Deadpool
Лучше розкажы как заказывать с Аква тюнинг, я хочу научится.
Ах ты шалун.

Дедпул мне рассказал и теперь я умею )))
анти__бот
Member

leif
Да слушай, слушай хоть до конца времён, я не критик, по тому и сливаюсь, если тебе нравится то и хорошо.
Я жалею что начал сам за это.
Но останусь при мнении что оце и оце это фуфло :gigi: и тебе оно неравнодушно,
Ищи в том навозе и дальше золото.
И почему тебя это так затронуло, ладно я молодой, глупый.
Scoffer
Ну да иногда интересно, особенно хорошо умеет описать переживания, события интересные, некоторые особенности русско-французкой культуры, например гончие по тысячи, или по три семьи крестьян за суку :D

Отправлено спустя 25 секунд:
Sanьka
Давай делись.
odessitmws
Member

анти__бот:молодые слушают русский реп
реп он же речитатив для меня существует в подобном виде
leif:які не демонструють ознак олігофренії.
ого вот это достижение прям
leif:і шо це привід називати це все лайном? ти розумієш наскільки ти смішно виглядаєш в такій позиції?
знаешь притчу про голого короля?)
анти__бот
Member

odessitmws
Так то сказка которая, название и автора имеет, ну так тоже назвать можно.
leif
Member

анти__бот
ти не зрозумів. я слухаю іншу музику, хіп хоп далекий мені напрямок. але при цьому не вважаю, що російський реп це лайно, в якому немає нічого крім лайна, тому і кажу тобі, що не варто розкидатись узагальненнями.

це невігластво і рагулізм, не важливо мова про реп чи про панк. опинишся в пристойному товаристві, почнеш таке заряджати — пошиєшся в дурні. але дивись сам, звичайно, тобі видніше ;)
анти__бот
Member

Я понял чего Пан Лейф не может меня понять, у него ведь нету кабеля с немецкого утюга тридцатых годов, вот он и не так как я слышал музыку :gigi: .

Отправлено спустя 12 минут 50 секунд:
leif
А та я только в интернет, такие мысли :lol: , ну а близкие и так знают что я такое не слушаю.

Отправлено спустя 23 минуты 53 секунды:
Sanьka
Слушай я скачал Мист зарегистрировался, карточку и адрес подтвердил, там ещё паспорт нужен, для Германии.
А что дальше?

Отправлено спустя 40 секунд:
Или я что-то уже натупил?
_clawfinger_
Member

leif:право твоє, звичайно, але, як на мене, це абсолютно зайве самообмеження. російська культура дуже багата у порівнянні з українською і в рази простіша для сприйняття для нас ніж англійська, німецька тощо (кажу як людина яка як мінімум 10 років читає книги,пресу і дивиться фільми в оригіналі цими мовами).
нині давати росіянам заробляти на цьому, платити гроші і т.д. — ні, не варто, зі зрозумілих причин. але виключати зі свого кругозору видатних письменників, поетів, діячів культури — абсолютно зайва справа, ІМХО.
Тут не тільки момент заробітку. Кіно мені взагалі не цікаве. Я любитель космічної фантастики, а тут й захід мало що може запропонувати. Стосовно музики, то тут світ багатий. Є чим задовольнятись слухаю не тільки західну, але й Азію й Океанію.
Книжки, то я читаю в основному технічну літературу, тут вже для мене англійська без варіантів. Огляди заліза тут читаю руською, ще на phoronix.com там залізо з лінуксом пов'язане.
Тому мені легше ігнорувати коли нема що запропонувати, а альтернативи море. B-)
анти__бот:Во во, в Войне и мир в третьем томе, там такие русские все благородные, и войну в моральном плане выиграли, и раненых на обозах вывезли, и даже начали учить русский.
У мене колись було повне видання, там дві книжки по два томи. Прикол в тому що там було багато тексту німецькою, та французькою. Були зноски по півсторінки на переклад. :laugh:
Я почитав книжку й подумав, що ще пару раз почитаю й вивчу нові мови. :lol:
Sanьka
Member

анти__бот:Слушай я скачал Мист зарегистрировался, карточку и адрес подтвердил, там ещё паспорт нужен, для Германии.
А что дальше?
никакие реги и паспорт не надо. толко рега на акватюнинге и карта при оплате
Рега на тюнинге (внимательно укажи адрес и индекс)
заказ на тюнинге
оплата (к примеру картой)
ждешь номер дхл
когда получил номер дхл вбиваешь его в мист
звонишь в мист и привязываешь номер телефона (тюнинг его не передает). Каджый раз при каждом новом заказе. Это когда он прибудет в Украину.
джешь звонка курьра.
анти__бот
Member

_clawfinger_
Я привык уже, такое и других авторов.

Отправлено спустя 29 минут 49 секунд:
Sanьka:звонишь в мист и привязываешь номер телефона (тюнинг его не передает)
так и сказать, что мне привязать номер нужно к посылке?
и они выставят счет за доставку?
WakeMe
Member

анти__бот:и они выставят счет за доставку?
За доставку сразу на акве платишь картой и мист везет бесплатно по юа. Там около 18 евро.
Sanьka
Member

анти__бот:так и сказать, что мне привязать номер нужно к посылке?
и они выставят счет за доставку?
доставку ты оплачиваешь на тюнинге. В это входит доставка от тюнинга до дверей дома.
просто система дебильная с этим мистом, если бы я не знал то вообще бы не понял что надо на мист вбивать трекинг да еще и привязывать.
К примеру ЕК везед чистым ДХЛом. Те конечно молодцы, и ооочень быстрые. 4-5 дней и у тебя.
Но дорого :( Прим в 2 раза дороже чем на тюнинге доставка будет.
Я позавчера уже повторно на акве заказал. Останется еще один заказ, в начале месяца сделаю.

Кстати если кто на ЕК будет тарится, говорите. Мне пару рамок прозапас надо, буквально на пару баксов.
анти__бот
Member

Scoffer
Вспомнил ещё один смешной момент с Война и мир, там немец Барклай-де-Толли хотел Москву защитить и дать сражение, а Кутузов думал что Барклай-де-Толли хочет его должность, и предлагает ему всегда провальные планы (подставить хочет), так вот Москву отдали и решили сжечь с раненными ( ну там все так быстро произошло, Толстой специально ускорил темп в том месте), ну а все знали что, Наполеон Бонапарт не позволял себе грабить города, и они оставались после захвата целые.
Вот получается что немцы хотели бедного Кутузова подставить :lol:
Советую прочесть тот эпизод ( битва при Бородино) там смеяться можно долго и нудно, а какая моральная победа была получена :laugh:

Отправлено спустя 4 минуты 32 секунды:
_clawfinger_
Тебе тоже думаю будет интересен тот эпизод, прочти, и увидишь что ничего там к сегодняшнему дню не изменилось :lol:
_clawfinger_
Member

анти__бот
я в курсі, читав же. :D
анти__бот
Member

_clawfinger_
Ну момент чудесный, хоть было и противно , ну посмеялся :lol:
movi
Member

Aibolit25: А я ему: "-Ты шо, сидел? :laugh:
Песни про войну - А ты шо - воевал?
Песни про любовь - А ты шо - любил?
Руцкэ рэп - А ты шо - гопарь?!
блюз - А ты шо - не?
Надеюсь примитивность подхода понятна? :laugh: Шансон это не только о "Вышел Ёжик из тумана вынул ножик из кармана" и "Мурка"

Отправлено спустя 55 секунд:
leif:не вважаю, що російський реп це лайно
Таки лайно.

Отправлено спустя 1 минуту 50 секунд:
leif
leif:опинишся в пристойному товаристві
поклонников руцке репа?! Пристойное?! :laugh:

Отправлено спустя 58 секунд:
leif: ти розумієш наскільки ти смішно виглядаєш в такій позиції?
кто-то не понимает наколько он сам жалко выглядит)))

Отправлено спустя 8 минут 6 секунд:
leif: бо ти не музичний критик, не мистецтвознавець і взагалі, скажімо так, маєш обмежені уявлення про культуру. а свою суб'єктивну точку зору і смаки нахабно пхаєш як "правильні".
я тоже не работник министерства пропаганды, но мне и так понятна вся убогость продукта от скажем киселева/соловьева. Аналогия понятна? Или - слушал от товарищей с профессорскими званиями бредовые аргументы о вреде ГМО. Или - у сторонников плоской Земли в рядах достаточно людей с ВО. И что? Критики и мыстецьвознвци обгадили "Водный мир" Костнера - но как мало оказывается есть боевико такого уровня и это не помешало этому кино стать легендарным и культовым.
Эта ваша апелляция к "ты не критик" смешна и недолуга)))
leif
Member

movi:Таки лайно.
яка оригінальна думка :laugh:
movi:поклонников руцке репа?! Пристойное?!
до чого тут шанувальники російського репу? я про людей які розуміють, що в світі багато класних речей за межами того, що вони звикли\хочуть вважати добрим. у яких не вузьколобе світосприйняття "чорне—біле". очевидно, ти в такі не потрапляв.
movi:кто-то не понимает наколько он сам жалко выглядит)))
ти про себе?
movi:я тоже не работник министерства пропаганды, но мне и так понятна вся убогость продукта от скажем киселева/соловьева.
нормальний продукт для своєї аудиторії, зроблений якісно, зомбує як треба, результат видно навіть з України.

ти ж розумієш, що не можна міряти критеріями Радіо Свобода, Портникова чи інших журналістів з гарними аналітичними здібностями і демократичним ухилом, продукт який розрахований на масове споживання\пропаганду в межах певної інформ. політики, яка прорахована і задана керівництвом рашки?
movi:Или - слушал от товарищей с профессорскими званиями бредовые аргументы о вреде ГМО. Или - у сторонников плоской Земли в рядах достаточно людей с ВО. И что? Критики и мыстецьвознвци обгадили "Водный мир" Костнера - но как мало оказывается есть боевико такого уровня и это не помешало этому кино стать легендарным и культовым.
Эта ваша апелляция к "ты не критик" смешна и недолуга)))
саме по собі звання чи посада ні про що не кажуть, але, на мій погляд, варто дивитись і що написано і вважати на те з якої позиції людина каже. якщо хочеш говорити предметно про музику, будь-ласкавий, продемонструй якийсь бекграунд, якусь реальну зацікавленість. так, звичайно ніхто не забороняє виражати ще одну нікому нафіг не потрібну суб'єктивну точку зору "звичайної людини". але можна виражати цю думку по-нормальному "мені не подобається, я розумію, що комусь може подобатись і це нормально" але ж ні, обов'язково напише "предмет Х — лайно, я знаю, всі кому це подобається — тупі віслюки". а інше бидло читає і думає "оо, нормально написав, пацан чоткій", бо це звичний і зрозумілий їм примітивний тип мислення "чорне-біле".

до, слова, Водний світ — так собі кіно, на мій погляд. для кого воно культове і легендарне? для тебе?
вікіпедії (англійській і російській) про культовість нічого не відомо.
анти__бот
Member

leif
Сам ты :gigi: :beer:

Отправлено спустя 9 минут 21 секунду:
Вот не будешь обзыватся, а я в свою очередь, заберу слова что ты выискиваешь в лайне драгоценности ;)и извинения буду просить.

Отправлено спустя 8 минут 44 секунды:
А когда третий вариант стал, а может кому-то нравится?
А может кому-то нравится с кроликами?
Так что теперь будем его нормальным называть, и скажем у него вкус такой?
Ну я то знаю что я носорогов с валенками смешал и рублю сферического коня на вакуумной переправе.
Я просто сильно погрузился в эпоху классических романистов, вот мне и везде варварство, и перебор с либерализмом к людям, вот как-то так.
leif
Member

анти__бот:Сам ты
Обґрунтуй :popcorn:
Закрыто