Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

SERGBILL: 05.05.2026 23:29Бажаю тим хто проектував цю останню битву піти на якісь курси підвищення кваліфікації з програмування чи чогось такого, а в фіналі під час екзамену щоб їм надягли боксерські рукавички і випустили екзаменатора з битою проти них. не відбився - не здав іспит. Додати в лайтову гру фінального боса, що відчувається майже як соулслайк, це треба бути дуже альтернативно обдарованими. Другу частину точно грати вже не стану. Та і не скажу, що сюжет захватив чи персонажі якісь симпатії викликають.
Мене більше напружив епізод, де треба було штовхати теліжку і відбиватися. А босс-файт - помірно складний, трохи кривий, нічого особливого.
SERGBILL: 05.05.2026 23:29В тому ж Масефекті якось навіть трохи переживав за членів команди а тут дивишся на них, і під час їх смерті ті ж відчуття що й до якихось там "африканських дітей що гинуть десь там з голоду", тобто ніяких, типа печалька і ок.
МЕ - одна з найкращих РПГ від визнаних метрів жанру.
Якщо там лише "трохи", що очікувати від першої помітної гри студії-середнячка?
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Вчера в 3й раз пытался поиграть в Baldur’s Gate 3, думал ну вот на этот раз в 4к в нативе перед тв с дивана вкатит... Не а... Видимо не мой тип игр... Что Divinity 2 части серии не зашли, что Baldur's Gate 3... Не нравятся мне такой тип геймплея и от кучи механик я выпал... Dragon Age Origin или Inquisition было пройдены в свое время, та и условная Pillars of Eternity тоже бессонными ночами проходилась... Эх :-/
SERGBILL
Member

Повідомлення

waryag: 06.05.2026 08:30 Мене більше напружив епізод, де треба було штовхати теліжку і відбиватися.
не знаю, там якраз десь з 3-4 спроби все вийшло, а Віталія разів 30 намагався подолати, та просто видалив гру, допройшов на ютубі, хоча там і допроходити не було чого, бо на його смерті й закінчується все.
YumaX
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 06.05.2026 11:43Вчера в 3й раз пытался поиграть в Baldur’s Gate 3, думал ну вот на этот раз в 4к в нативе перед тв с дивана вкатит... Не а... Видимо не мой тип игр... Что Divinity 2 части серии не зашли, что Baldur's Gate 3... Не нравятся мне такой тип геймплея и от кучи механик я выпал... Dragon Age Origin или Inquisition было пройдены в свое время, та и условная Pillars of Eternity тоже бессонными ночами проходилась... Эх
Спробуй Solasta, я не добив БГ3, а от Соласту, навіть ДЛС всі пройшов :dontknow:
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

YumaX: 06.05.2026 18:39Спробуй Solasta
В том то и дело, я не хочу бросать кубик, эти пошаговые бои(такой вид пошаговых) - это не моё. Мне надо мясо, вот как в Dragon Age или в Pillars of Eternity особенно, там аж ладошки потели, ибо режим паузы и ты такой: "так так, надо что то делать, нужен план, а то нам задница". И там ты как командир даешь приказы что кому делать без этих ходов по очереди...
Просто BG3 очень мне Dragon Age напоминала стилистически, персонажами, диалогами, лором, а геймплей во время боя думал переживу, привыкну, приму.... Не а, увы не моё... :-/
der_meister
Member

Повідомлення

Saros прошел, кааааааайф. Но Ретернал всеже поярче будет и посложнее.
VladimirV
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 06.05.2026 18:47 режим паузы и ты такой: "так так, надо что то делать, нужен план, а то нам задница". И там ты как командир даешь приказы что кому делать без этих ходов по очереди...
Це RTS (юніти без зупинки б'ються а ти роздаєш їм команди в реальному часі, або через паузу) просто, а не TBS (по черзі у кожного хід)
Колись, одне з останніх, кайфонув (про TBS) так непогано від King Arthur Knights Tale, але там не все так просто (типу вперед з экшеном),
тре розвивати кожного бійця, підганяти під команду і є реіграбельність (аж 4 різних стилі з різними воїнами весь сюжет і він буде трохи іншим) дав би їй за все разом 9/10. Плюс вона не така довга, як наприклад Divinity, для абсолютної більшості це буде плюсом (більшість не вивозять сінгли на 200+ годин це просто факт)
Wartales, типу теж прикольна, але недороблена. Я якось швидко перекачався від сюжету і втратив інтерес взагалі. Хоча там і боси, і тактика якась, торгівля. Тільки на старті було цікаво.
BG3 боюсь залипнути, колись потім, бо знаю що таке, дуже надовго. Більшість такі ігри просто не проходять до кінця, а тим більше різними героями чи сюжетними лініями. Це для фанатів гри, я так думаю, а не для галочки про пограв. Тому треба мабуть зібратись морально)
SERGBILL
Member

Повідомлення

SERGBILL: 06.05.2026 18:09
waryag: 06.05.2026 08:30 Мене більше напружив епізод, де треба було штовхати теліжку і відбиватися.
не знаю, там якраз десь з 3-4 спроби все вийшло, а Віталія разів 30 намагався подолати, та просто видалив гру, допройшов на ютубі, хоча там і допроходити не було чого, бо на його смерті й закінчується все.
короче попсихував, встановив знов і замочив Вітальку з першого разу) просто треба слідкувати куди впадуть щурячі стовпи
kairo
Member

Повідомлення

SERGBILL: 07.05.2026 20:57короче попсихував, встановив знов і замочив Вітальку з першого разу) просто треба слідкувати куди впадуть щурячі стовпи
Це перша частина? Мене фінальна битва в ній підморила та трохи погіршила загальні враження від гри.
snegurrrka
Member

Повідомлення

SERGBILL
Вітаю, таки зачепило ;) Я настільки давно на PS4 ще здається пройшов, що вже й забув того фінального боса, але мабуть теж постраждав трохи був, бо щось таке пригадується як дружина запитувала чи все гаразд в мене :gigi:

Я зараз трохи вдарився у проходження ігор з беклогу таких жанрів, що зазвичай і не граю взагалі в них, завершу The Book of Unwritten Tales, щоб остаточно сформувати враження, проте за 13 годин загалом багато задоволення отримав, хоча це і point and click, проте гумор та відсилки там прекрасні :laugh:
SERGBILL
Member

Повідомлення

kairo: 07.05.2026 22:16 фінальна битва в ній підморила та трохи погіршила загальні враження від гри.
мене прям бомбануло)
divinity
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 06.05.2026 11:43 Вчера в 3й раз пытался поиграть в Baldur’s Gate 3, думал ну вот на этот раз в 4к в нативе перед тв с дивана вкатит... Не а... Видимо не мой тип игр... Что Divinity 2 части серии не зашли, что Baldur's Gate 3... Не нравятся мне такой тип геймплея и от кучи механик я выпал... Dragon Age Origin или Inquisition было пройдены в свое время, та и условная Pillars of Eternity тоже бессонными ночами проходилась... Эх :-/
BG3 таке ж гівно, як і DOS2, походове лайно, де типу 100500 шмоток і бої по 2 години, зате типу "багато різноманітності". А по факту - те саме що Герої тільки гірше.
Барбарис
Member

Повідомлення

divinity: 07.05.2026 22:57 BG3 таке ж гівно, як і DOS2, походове лайно, де типу 100500 шмоток і бої по 2 години, зате типу "багато різноманітності". А по факту - те саме що Герої тільки гірше.

З огляду на нік :lol: :lol: :lol:
divinity
Member

Повідомлення

Барбарис
мій нік до серії ігор Divinity немає ніякого відношення, він був ще задовго до першої гри серії. Треба ж бути таким :lamer:
Барбарис
Member

Повідомлення

divinity, а яка різниця? Це ситуацію не змінює, ніхто ж не буде перевіряти нік. Не треба так палати :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

divinity: 07.05.2026 22:57 BG3 таке ж гівно, як і DOS2, походове лайно, де типу 100500 шмоток і бої по 2 години, зате типу "багато різноманітності". А по факту - те саме що Герої тільки гірше.
Угу, думати хоч мінімально змушує, свого роду шахи.
Але поціновувачам hack&slash може й не зайти. Ще й тони того тексту читати, бр-р :D
waryag
Member

Повідомлення

divinity: 07.05.2026 22:57BG3 таке ж гівно, як і DOS2, походове лайно, де типу 100500 шмоток і бої по 2 години, зате типу "багато різноманітності". А по факту - те саме що Герої тільки гірше.
Складно уявити, що там треба робити для боїв по 2 години. З патфайндерами не плутаєте?
Так, покрокові бої потребують часу, як і величезні локації, круто прописані і наповнені класним контентом, якого б вистачило на 2-3 ААА гри (кожна з яких могла б претендувати на гру року).
Геральт: 09.05.2026 07:51 Угу, думати хоч мінімально змушує, свого роду шахи.
Повна свобода: хочеш думай, не хочеш - збирай зламану партію по гайду, розмазуй супротивників і наслолоджуйся сюжетом.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Граю в прикручування THRUSTMASTER Raceline pedals III до стійки WheelStandPro Deluxe for THRUSTMASTER яка на це не розрахована :gigi:
Зображення
VovaII
Member

Повідомлення

Мені свого часу Fallout 4 зайшов. Правда не з першого разу, бо до того тільки у 1 чи 2 пробував грати. Але покрокові ігри в часи Q3 i UT — ну зовсім ніяк не заходили. Але трохи розібравшись, почав заново(майже до 30 рівня "розбирався") і залип майже на пів року. Виявилось, що її тре не проходити, а грати в неї. Є годинка-друга після роботи — пішов 1-2 будівлі зачистив, добро на базу закинув. До речі, хтось скаржився що потрібно базу розвивати — так хто ж примушує? Там, якщо брати мінімально необхідне, то взагалі на 5 хвилин роботи. Але я якщо поступово в базу вкластись, то взагалі отримуєш завод по модернізації і виготовленню всього що носиш, і всього із чого стріляєш, і чим лікуєшся. Навіть напарників і напарникам можна зброю і броню модернізувати(на перших рівнях, в залежності як Ви ГГ стати розкидали, бувають дуже незайві). Але, якщо Ви "одинокий воїн", то можна і без напарників. Хіба що для окремих квестів бувають потрібні.
До речі там баланс початкових параметрів ГГ таки впливає. Після декількох експериментів виявив, що якщо зробити сильного(щоб міг більше добра нести(ну і зброю відповідну)) і розумного(щоб швидше рівні качались і складну зброю міг модернізувати) то виходить косорукий стрілок, та і "бігун" із нього такий собі. А от якщо навпаки, то стрільба стає значно приємнішою.
До речі "покроковою стрільбою"(WATS здається) користувався 2 чи 3 рази за всю гру(коли від мух відстрілювався. Бо якщо в тебе криворукий стрілок, — то складно). Так, з тим WATS-ом можна обирати в яку частину тіла ворога ти хочеш поцілити, і результативність стрільби вища, але кому та покроковість "всралась", коли я сам поціляти хочу?
Нещодавно надумав, що загально, мені цей Fallout 4 нагадав Сталкер. Я там теж на довго "поселявся".
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Добрался до Resident Evil Requiem... Все супер, оптимизация отличная(хотя чего ожидать от движка Unity 2021 года), но вот в чем одета Грейс мне дико не зашло и тут я вспомнил - моды ведь есть :teacher: . Теперь она у меня в "правильной одежде" :yes: + макияж - играть стало вдвойне приятнее :D
Відповісти