Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Radio Bay
Member

Hotspur: 17.08.2025 22:01ну це ж їх проблеми загалом
Це для них взагалі не проблема, воно їм не потрібно :)
Hotspur
Member

Radio Bay: 17.08.2025 22:52Це для них взагалі не проблема, воно їм не потрібно
ну ми ж дійшли до висновку що югрін USB кабель це добре і дешево :gigi: я думаю ще деякі зробити можна :super:

кабель забрав :D гнучкий, жити можна. стрілочки щоб електрони знали куди бігти :lol:
vltk
Member

Hotspur: 17.08.2025 22:57
Radio Bay: 17.08.2025 22:52Це для них взагалі не проблема, воно їм не потрібно
ну ми ж дійшли до висновку що югрін USB кабель це добре і дешево :gigi: я думаю ще деякі зробити можна :super:

кабель забрав :D гнучкий, жити можна. стрілочки щоб електрони знали куди бігти :lol:
Вы кажетесь себе в своем сарказме нЕ невежественным. Проволоку (и для юсб кабеля, даже угрин) под заданный диаметр изготавливают волочением (холодный прокат). А он направленный (проволоку делают в один проход) и после этого поверхность не шлифуют/полируют и тем более не стравливают химически, поврежденный мех.изготовлением, поверхностный слой. А в нем находится как раз скин слой определяющий основную проводимость (определяемую кстати не электронами как дискретными частицами — но тут я вам не буду тереть мозг про волновую функцию и квантовые эффекты). Влияют на проводимость микро и макро дефекты структуры меди (металла-проводника-скин слоя) такие как как величина зерен кристаллов в поликристалле, примеси в межзеренных промежутках и в самих зернах вакансии и междоузлия, трещины и дальше дислокации. Этого тем больше, чем дальше от идеального монокристалла с идеально поверхностью точно параллельной кристаллографической плоскости данного материала проводника. Поэтому влияние направления провода есть, но на бумбоксе его да, не слышно. Не через ЧатЖпт, а практическую достаточность (в выборе соединения аудиокомпонентов и разводки в них) находят из практики перебора и накопленного опыта пользователем.

Отправлено спустя 9 минут 2 секунды:
И выше писанном все о об активной составляющей проводимости. При пучке проводов (не одной жиле) на индуктивную составляющую проводимости будут влиять направление и способ заплетения жгута провода и на емкостную — материал полимера диэлектрика и его конструктив в проводе.
Scoffer
Member

vltk
Ой яка маячня. Краще б у чата консультувався, їх богу. На провідність багато чого впливає, але для кінцевого користувача це не має ніякого значення тому що або кабель в межах норми і всі бітики на місці, або цокання чи взагалі пилорама як демонстрував Yaroslav308 кількома сторінками раніше. Це по-перше. По-друге ніякого значення напрямок немає бо мідь, а також срібло, золото, люміній і шо там ще з чого роблять кабелі не є напівпровідником. Це тільки в напівпровідниках бувають варіації, а в провідниках все просто. Якщо кабель не полірнули, а його ніколи не полірують бо манали, не технологічно, то він має тріішечки більший опір на ВЧ в ОБОХ напрямках.

Відправлено через 6 хвилин 13 секунд:
Чи може вже почали випускати спеціальні кремнієві аудіофільські кабелі а я щось пропустив? :D
StTechnik
Member

vltk
Больше, еще больше сатанизма :D
Radio Bay
Member

Hotspur: 17.08.2025 22:57ну ми ж дійшли до висновку що югрін USB кабель це добре і дешево
Я мовив, не що це добре, а те що з цим можна жити, бо я вмикав принтерний побутовий, з чим жити не можна :)
l-m
Member

Scoffer
Ти правий, але зі смартфонами та OTG-девайсами дійсно є "направлені" USB-кабелі, у які якщо не тою стороною тикаєш, то може й не завестись USB DAC.
Може воно й для компа актуально, але ніколи не перевіряв, бо у мене спеціальний зручний кишеньковий коротун - https://era-in-ear.com/kabel-dd-hifi-tc05-l-obraznyi
Scoffer
Member

l-m
Це зовсім не тому що "провода якісь не такі" :D А тому що в OTG на майстрі пін ІД кинутий на нуль, а слейв висить в повітрі. Власне, так девайси і розрізняють хто з них головний.
спойлер
Изображение
SERGBILL
Member

vltk: 17.08.2025 23:52 влияние направления провода есть, но на бумбоксе его да, не слышно.
но ни на чём его да, не слышно
Hotspur
Member

vltk: 17.08.2025 23:52 А в нем находится как раз скин слой определяющий основную проводимость
проводимість дає товщина і хімічний склад провідника

Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:
vltk: 17.08.2025 23:52Поэтому влияние направления провода есть, но на бумбоксе его да, не слышно.
його ніде не чути якщо кабель не бракований і відповідає нормам по товщині-довщині
Radio Bay
Member

Hotspur: 17.08.2025 22:57ну ми ж дійшли до висновку що югрін USB кабель це добре і дешево
Не добре, а можна жити, це дві великі різниці :)
Тобто не обов'язково ман'ячити, але щось поліпше не завадило б
MSiAventador
Member

"90%" аудіокабелів що мають направленість - це направленість екрануючої обмотки, а ініші "10%" - то ізотеріка.

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Scoffer: 18.08.2025 00:07 vltk
Ой яка маячня. Краще б у чата консультувався, їх богу.
Я вже дозрів до Neotech NEMOI-3220 Rectangular UPOCC, за 2-3 місяці з цього приводу надам консультації в чаті. :D
jambbadbalance
Junior

MSiAventador: 18.08.2025 09:51Neotech NEMOI-3220 Rectangular UPOCC
очікуємо на інфо, на слух і на прилад якщо є можливість.
DEVES
Member

Создаётся впечатление, что большинство тутошних писак на уроках физики не учились, а на задних рядах змею душили...
Radio Bay
Member

MSiAventador: 18.08.2025 09:51Я вже дозрів до Neotech NEMOI-3220 Rectangular UPOCC
:up:
В мене молодше їх є, 3003, гарна кабелюка, варті уваги
Rucha
Member

DEVES: 18.08.2025 14:28 Создаётся впечатление, что большинство тутошних писак на уроках физики не учились, а на задних рядах змею душили...
Давай список тих, хто на перших рядах був, а хто на задних, бо не зрозуміло ти за "сатанізм", чи за "фізику".
Radio Bay
Member

Rucha: 18.08.2025 15:56Давай список тих, хто на перших рядах був, а хто на задних, бо не зрозуміло ти за "сатанізм", чи за "фізику".
Я перетворив знайомого в двома ВО по РЕ на сатаниста. Я б тут не стати сатанистом, коли ти вмикаєш "цифру" з другого USB порту, а вона зовсім по-іншому грае
скільки не читай спеки і це тільки вершки з того від чого він репу чухав :D
Rucha
Member

Radio Bay
Цікаво було б послухати того з двома ВО по РЕ. Бо як то буває "не в шахи, а в карти, та не виграв, а програв.".
Radio Bay
Member

Rucha: 18.08.2025 22:19Цікаво було б послухати того з двома ВО по РЕ
А що там слухати, в нього 2 реакції, або стоїть слухає "Да, хорошо" по обличчю видно або "Ну, не знаю", типа не впевнило. Я спеціально на ньому люблю перевіряти, як на людині далекій від усіх цих розваг, але різницю між звичайним портом на мамці та Jcat Femto з зовнішнім живленнями навіть глухий почує. Так же як між Dali Connect та Oyaide Explorer. Коли ти дійсно маєш змогу порівнювати на рівні класів, не в одному, то питання відпадають самі собою за хвилину. Іншим залишається балакати по фізику та читати спеки :)
StTechnik
Member

Посмотрел я значит цены на FiiO K15/17….
Однако надо подумать. В вишлист записан, но пока карандашом :gigi:
Ответить