Новости
Последние статьи и обзоры
Кто во что играет?
-
QFlash
Member
Atomic_Heart - цікаво.
Хто його робив.? Русня?
Хто його робив.? Русня?
-
walkman3000
Member
чєл, гугл безкоштовний якщо що. і це не кажучи про двіжуху коли цей біошокопродукт ідентичний натуральному вийшов. вітаю з пробудженням з комиQFlash: ↑ 28.04.2026 13:44Хто його робив.? Русня?
-
Striker
Member
Геральт
- спойлер
- Не знаю, я страждав напочатку, бо не міг зрозуміти механіку. Потім кілька годин тренувався з Бернардом, прокачав силу, ратне діло, захист. От тоді вже я туго, але зміг виграти перший Ратайський турнір. Далі вже пішло, як по маслу. Зараз би другий раз я б мабуть так не страждав, бо вже знаю що натискати в бою.
А взагалі воно-то логічно все дуже. Коваленко Генрі не може отак одразу стати непереможним рицарем. Тому це все класно реалізовано, що реально вчишся бойовому мистецтву скрізь біль і зусилля.
-
QFlash
Member
Якщо русня - в п...у русню. Зрозуміло.walkman3000: ↑ 28.04.2026 13:53чєл, гугл безкоштовний якщо що. і це не кажучи про двіжуху коли цей біошокопродукт ідентичний натуральному вийшов. вітаю з пробудженням з коми
Краще щось від Valve подивлюся.
Alex хороша, шкода що клапан не вміє рахувати до 3
I see there are a lot of Zombies sitting here
Відправлено через 22 хвилини 5 секунд:
Atomic Heart — гра російської студії Mundfish, заснованої 2016 року вихідцями з рекламного бізнесу Робертом Багратуні (Максимом Зацепіним)[13], Євгенією Сєдовою й Артемом Галєєвим[14]. До заснування студії вони працювали окремо і в різних компаніях, зокрема і над іграми для мобільних пристроїв, але плекали думку відкрити власну компанію і працювати над великою франшизою як для BioShock або Fallout[15]. Навесні 2018 року в студії було 20 співробітників, але Mundfish подвоїли цю кількість до кінця року[16]. Всього за кілька днів до виходу гри в інтернеті з'явилася версія гри без захисту Denuvo, у стані версії розробника[17].
В п...у русню. терористи і вбивці.
-
VladimirV
Member
Striker
- Бойовка в КСД1
- В KCD1 контрудар вивчаєш і його Q-шкою спамиш, коли зеленим щитком загоряється крапка всередені "зірки напрямку удару" (це і є індикатор вікна контратаки). Для контратаки напрямок зброї не важливий. Максимально примітивна Quick Time Events QTE технологія в бою, яка його просто в нуль спрошує, якщо один на один. Проблеми лише коли ворогів багато і вони довбуть в спину, поки ти парируєш основного. Всі турніри тоді побоку взагалі. Універсальний захист+удар.
Після Q-шки можна бити зразу ще удар, тільки в момент анімації власного удару змінити напрямок удару мишкою (червоний промінь напрямку змінити), щоб ворог не зміг заблочити (у нього делей на різку зміну блоку по напрямку десь секунда).
Взагалі після розуміння цих двух простих механік ніяких проблем з мілі зброєю в грі не було.. Не те що там турніри, цілі кемпи бандитів можна вирізати, якщо знайти місце, де в спину не залізуть. Всі ті комбо, що вивчаєш за таланти надалі, ідуть лісом. Бо воно працює на практиці значно гірше, ніж ку-шка і удар зі зміною напрямку (щоб не попасти в блок).
Последний раз редактировалось VladimirV 28.04.2026 14:46, всего редактировалось 1 раз.
-
XXXshadyXXX
Member
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater - мне очень нравится) Оригинал проходил на ютубе лет так 6 назад. А тут ремейк, всё по канону, хотя многие механики уже староваты в 2026 году, но во время игры получаю удовольствие и улыбку. Ну и по классике: роликов и общения Снейка по кодеку мне кажется больше чем самого геймплея 
-
Геральт
Member
Та навіть в блок не страшно. Не пройшов цього разу, пройде наступного. Так що няпрямком можна не морочитисьVladimirV: ↑ 28.04.2026 14:38 Бо воно працює на практиці значно гірше, ніж ку-шка і удар зі зміною напрямку (щоб не попасти в блок).
-
QFlash
Member
Ліпше в forza horizon 5 пограти.
ненавиджу русню
Відправлено через 12 хвилин 9 секунд:
Я інтегрувався в похоронне бюро, може кому тра рискаль позичу, для зокопки русні.

ненавиджу русню
Відправлено через 12 хвилин 9 секунд:
Я інтегрувався в похоронне бюро, може кому тра рискаль позичу, для зокопки русні.
-
SERGBILL
Member
A Plague Tale: Innocence, не зовсім моє, але вже до 9 глави дійшов за другий вечір, скоріш за все доб'ю. Battlefront 2 добив таки, майже пів року проходив по пару годин на місяць
,фінал доречі, доволі драматичний. Ну і Андромедку теж, нарешті, як спіноф - сподобалась, хоча саме фінал - таке собі.
-
snegurrrka
Member
Мабуть більшість вже знайомі та для себе на днях вперше пройшов Beyond Good & Evil (20th Anniversary Edition) - це гра з тих часів коли Ubisoft ще душу вкладали в свої ігри (круто було дивитися додаткові матеріали після проходження про створення гри), дуже сподобалося попри деякі дещо застарілі механіки. Розумію чому так багато людей чекали на сиквел (чи то пак приквел) з 2008 року коли його вперше затизерили. Востаннє схожі емоції від гри Ubisoft відчував в далекому 2014 коли проходив Valiant Hearts: The Great War, оскільки все, щи виходило пізніше - бездушний конвеєр.
Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Тут на колір і смак, проте дуже рекомендую все ж не закидати A Plague Tale: Innocence, вона непогано темп набирає ближче до розв'язки знову, тому можливо десь всередині відчуватиметься, що трохи затягнуто або темп знизився, проте вірю, що наприкінці враження залишаться гарні. З двох частин я першій мабуть що більшу перевагу віддаю, хоча атмосфера в обох неймовірна.SERGBILL: ↑ 29.04.2026 21:47Plague Tale: Innocence
-
waryag
Member
Бойовці ККД не вистачає варіативності. Тобто, формально вона є, але по суті все зводиться до одноманітного універсального патерну.VladimirV: ↑ 28.04.2026 14:38Взагалі після розуміння цих двух простих механік ніяких проблем з мілі зброєю в грі не було.. Не те що там турніри, цілі кемпи бандитів можна вирізати, якщо знайти місце, де в спину не залізуть. Всі ті комбо, що вивчаєш за таланти надалі, ідуть лісом. Бо воно працює на практиці значно гірше, ніж ку-шка і удар зі зміною напрямку (щоб не попасти в блок).
Немає такого, щоб тобі було вигідно підстроювати тактику під ворога залежно від його типу, його броні та ситуації.
Хоча на перепроходженні помітив, що латні супротивники дуже швидко падають від комбо булавою.
Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Друга якось не йде, починав рази 3-4, але швидко переключаюся на щось інше...snegurrrka: ↑ 29.04.2026 22:03Тут на колір і смак, проте дуже рекомендую все ж не закидати A Plague Tale: Innocence, вона непогано темп набирає ближче до розв'язки знову, тому можливо десь всередині відчуватиметься, що трохи затягнуто або темп знизився, проте вірю, що наприкінці враження залишаться гарні. З двох частин я першій мабуть що більшу перевагу віддаю, хоча атмосфера в обох неймовірна.
Також, не відразу зрозумів, що в серії ноги ростуть з ТЛОУ
-
snegurrrka
Member
waryag
Якщо колись візьмусь проходити гру знову, то першу частину однозначно готовий, де акцент був дійсно на розвитку відносин між братом та сестрою, а також відкриття великої таємниці вперше, то щодо другої також не певен, адже враження від одного проходження все ж були досить позитивні та повторно пограти ніколи не тягнуло через ряд причин, фокус вони якось змістили вже в другій частині.
Якщо колись візьмусь проходити гру знову, то першу частину однозначно готовий, де акцент був дійсно на розвитку відносин між братом та сестрою, а також відкриття великої таємниці вперше, то щодо другої також не певен, адже враження від одного проходження все ж були досить позитивні та повторно пограти ніколи не тягнуло через ряд причин, фокус вони якось змістили вже в другій частині.
-
SERGBILL
Member
просто звик себе ототожнювати з головним героєм в іграх, а з 15 річною дівчинкою - не виходить)snegurrrka: ↑ 29.04.2026 22:03 Тут на колір і смак, проте дуже рекомендую все ж не закидати A Plague Tale: Innocence, вона непогано темп набирає ближче до розв'язки знову, тому можливо десь всередині відчуватиметься, що трохи затягнуто або темп знизився, проте вірю, що наприкінці враження залишаться гарні. З двох частин я першій мабуть що більшу перевагу віддаю, хоча атмосфера в обох неймовірна.
-
Grey_ukr
Member
Painkiller.
Не новый, который переиздали и каждый уровень покупается как длс, а вот тот старый с детства.
https://store.steampowered.com/app/3953 ... k_Edition/
вот это.
Крошу монстров, выбиваю карты. Предпоследний уровень сложности. Окунулся в детство.
Вспомнил, как боялся уровня психушки, аж телепало тогда.
Не новый, который переиздали и каждый уровень покупается как длс, а вот тот старый с детства.
https://store.steampowered.com/app/3953 ... k_Edition/
вот это.
Крошу монстров, выбиваю карты. Предпоследний уровень сложности. Окунулся в детство.
Вспомнил, как боялся уровня психушки, аж телепало тогда.
-
snegurrrka
Member
Вчора за ніч дочитав книгу на 700 сторінок і вирішив, що сьогодні немає ні сил, ні бажання грати в щось довге або ускладнене, тож нарешті після 10+ років з беклогу дістав To the Moon - проходить за вечір, непогана розрядка коли втомлений від великих проєктів і хочеш чогось душевного. Звісно не ведусь на коментарі та огляди в стилі, що будеш весь розбитий сидіти плакати під кінець, якось в наших реаліях життя ігри таких емоцій не викликають коли, але загалом гра приємна, придбав і решту ігор розробника, буде далі Finding Paradise пробувати та Impostor Factory.
Ну і коштують копійки, якщо брати окремо, або за 500 грн колекцію з різними бонусними матеріалами можна придбати, що власне і зробив.
Ну і коштують копійки, якщо брати окремо, або за 500 грн колекцію з різними бонусними матеріалами можна придбати, що власне і зробив.
-
mult
Member
Nioh 3
В принципі в мене є всі 3 части і попередні дві пройшов не раз.
Чудова робота над помилками в третій частині.
Світ став не одноманітним як в першій частині.
Дослідження цікаві і гра стала на порядок легшою за попередні.
Це кого лякала складність попередніх.
Правда з налаштуванням графіки довелось по еспериментувати.
В мене вийшла більш красивіша і світліша картинка.
В оригіналі все в милі і тумані і занадто темно в будівлях.
Кому цікаво можу в особисті показать що в мене вийшло.
В принципі в мене є всі 3 части і попередні дві пройшов не раз.
Чудова робота над помилками в третій частині.
Світ став не одноманітним як в першій частині.
Дослідження цікаві і гра стала на порядок легшою за попередні.
Це кого лякала складність попередніх.
Правда з налаштуванням графіки довелось по еспериментувати.
В мене вийшла більш красивіша і світліша картинка.
В оригіналі все в милі і тумані і занадто темно в будівлях.
Кому цікаво можу в особисті показать що в мене вийшло.
-
Shaolin_Style
Member
Вместо атомика попробуйте например это: https://store.steampowered.com/app/801800/Atomfall/
-
SERGBILL
Member
застряг на битві з Віталієм, разів 10 Аміція померла і я вирішив трохи відпочити від гри) Наче й зрозумів алгоритм дій, але всеодно в якийсь момент припускаюся помилки.snegurrrka: ↑ 29.04.2026 22:03 на колір і смак, проте дуже рекомендую все ж не закидати A Plague Tale: Innocence, вона непогано темп набирає ближче до розв'язки
-
SERGBILL
Member
ага, не помилка, просто в якийсь момент скрипти діють так, що загасити вогнища неможливо. таке, трохи дибільнувате рішення розрабів.
-
SERGBILL
Member
Бажаю тим хто проектував цю останню битву піти на якісь курси підвищення кваліфікації з програмування чи чогось такого, а в фіналі під час екзамену щоб їм надягли боксерські рукавички і випустили екзаменатора з битою проти них. не відбився - не здав іспит. Додати в лайтову гру фінального боса, що відчувається майже як соулслайк, це треба бути дуже альтернативно обдарованими. Другу частину точно грати вже не стану. Та і не скажу, що сюжет захватив чи персонажі якісь симпатії викликають. В тому ж Масефекті якось навіть трохи переживав за членів команди а тут дивишся на них, і під час їх смерті ті ж відчуття що й до якихось там "африканських дітей що гинуть десь там з голоду", тобто ніяких, типа печалька і ок.