Перечитав півтора десятка сторінок і шось дуже важко з нуля розібратися у бездротових вухах, підкажіть будь ласка чи правильно я зрозумів. Оці блютуз Anker Q30 коли підключаєш до ПК по БТ і тобі здвінок у скайпі/дискорді, то воно переходить у всратий режим гівнозвуку, як я зрозумів. Але наскільки всратий: для розмов по скайпу вистачає, але якшо під час розмови ви включите відео з ютуб, то буде помітна суттєва різниця, правильно я зрозумів? Бо в мене саме такий сценарій: ми вивчаємо разом з колегами матеріали з відео (завантажені на комп або десь з інтернету у бравзері вмикаємо) і розбираємося як це працює, розмовляємо. Чи буде це пекельні борошна для моїх вух?
І шо з дротом: він в нас тільки для відтворення же, тоді як воно буде працювати, якшо я дріт вмикаю і потім заходжу в скайп: мікрофон і звук будуть теж обидва всраті, чи мікро по БТ, а звук по дроту?))
І чи можна змусити якось таку гарнітуру працювати в нормальній якості за допомогою свистка?
Чи свисток дає якісь переваги в порівнянні з вбудованними БТ-модулями взагалі? В мене Intel® Dual Band Wireless-AC 9260 (на сайті інтел вказаний БТ 5.1, а на сторінці материнки вказаний БТ 5.0 - B450 GAMING PRO CARBON AC)
В мене трохи горить, шо вбив 3+ години і так і не розібрався/не закрив питання