Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
vitamir
Member
Аби не бути залежними від специфікації на кабель, використовують пристрої, що працюють за асинхронними протоколами передавання даних.
-
Kirakishou
Member
Звичайно, завжди є щось краще. А ще є розумна середина. Я обираю виходячи зі своїх фінансових можливостей і пріоритетів. Наприклад, хороший монітор для мене важливіший, ніж навушники. У когось хобі це звук і він витрачає на нього гроші, у когось риболовля, у когось ігри. Матиму бажання та фінансові можливості, візьму навушники і звукову класом вище.Hotspur: ↑ 12.08.2025 23:20770 не вершина ланцюга. якщо послухати якісь детальні Синхайзери НД 600 в тебе думка зміниться побіжиш за новою картою. а НД 600 також не вершина
Взагалі я б хотів Philips SHP2700, але їх вже немає в продажу. З усіх навушників, які у мене були, вони мені найбільше подобалися. Хоча можливо це пов’язано не з якістю звука, а з тим, що тоді був інший період в житті. Веселий і безтурботний.
-
Hotspur
Member
це не допоможе при падінні напругиvitamir: ↑ 12.08.2025 23:48 Аби не бути залежними від специфікації на кабель, використовують пристрої, що працюють за асинхронними протоколами передавання даних.
-
Radio Bay
Member
Стрімери з цапом на бортіvitamir: ↑ 12.08.2025 23:48Аби не бути залежними від специфікації на кабель, використовують пристрої, що працюють за асинхронними протоколами передавання даних
-
lewerlin
Member
Всі мами, на хоч скільки актуальні платформи(хоч на сандаль), з РСІ слотами так само їх реалізовують через окремий контролер. З нативною РСІ картою, ви зайвий контролер в тракті, хоч боком, хоч раком, все одно матимете.vitamir: ↑ 12.08.2025 22:41а на тих, де фізичний інтерфейс PCI-E, встановлено додаткову мікросхему перетворювача інтерфйсу, що додасть джиттера та головняка з драйверами.
Фобос, стрікси, креативи Z і АЕ - нативні PCI-E. От тут, "по вашому", все ок. Але повірте, порівняння Фобоса і Д2, з однаковим, на папері, фронтом - не на користь Фобоса(в мене була можливість одночасно обома картами користуватись).
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Тобто нативна Asus Phoebus гірше звучала, ніж Asus D2, яка була включена через окремий контролер? Але я так розумію, що вже ні Asus, ні Creative PCI Express звукові не випускають. Creative недавно випустила зовнішню G8, а Asus взагалі ніякі звукові зараз не робить. Програли конкуренцію вбудованим звуковим чипсетам.
Тобто нативна Asus Phoebus гірше звучала, ніж Asus D2, яка була включена через окремий контролер? Але я так розумію, що вже ні Asus, ні Creative PCI Express звукові не випускають. Creative недавно випустила зовнішню G8, а Asus взагалі ніякі звукові зараз не робить. Програли конкуренцію вбудованим звуковим чипсетам.
-
lewerlin
Member
"Окремий контролер" вбудований в материнку. Той самий ASM1083, який паяють на перехідники, тобто фактично різниці ніякої, що він окремий, що в материнці.Kirakishou: ↑ 13.08.2025 08:18Тобто нативна Asus Phoebus гірше звучала, ніж Asus D2, яка була включена через окремий контролер?
Фобос грає гірше, бо в нього гірше обв'язка по живленню і саме живлення(доп хвіст від бж звук не покращує). Я до того, що РСІ-Е/РСІ різниці не роблять для звуку, лише для зручності(з "нативом" менше проблем). Можуть впливати різні реалізації в залізі(комусь дороги потовще зробили, десь харчувальник жирніший), але це вже індивідуально для мам.
-
Radio Bay
Member
А хтось встромив ЗК у нижній слот подалі від процаlewerlin: ↑ 13.08.2025 09:39Можуть впливати різні реалізації в залізі(комусь дороги потовще зробили, десь харчувальник жирніший)
-
Hotspur
Member
а ще не забувай в корпусі є БЖ зверху або знизуRadio Bay: ↑ 13.08.2025 20:37А хтось встромив ЗК у нижній слот подалі від проца
-
Radio Bay
Member
То я згадав часи Asus Xonar Essence ST, подарувавHotspur: ↑ 13.08.2025 21:53а ще не забувай в корпусі є БЖ зверху або знизу
-
lewerlin
Member
Там чіпсетні лінії.
-
amfiton
Junior
-
lewerlin
Member
Це - все рівно.
-
Hotspur
Member
Доїзжає мені усілок, куплю дроти по місцю. народ усілок без колонок можна включати для перевірки чи ні ? 
-
StTechnik
Member
Hotspur
Да можно, чо нет? Ты ж выходные каскады в короткую замыкать не планируешь? Как ты его вообще проверять хочешь?
Да можно, чо нет? Ты ж выходные каскады в короткую замыкать не планируешь? Как ты его вообще проверять хочешь?
-
Radio Bay
Member
Дроти у вуха?Hotspur: ↑ 14.08.2025 18:39народ усілок без колонок можна включати для перевірки чи ні
-
Hotspur
Member
ну включити в розетку там повибирати входи, там же екранчик є. саму роботу ніяк не перевірю без колонок. хоча в мене є пасивна 1 від соло 6 але не хочу експериментуватиStTechnik: ↑ 14.08.2025 19:43Как ты его вообще проверять хочешь?
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
ні, дроти щоб булиRadio Bay: ↑ 14.08.2025 19:58Дроти у вуха?
-
Radio Bay
Member
Які?Hotspur: ↑ 14.08.2025 20:04дроти щоб були
-
Hotspur
Member
ті що від усілка до колонки. RCA в мене є
-
Radio Bay
Member
То я зрозумів. Які?Hotspur: ↑ 14.08.2025 21:07ті що від усілка до колонки