Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
vitamir
Member

Повідомлення

Аби не бути залежними від специфікації на кабель, використовують пристрої, що працюють за асинхронними протоколами передавання даних.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Hotspur: 12.08.2025 23:20770 не вершина ланцюга. якщо послухати якісь детальні Синхайзери НД 600 в тебе думка зміниться побіжиш за новою картою. а НД 600 також не вершина
Звичайно, завжди є щось краще. А ще є розумна середина. Я обираю виходячи зі своїх фінансових можливостей і пріоритетів. Наприклад, хороший монітор для мене важливіший, ніж навушники. У когось хобі це звук і він витрачає на нього гроші, у когось риболовля, у когось ігри. Матиму бажання та фінансові можливості, візьму навушники і звукову класом вище.

Взагалі я б хотів Philips SHP2700, але їх вже немає в продажу. З усіх навушників, які у мене були, вони мені найбільше подобалися. Хоча можливо це пов’язано не з якістю звука, а з тим, що тоді був інший період в житті. Веселий і безтурботний.
Hotspur
Member

Повідомлення

vitamir: 12.08.2025 23:48 Аби не бути залежними від специфікації на кабель, використовують пристрої, що працюють за асинхронними протоколами передавання даних.
це не допоможе при падінні напруги
Radio Bay
Member

Повідомлення

vitamir: 12.08.2025 23:48Аби не бути залежними від специфікації на кабель, використовують пристрої, що працюють за асинхронними протоколами передавання даних
Стрімери з цапом на борті
lewerlin
Member

Повідомлення

vitamir: 12.08.2025 22:41а на тих, де фізичний інтерфейс PCI-E, встановлено додаткову мікросхему перетворювача інтерфйсу, що додасть джиттера та головняка з драйверами.
Всі мами, на хоч скільки актуальні платформи(хоч на сандаль), з РСІ слотами так само їх реалізовують через окремий контролер. З нативною РСІ картою, ви зайвий контролер в тракті, хоч боком, хоч раком, все одно матимете.
Фобос, стрікси, креативи Z і АЕ - нативні PCI-E. От тут, "по вашому", все ок. Але повірте, порівняння Фобоса і Д2, з однаковим, на папері, фронтом - не на користь Фобоса(в мене була можливість одночасно обома картами користуватись).
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Тобто нативна Asus Phoebus гірше звучала, ніж Asus D2, яка була включена через окремий контролер? Але я так розумію, що вже ні Asus, ні Creative PCI Express звукові не випускають. Creative недавно випустила зовнішню G8, а Asus взагалі ніякі звукові зараз не робить. Програли конкуренцію вбудованим звуковим чипсетам.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 13.08.2025 08:18Тобто нативна Asus Phoebus гірше звучала, ніж Asus D2, яка була включена через окремий контролер?
"Окремий контролер" вбудований в материнку. Той самий ASM1083, який паяють на перехідники, тобто фактично різниці ніякої, що він окремий, що в материнці.
Фобос грає гірше, бо в нього гірше обв'язка по живленню і саме живлення(доп хвіст від бж звук не покращує). Я до того, що РСІ-Е/РСІ різниці не роблять для звуку, лише для зручності(з "нативом" менше проблем). Можуть впливати різні реалізації в залізі(комусь дороги потовще зробили, десь харчувальник жирніший), але це вже індивідуально для мам.
Radio Bay
Member

Повідомлення

lewerlin: 13.08.2025 09:39Можуть впливати різні реалізації в залізі(комусь дороги потовще зробили, десь харчувальник жирніший)
А хтось встромив ЗК у нижній слот подалі від проца :D
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.08.2025 20:37А хтось встромив ЗК у нижній слот подалі від проца
а ще не забувай в корпусі є БЖ зверху або знизу :lol: . у самих топових як у мене сильно збоку екранований корпусом в кармані
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 13.08.2025 21:53а ще не забувай в корпусі є БЖ зверху або знизу
То я згадав часи Asus Xonar Essence ST, подарував :D
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.08.2025 20:37А хтось встромив ЗК у нижній слот подалі від проца :D
Там чіпсетні лінії. :rolleyes:
amfiton
Junior

Повідомлення

Там чіпсетні лінії. :rolleyes:

а це погано?
lewerlin
Member

Повідомлення

amfiton: 14.08.2025 00:55Там чіпсетні лінії. :rolleyes:

а це погано?
Це - все рівно. :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Доїзжає мені усілок, куплю дроти по місцю. народ усілок без колонок можна включати для перевірки чи ні ? :shuffle:
StTechnik
Member

Повідомлення

Hotspur
Да можно, чо нет? Ты ж выходные каскады в короткую замыкать не планируешь? Как ты его вообще проверять хочешь?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.08.2025 18:39народ усілок без колонок можна включати для перевірки чи ні
Дроти у вуха? :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

StTechnik: 14.08.2025 19:43Как ты его вообще проверять хочешь?
ну включити в розетку там повибирати входи, там же екранчик є. саму роботу ніяк не перевірю без колонок. хоча в мене є пасивна 1 від соло 6 але не хочу експериментувати :D

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Radio Bay: 14.08.2025 19:58Дроти у вуха?
ні, дроти щоб були :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 14.08.2025 20:04дроти щоб були
Які?
Hotspur
Member

Повідомлення

ті що від усілка до колонки. RCA в мене є
Radio Bay
Member