Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

KPAH: 18.12.2025 18:30
daesz: 15.12.2025 23:34 Залишу це тут :)
(список ЕГС ігорів яких будуть роздавати на зимових святах)

Зображення
Увы, фейк.
That escalated quickly :D
Draqoon
Member

Повідомлення

daesz: 15.12.2025 23:34 Залишу це тут :)
(список ЕГС ігорів яких будуть роздавати на зимових святах)

Зображення
Увы, фейк.
Тепер залишилось дізнатися це добре чи погано шо фейк :gigi:
vsx
Member

Повідомлення

Накидайте хороших модов для БГ3
Draqoon
Member

Повідомлення

vsx: 23.12.2025 13:28 Накидайте хороших модов для БГ3
No Alphabets
Ser Aylin
Better Aesthetics
vsx
Member

Повідомлення

Draqoon
спс
man1242
Member

Повідомлення

daesz: 17.12.2025 23:40
Геральт: 17.12.2025 18:54 Така собі статка в стімі вийшла. :-/
спойлер
Зображення
Хехе :)
спойлер
Зображення
Було б 11, але я throne & liberty грав на іншому акаунті з прив'язкою до Німеччини :shuffle:
Вкладення
Screenshot_2025-12-23-23-16-00-076_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
Shreder
Member

Повідомлення

Shreder: 17.10.2025 21:22 За 3 місяці так і не добив ні Андромеду ні кіберпанка. Десь на початку шо там шо там.
Зате пройшов Rise of Rome, Stray і A Plague Tale: Innocence на одному диханні.
Зараз Sherlock Holmes Chapter One :up:
Пройшов кіберпанк. Хороша гра, спочатку було важко бо багато інфи, імен, подій, а потім коли розібрався то зайшла на ура.
Також недавно пройшов дед айленд 2 - взагалі не моє.
Зараз спільними силами з ютубом проходиться Шерлок Холмс :gigi: і на чілі грається God of War 2018.
Геральт
Member

Повідомлення

Пройшов дум свіжий, драйвова забавка. Ні 5сек не дає на місці постояти. І не така вже й коротка, як можна було подумати. Є якийсь сюжет. Дають політати на назгулі, покерувати мехом, навіть пірнати кілька разів доведеться. Отримав море фану.
зі. Щит і булава рулять :-/
KPAH
Member

Повідомлення

Купил Outward в итоге не могу играть, постоянно пропадает рюкзак со всем лутом, два раза начинал заново и постоянно такой баг, многие в сети о нем пишут еще с релиза и никаких решений нет. Стим отказался возвращать деньги, потому что наиграно 4+ часа у меня, хотя игра по сути неиграбельная. Игра стоит всего 127грн, но на этом моменте задумался о целесообразности покупать что-то на этой площадке, раньше не сталкивался с таким отношением, когда тебя по сути кинули на деньги.
kairo
Member

Повідомлення

Ну що ж, добив я БГ3. Проходження в мене зайняло 155 годин. З усіма позитивними відгуками згоден, шикарна гра, в мене тільки одна претензія - до ДнД системи в грі. Чи то вона не підходить під комп'ютерні ігри чи Ларіани не змогли її нормально адаптувати, але в мене враження гірші за оригінальну бойову систему ДОС2. Гру проходив на Тактику і в першій главі все було супер, гра кидає челендж, треба розбиратись в правилах, підбирати шмот, читати опис ворогів, користуватись зіллям і тому подібне. В середині другої глави складність вже просіла, боса завалив з першого разу без напрягу. На початку третьої глави вже вперся в стелю по левелу та по шмоту, грошей просто мішками, всякого добра також, усі перси перевантажені від зіль та сувоїв. Бився вже як-небудь, бо загрози ніякої не було, хіба невидимкі напрягали трохи. Фінальних босів також завалив без проблем. Через це останні годин 15 було трохи нудно грати в плані геймплею, стосовно історії та квестів, все на вищому рівні. Радий, що Ларіани відмовились від ДнД, чекаю наступний їх проект.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Alan Wake пройшов, кайфонув, не знаю, як і цю гру свого часу оминув. Ремастер жорстко артефачить на моїй rx6700xt, то ж грав в оригінал, відмінностей якихось суттєвих не помітив, прикрутили дх12 до гри 2010р от і весь ремастер, як результат гра втричі важча з майже тим же виглядом.
Siferatus
Member

Повідомлення

Вчера на эпиках в раздачу упало 4 части Trine. Поставил третью - был приятно удивлён русской озвучкой. Да и в целом качеству игры.
Если хотите - можете успеть забрать до шести вечера. :)
kairo
Member

Повідомлення

Siferatus: 31.12.2025 15:00приятно удивлён русской озвучкой
Минав 2025й.
QFlash
Member

Повідомлення

Forza horizon 4
MaxZema
Member

Повідомлення

kairo: 31.12.2025 15:15
Siferatus: 31.12.2025 15:00приятно удивлён русской озвучкой
Минав 2025й.
звідки такі беруться, я не знаю :rotate:
daesz
Member

Повідомлення

Draqoon: 18.12.2025 20:06

Увы, фейк.
Імхо, погано. Більшість проектів для мене (покищо) виявились не дуже цікавими, а деякі вже й на акаунті були. Фактично, крім хогвартса (який в список і не входив, бо він був в перший день до зливу) тільки disco elysium - це щось таке, що я гратиму із цього.
MaxZema
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2025 19:41
Draqoon: 18.12.2025 20:06
Імхо, погано. Більшість проектів для мене (покищо) виявились не дуже цікавими, а деякі вже й на акаунті були. Фактично, крім хогвартса (який в список і не входив, бо він був в перший день до зливу) тільки disco elysium - це щось таке, що я гратиму із цього.
Пройшов місяць назад за 48 годин. Гра незвичайна, дивна, цікава, абсурдна. Мабуть єдина за останні 10 років де було цікаво читати взагалі увесь текст :-P
daesz
Member

Повідомлення

MaxZema: 31.12.2025 20:20
daesz: 31.12.2025 19:41
Пройшов місяць назад за 48 годин. Гра незвичайна, дивна, цікава, абсурдна. Мабуть єдина за останні 10 років де було цікаво читати взагалі увесь текст :-P
Не популярна думка, але серія shadowrun дуже крута (особливо якщо любиш сайберпанк як жанр) :shuffle:
А тут чтива, схоже, ще більше.
MaxZema
Member

Повідомлення

daesz: 31.12.2025 21:35
MaxZema: 31.12.2025 20:20

Не популярна думка, але серія shadowrun дуже крута (особливо якщо любиш сайберпанк як жанр) :shuffle:
А тут чтива, схоже, ще більше.
Треба глянути. Про гру чув, але не грав.
Відповісти