Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
mumu
Member
murzik р.Случ в районі с. Губків Рівненської області
-
tw-r
Advanced Member
Київ зараз. На другому фото видно тусовку велоГЛОВО біля Макдональдса
- спойлер
-
WalkMan
Member
murzik
Надслучанська Швейцарія
Надслучанська Швейцарія
-
murzik
Member
На полях туман метров 15 видимости. Очень круто 
-
Барбарис
Member
murzik, в Виннице туман сегодня местами до 12 часов держался.
-
Hotspur
Member
не туман а какой то плохой смог. даже маски говорили носитьmurzik:На полях туман метров 15 видимости. Очень круто
-
murzik
Member
Hotspur
запаха нету, обычно вечером листья палят - весь район в дыму. я же в селе , ЭКО. это в городах бяка
запаха нету, обычно вечером листья палят - весь район в дыму. я же в селе , ЭКО. это в городах бяка
-
nukeproof
Member
Увы никакого ЭКО, Чернобыль никуда не делся этих "палителей" чуть ли не расстреливать надо за вредительство. А твердотопливные котлы и печки на биомассе надо под страхом смерти запрещать.murzik:запаха нету, обычно вечером листья палят - весь район в дыму. я же в селе , ЭКО.
-
YAYA
Member
Друзі, потрібна порада. Хочу купити батькові шини за принципом ціна-якість. Сам катаю на швабрах блек джек - норм гума, хоча зауваження щодо якості є. Я взяв би такі, та зараз на велокиєві та велопланеті доступний розмір тільки на 1,9 дюйма шириною, а 2,1 немає. Мені здається 1,9 будуть завузькі, а ви як думаєте?
Просидів пів вечора і зміг до 400 грн намалювати такі варінати:
- Maxxis Aspen 26˝х2.10˝
- MAXXIS BEAVER 26˝X2.00˝
- Mitas OCELOT V85 26x2.10
Цікавить ваша думка. Про перший варіант читав непогані відгуки. Третій варіант якась темна конячка з чехії, але з цікавим протектором і ціною. Відгуків про останню майже немає.
Характер катання 50/50, асфальт/грунт. Хочеться щоб і за грунт чіплявся нормально і накат був хороший.
Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:
Просидів пів вечора і зміг до 400 грн намалювати такі варінати:
- Maxxis Aspen 26˝х2.10˝
- MAXXIS BEAVER 26˝X2.00˝
- Mitas OCELOT V85 26x2.10
Цікавить ваша думка. Про перший варіант читав непогані відгуки. Третій варіант якась темна конячка з чехії, але з цікавим протектором і ціною. Відгуків про останню майже немає.
Характер катання 50/50, асфальт/грунт. Хочеться щоб і за грунт чіплявся нормально і накат був хороший.
Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:
Цікава локація, люблю Случ. Трек залишився?
-
Hotspur
Member
все меньше 2.3 если не гревел нафиг. Из дешевого посмотри Максис Икон, их 100500 версий от дешевых до тех что ЧМ по кросс кантри катаютYAYA:1,9 будуть завузькі
-
YAYA
Member
Да ну ладно, 2,1 мені здається золота середина. Прокатав туди-сюди трохи Карпати. Суджу по блек джеку, може на інших шинах 2,1 по іншому виглядає, так буває за рахунок висоти шипів. Можу помилятися, і то звісно ІМХО. Maxxus Ikon бачу в розмірі тільки від 2,2 і думаю що вони можуть і не стати йому під крила. А зняти крила його ніколи не вдастся переконати))Hotspur:все меньше 2.3 если не гревел нафиг. Из дешевого посмотри Максис Икон, их 100500 версий от дешевых до тех что ЧМ по кросс кантри катаютYAYA:1,9 будуть завузькі
-
Hotspur
Member
Возьми померь штангенциркулем точный зазор в миллиметрах. еще есть хорошие Континентали но они нифига не бюджетные типа Х кинг или Кросс кинг. У меня самого сейчас стоит Maxxis Dth но они НЕ универсальные, на траве и песке пару раз почти убилса на нихYAYA:Maxxus Ikon бачу в розмірі тільки від 2,2 і думаю що вони можуть і не стати йому під крила
-
PROGRAMMATOR
Member
-
YAYA
Member
Є штангенциркуль, є велосипед, проблема в тому що відстань між ними 300 км. А я хочу купити покришки і завезти їх батьку на ці вихідні... В дуже дорогих сенсу не бачу, він не бере участі в кантрі перегонахHotspur:Возьми померь штангенциркулем точный зазор в миллиметрах. еще есть хорошие Континентали но они нифига не бюджетные типа Х кинг или Кросс кинг.YAYA:Maxxus Ikon бачу в розмірі тільки від 2,2 і думаю що вони можуть і не стати йому під крила
-
Hotspur
Member
дорого-богатоPROGRAMMATOR:Король Шершень мёртв, да здравствует король Чёрный Птиц.
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
а у него самого линейка есть ? померять все таки полезноYAYA: А я хочу купити покришки і завезти їх батьку на ці вихідні
-
YAYA
Member
Все дуже просто і складно одночасноHotspur:а у него самого линейка есть ? померять все таки полезноYAYA: А я хочу купити покришки і завезти їх батьку на ці вихідні
- спойлер
- я живу в точці А, батьки в точці Б, а дача де стоїть вел в точці С, за 130 км від точки Б. Батько буває на дачі тільки на вихідних. Тому поміряти він зможе не раніше ніж ці вихідні, коли я вже маю привезти покришки. Більше того, я сумніваюся що зміг би пояснити по телефону що і як міряти лінійкою. Тому буду надіятися що вгадаю
-
PROGRAMMATOR
Member
YAYA
Maxxis Pace 26x1.95 EXO http://www.x-bikers.ru/board/show_topic.php?id=269341
Maxxis Pace 26x1.95 EXO http://www.x-bikers.ru/board/show_topic.php?id=269341
-
murzik
Member
Замена покрышек даст больше накат? Сейчас вроде 1.65 (1.35?) Не помню, меньше 40мм с полоской по центру чтобы катить...
-
Hotspur
Member
они сильно влияют, но надо знать на что менятьmurzik:Замена покрышек даст больше накат? Сейчас вроде 1.65 (1.35?) Не помню, меньше 40мм с полоской по центру чтобы катить...
-
murzik
Member
Hotspur
Как где у кого узнать
?
Как где у кого узнать