Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
mumu
Member

Повідомлення

murzik р.Случ в районі с. Губків Рівненської області
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

Київ зараз. На другому фото видно тусовку велоГЛОВО біля Макдональдса
спойлер
photo_2019-10-19_23-05-19.jpg
photo_2019-10-19_23-06-05.jpg
WalkMan
Member

Повідомлення

murzik
Надслучанська Швейцарія
murzik
Member

Повідомлення

На полях туман метров 15 видимости. Очень круто :up:
Барбарис
Member

Повідомлення

murzik, в Виннице туман сегодня местами до 12 часов держался.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:На полях туман метров 15 видимости. Очень круто :up:
не туман а какой то плохой смог. даже маски говорили носить :shuffle:
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
запаха нету, обычно вечером листья палят - весь район в дыму. я же в селе , ЭКО. это в городах бяка :D
nukeproof
Member

Повідомлення

murzik:запаха нету, обычно вечером листья палят - весь район в дыму. я же в селе , ЭКО.
Увы никакого ЭКО, Чернобыль никуда не делся этих "палителей" чуть ли не расстреливать надо за вредительство. А твердотопливные котлы и печки на биомассе надо под страхом смерти запрещать.
YAYA
Member

Повідомлення

Друзі, потрібна порада. Хочу купити батькові шини за принципом ціна-якість. Сам катаю на швабрах блек джек - норм гума, хоча зауваження щодо якості є. Я взяв би такі, та зараз на велокиєві та велопланеті доступний розмір тільки на 1,9 дюйма шириною, а 2,1 немає. Мені здається 1,9 будуть завузькі, а ви як думаєте?
Просидів пів вечора і зміг до 400 грн намалювати такі варінати:
- Maxxis Aspen 26˝х2.10˝
- MAXXIS BEAVER 26˝X2.00˝
- Mitas OCELOT V85 26x2.10
Цікавить ваша думка. Про перший варіант читав непогані відгуки. Третій варіант якась темна конячка з чехії, але з цікавим протектором і ціною. Відгуків про останню майже немає.
Характер катання 50/50, асфальт/грунт. Хочеться щоб і за грунт чіплявся нормально і накат був хороший.

Отправлено спустя 5 минут 1 секунду:
mumu:murzik
ідеальна пора для покатух/походів
спойлер
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Цікава локація, люблю Случ. Трек залишився?
Hotspur
Member

Повідомлення

YAYA:1,9 будуть завузькі
все меньше 2.3 если не гревел нафиг. Из дешевого посмотри Максис Икон, их 100500 версий от дешевых до тех что ЧМ по кросс кантри катают
YAYA
Member

Повідомлення

Hotspur:
YAYA:1,9 будуть завузькі
все меньше 2.3 если не гревел нафиг. Из дешевого посмотри Максис Икон, их 100500 версий от дешевых до тех что ЧМ по кросс кантри катают
Да ну ладно, 2,1 мені здається золота середина. Прокатав туди-сюди трохи Карпати. Суджу по блек джеку, може на інших шинах 2,1 по іншому виглядає, так буває за рахунок висоти шипів. Можу помилятися, і то звісно ІМХО. Maxxus Ikon бачу в розмірі тільки від 2,2 і думаю що вони можуть і не стати йому під крила. А зняти крила його ніколи не вдастся переконати))
Hotspur
Member

Повідомлення

YAYA:Maxxus Ikon бачу в розмірі тільки від 2,2 і думаю що вони можуть і не стати йому під крила
Возьми померь штангенциркулем точный зазор в миллиметрах. еще есть хорошие Континентали но они нифига не бюджетные типа Х кинг или Кросс кинг. У меня самого сейчас стоит Maxxis Dth но они НЕ универсальные, на траве и песке пару раз почти убилса на них :lol: только под асфальт
PROGRAMMATOR
Member

Повідомлення

PROGRAMMATOR:Моя прелесть.
спойлер
Зображення
Король Шершень мёртв, да здравствует король Чёрный Птиц.
спойлер
Зображення
Осталось дождаться посылок с чайника и бк и до соберу его (вилка, передний тормоз, задняя втулка). Правда по отзывам работы Meest Express и Rosan - это будет не скоро.
YAYA
Member

Повідомлення

Hotspur:
YAYA:Maxxus Ikon бачу в розмірі тільки від 2,2 і думаю що вони можуть і не стати йому під крила
Возьми померь штангенциркулем точный зазор в миллиметрах. еще есть хорошие Континентали но они нифига не бюджетные типа Х кинг или Кросс кинг.
Є штангенциркуль, є велосипед, проблема в тому що відстань між ними 300 км. А я хочу купити покришки і завезти їх батьку на ці вихідні... В дуже дорогих сенсу не бачу, він не бере участі в кантрі перегонах :) Хоча ось на ці вихідні проїхав 125 км за день, без памперсів, гідраторів і підготовки. :super: Гума вже лиса, треба порадувати його.
Hotspur
Member

Повідомлення

PROGRAMMATOR:Король Шершень мёртв, да здравствует король Чёрный Птиц.
дорого-богато

Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
YAYA: А я хочу купити покришки і завезти їх батьку на ці вихідні
а у него самого линейка есть ? померять все таки полезно
YAYA
Member

Повідомлення

Hotspur:
YAYA: А я хочу купити покришки і завезти їх батьку на ці вихідні
а у него самого линейка есть ? померять все таки полезно
Все дуже просто і складно одночасно :rolleyes:
спойлер
я живу в точці А, батьки в точці Б, а дача де стоїть вел в точці С, за 130 км від точки Б. Батько буває на дачі тільки на вихідних. Тому поміряти він зможе не раніше ніж ці вихідні, коли я вже маю привезти покришки. Більше того, я сумніваюся що зміг би пояснити по телефону що і як міряти лінійкою. Тому буду надіятися що вгадаю
Якщо Maxxis Ikon не братм до уваги, то які є ще варіанти в бюджет до 400 грн за покришку, або які з тих що я написав вище краще взяти.
PROGRAMMATOR
Member

Повідомлення

murzik
Member

Повідомлення

Замена покрышек даст больше накат? Сейчас вроде 1.65 (1.35?) Не помню, меньше 40мм с полоской по центру чтобы катить...
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:Замена покрышек даст больше накат? Сейчас вроде 1.65 (1.35?) Не помню, меньше 40мм с полоской по центру чтобы катить...
они сильно влияют, но надо знать на что менять
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
Как где у кого узнать :-P ?
Відповісти