Выбор геймпада / манипулятора / джойстика и прочие вопросы

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Neuromantic
Member

Повідомлення

alumem: 18.05.2025 18:55 DaKaR
тогда уж лучше Cyclone 2 за 1500+-
Мається на увазі Gamesir Cyclone 2, я правильно зрозумів?
alumem
Member

Повідомлення

Neuromantic
да, еще как вариант vader 4 они +- на одном уровне.
Но на циклоне макросы уж слишком удобная вещь
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

взяв 8BitDo Ultimate 2c Wukong за 850грн.
також декілька друзів взяли такий самий.
геймпад супер, всім задоволений. стіки з датчиком хола, курки трошки з холостим ходом, але не дуже відчувається. всім раджу, крутішого за такі гроші немає. до цього був логитеч та боксовий, цей набагато кращій :beer:
waryag
Member

Повідомлення

BoJIbHbIu: 14.07.2025 04:38 взяв 8BitDo Ultimate 2c Wukong за 850грн.
геймпад супер, всім задоволений. стіки з датчиком хола, курки трошки з холостим ходом, але не дуже відчувається. всім раджу, крутішого за такі гроші немає. до цього був логитеч та боксовий, цей набагато кращій :beer:
Як пластик? Щось немає довіри до напівпрозорого. А у інших дивна кольорова гамма.

Тож взяв gamesir nova lite. В цілому ОК: дешевий, ті ж датчики хола, є чохол, але хрестовина не дуже зручна. (хоча може треба звикнути після дуалшока)
Також пишуть про відносно велику затримку через донгл, не помітив.
Neuromantic
Member

Повідомлення

alumem: 10.07.2025 21:39 на циклоне макросы уж слишком удобная вещь
Дякую, придбав, версію з док-станцією.
На перший погляд, все ок, тільки якийсь він маленький за розмірами. Думав що крупніший буде. Хоча, можливо, це у мене після Steam beck таке враження, бо більше взагалі ніколи геймпадами не користувався - порівнювати ні з чим.
GameSir Cyclone 2 взяв виключно для гри в Expedition 33. Ніколи раніше не мав справи з такими іграми, і вперше пробую покрокові бої. Секс щє той, канєшно((
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

waryag: 14.07.2025 06:42
BoJIbHbIu: 14.07.2025 04:38 взяв 8BitDo Ultimate 2c Wukong за 850грн.
Як пластик? Щось немає довіри до напівпрозорого. А у інших дивна кольорова гамма.

Тож взяв gamesir nova lite. В цілому ОК: дешевий, ті ж датчики хола, є чохол, але хрестовина не дуже зручна. (хоча може треба звикнути після дуалшока)
Також пишуть про відносно велику затримку через донгл, не помітив.
нормальний пластик, претензій не маю.
shatun
Member

Повідомлення

BoJIbHbIu: 14.07.2025 04:38 взяв 8BitDo Ultimate 2c Wukong за 850грн. також декілька друзів взяли такий самий.
геймпад супер ...до цього був логитеч та боксовий, цей набагато кращій
Та ти пограй хоча б місяць інтенсивно, а не наскоками по пару годин, а потім ще раз порівняеш з х бокс чи логі.
А то прям взяв у руки, спробував у грі і все - кращий... У зручності та коректності відгуку особисто тобі - ну нехай. :think:
Потім ще подивимось на наявність запчастин, ремонтопридатність і ціну питання у ремонті.
Зрозуміло, що за 850 гр., якщо він відбатрачить умовних півтора року, то в принципі і викинути не шкода, або й залишити на ті самі запчастини.
Але якщо вони будуть дохнути кожні півроку, чи потребувати частої заміни курків/стіків і т.п., то це вже просто по грошах не надихатиме до повторного придбання.
Оскільки друзі придбали такий самий, то десь через півроку буде статистика, а не перші враження. :dontknow:
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

shatun: 15.07.2025 10:59
BoJIbHbIu: 14.07.2025 04:38 взяв 8BitDo Ultimate 2c Wukong за 850грн. також декілька друзів взяли такий самий.
геймпад супер ...до цього був логитеч та боксовий, цей набагато кращій
Та ти пограй хоча б місяць інтенсивно, а не наскоками по пару годин, а потім ще раз порівняеш з х бокс чи логі.
А то прям взяв у руки, спробував у грі і все - кращий... У зручності та коректності відгуку особисто тобі - ну нехай. :think:
Потім ще подивимось на наявність запчастин, ремонтопридатність і ціну питання у ремонті.
Зрозуміло, що за 850 гр., якщо він відбатрачить умовних півтора року, то в принципі і викинути не шкода, або й залишити на ті самі запчастини.
Але якщо вони будуть дохнути кожні півроку, чи потребувати частої заміни курків/стіків і т.п., то це вже просто по грошах не надихатиме до повторного придбання.
Оскільки друзі придбали такий самий, то десь через півроку буде статистика, а не перші враження. :dontknow:
та купив ще у січні, юзаю пів року все добре, друзі трішки пізніше замовили.
граю через день. тому і написав відгук. подивимось що далі буде. за боксовий можешь не казати, поміняв по гарантії 2 рази мені вистачило :beer:
waryag
Member

Повідомлення

shatun: 15.07.2025 10:59 Оскільки друзі придбали такий самий, то десь через півроку буде статистика, а не перші враження. :dontknow:
Та нормлаьно там з надійністю, 8бітдо робить геймпади не перший і не другий рік.
DuckRider
Member

Повідомлення

waryag: 15.07.2025 17:26
shatun: 15.07.2025 10:59 Оскільки друзі придбали такий самий, то десь через півроку буде статистика, а не перші враження. :dontknow:
Та нормлаьно там з надійністю, 8бітдо робить геймпади не перший і не другий рік.
Але датчики хола там сміття. Мало позицій, через що погана точність
shatun
Member

Повідомлення

BoJIbHbIu: 15.07.2025 13:55 ...за боксовий можешь не казати, поміняв по гарантії 2 рази мені вистачило :beer:
Практично одночачно купував два хбокс, один з яких по неуважності (без потреби) був перепрошитий у xbox accessories - він капець заглючив.
Потім три місяці довелось чекати нову прошивку, бо відкат там ніби є, але його немає. Підтримка навіть визнала, що відкат не працює, але виправити не обіцяли... :laugh:
В іншому до них не було жодних питань, хоча перепрошитий вже півроку на "общаке" - на ньому по черзі штиряться дядьки з руками як у ковалів. :dontknow:
Ти б краще написав через що по гарантії здавав і звідки вони взагалі були (принаймі, що на коробці заявлено було) - було б познавально.
Наші два з тих партій, що "розетка" з Польші тягала.
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

shatun: 16.07.2025 10:53
BoJIbHbIu: 15.07.2025 13:55 ...за боксовий можешь не казати, поміняв по гарантії 2 рази мені вистачило :beer:
Практично одночачно купував два хбокс, один з яких по неуважності (без потреби) був перепрошитий у xbox accessories - він капець заглючив.
Потім три місяці довелось чекати нову прошивку, бо відкат там ніби є, але його немає. Підтримка навіть визнала, що відкат не працює, але виправити не обіцяли... :laugh:
В іншому до них не було жодних питань, хоча перепрошитий вже півроку на "общаке" - на ньому по черзі штиряться дядьки з руками як у ковалів. :dontknow:
Ти б краще написав через що по гарантії здавав і звідки вони взагалі були (принаймі, що на коробці заявлено було) - було б познавально.
Наші два з тих партій, що "розетка" з Польші тягала.
купував у брэйні, коробку особливо не роздивлявся. перший задрифтив на оба стіки через 4 місяці. здав по гарантії, чекав 2 тижні, видали новий в коробці з новою гарантійкою. цей пропрацював 8 місяців і теж задрифтиф на один стік і вмер один трігер ну як вмер, показував тільки якщо довести його майже до кінця. теж здав по гарантії, все теж саме 2 тижні та новий геймпад. не став навіть відкривати, продав на олх зі знижкою, якість лайно як на мене ще й коштує зараз нерозумних грошей :)
Kuroda
Junior

Повідомлення

привіт, є геймпад Razer Wolverine V2, ось вирішив купити накладки на стики KontrolFreek, і тут я сильно протупив. Виявляється на райзер їх не одягнути, але в результаті знайшов спосіб на ютуб, друкують на 3Д принтері адаптер на стик і потім одягають KontrolFreek. Коротше може хто в курсі у нас таким займається хто
IvanKrysko
Member

Повідомлення

Всім привіт! Є питання і шукаю поради по геймпаду
Обрав собі такий - GamePro GPS13B, але товариш каже, що геймпади як у Sony, не всіма іграми підтримуються, чи шось таке. Типу, зазвичай у іграє налаштування для геймпадів X-Box`a
Тож цікавить, чи так це? Бо не хочу купляти такий, як для Бокса, через "курки", які йдуть по діагоналі.
Може, зможете шось сказати з приводу того, шо я обрав? Норм чи стрьом?
Або підкажіть шось до 2000
Хочеться, шоб "курки" були, як на геймпадах Sony, та шоб був бездротовий
isusik63
Member

Повідомлення

Добрый день , посоветуйте беспроводные геймпады с юсб адаптером (качественные но не за все деньги мира)
Использование планируется Batocera -ноут(r7 260,rtx5070)+TV 86 дюймов
За ранние благодарен!
waryag
Member

Повідомлення

IvanKrysko: 18.12.2025 14:09Всім привіт! Є питання і шукаю поради по геймпаду
Обрав собі такий - GamePro GPS13B, але товариш каже, що геймпади як у Sony, не всіма іграми підтримуються, чи шось таке. Типу, зазвичай у іграє налаштування для геймпадів X-Box`a
Тож цікавить, чи так це? Бо не хочу купляти такий, як для Бокса, через "курки", які йдуть по діагоналі.
Ви про стіки? Курки спереду пада.
Так це неважливо, обидва варіанти цілком зручні, перевірені десятиріччями та десятками мільйонів гравців. У мене не було проблем при переході з дуалшоку4 на геймсір.

І так, більшість ПК ігор має розкладку під бокс. І це буде створювати набагато більше незручностей, ніж розташування стіків. Поки граєш в одну гру - терпимо, а якщо в кілька, з паузами - не дуже.

IvanKrysko, isusik63

Я би порадив щось із згаданих вище 8бітдо або геймсір. Є цілком функціональні моделі початкового рівня, умовно до тисячі (на алі), є дорожчі.
isusik63
Member

Повідомлення

waryag: 19.12.2025 15:45
IvanKrysko: 18.12.2025 14:09Всім привіт! Є питання і шукаю поради по геймпаду
Ви про стіки? Курки спереду пада.
Так це неважливо, обидва варіанти цілком зручні, перевірені десятиріччями та десятками мільйонів гравців. У мене не було проблем при переході з дуалшоку4 на геймсір.

І так, більшість ПК ігор має розкладку під бокс. І це буде створювати набагато більше незручностей, ніж розташування стіків. Поки граєш в одну гру - терпимо, а якщо в кілька, з паузами - не дуже.

IvanKrysko, isusik63

Я би порадив щось із згаданих вище 8бітдо або геймсір. Є цілком функціональні моделі початкового рівня, умовно до тисячі (на алі), є дорожчі.
gamesir t4 nova lite думаю для начала хватит (21 евро цена на алли)
nochnik89
Member

Повідомлення

Всем привет. Посоветуйте джойстик для телефона. Нужно чтобы телефон вставлялся в джойстик крепился на нем и удобно было так играть.
Выбор пал на IPEGA Red Bat PG-9083S
но я бы и дороже взял и покачественнее если есть.
VovaII
Member

Повідомлення

nochnik89
А спробуйте це питання ChatGPT задати? Цікавить чи задовольнить Вас його відповідь?
nochnik89
Member

Повідомлення

VovaII: 28.12.2025 18:08А спробуйте це питання ChatGPT задати? Цікавить чи задовольнить Вас його відповідь?
хех , ради прикола спросил. Посоветовал Razer Kishi :rotate: Даже не знал что рейзер делает такие вещи )
Відповісти