Згоден, я вже це проходив, років десь 10 тому (я тоді ледве зміг пройти Відьмака, і Скайрім хоч і пройшлов але значна кількість побічних квестів, доповлення, моди так і залишилися не пройденими). З того часу переважна більшість мого ігрового часу це:snegurrrka: ↑ 12.07.2025 12:18 Entar
Від такої кількості ААА з відкритим світом можна звісно вигоріти, якщо підряд то все проходити, точно рекомендую міксувати жанри та додавати деякі лінійні більш короткі ігри.
1) Ігри типу Factorio, Oxygen not included, Rimworld, Against the storm (останній рік) - я в них можу грати ледь не вічно, все звісно з хардкорними модами, такі ігри задовольняють мою жагу до спокійної медитативної діяльності з розвитку логістичних шляхів, бази, розв'язання цікавих логічних та аналітичних задач.
2) Ігри типу HoI4 з модами, менше EU4, CK2-3.
3) Ігри типу Poe/Poe2, diablo, WoW. Але мені вже не в кайф проходити в них хай-енд контент, оце от "війче задротство" одного і того ж контенту.
Отправлено спустя 33 минуты 34 секунды:
І наче воно захопливо, наче повністю занурюєшся в процес, є для мене класним відпочинком від роботи і неприємних новин, але...
1. Не виникає відчуття якоїсь завершеності, "досягнутого чогось" в довгостроковій перспективі. Як от коли прочитав класну книжну серію або пройшов дійсно хорошу сюжетну гру типу МЕ1-3.
2. Я пропустив багато дійсно хороших глибоких сюжетних ігор, як із-за того що так сказати вище перелічені ігри мене ігровим процесом затягують дещо більше.
Тепер же я хочу надолужити цей момент і міксувати вище названі ігри з сюжетними, в той момент коли сюжетна гра починає набридати із-за "повільності процесу".
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
А я думав це я зажрався і зі мною щось не так, всі казали яка чудова гра Відьмак, а я дойшовши до Скелліге так і не зміг заставити себе пройти всі-всі активності що там були, і звалив звідти далі по сюжетці.Kilo: ↑ 12.07.2025 14:00 Огромные опенворлды с вопросиками это бич современных игорь,как вспомню свое первое путешествие на Скеллиге так начинают зубы скрипеть
Отправлено спустя 5 минут 3 секунды:
От я закінчив проходити сюжет God of War і в мене залишилося щире бажання закрити там локації на 100%, і пройти в ті локації в які ще не ходив. Хоча там ніяких маркерів і немає... Я навіть вимушений використовувати сайт з інтерактивною картою щоб ворон знайтиsnegurrrka: ↑ 12.07.2025 14:16 Я звісно Відьмака 3 з DLC пройшов і дуже поважаю, побічні квести та контракти на монстрів були одними з найкращих, проте Скелліге дійсно навіть при першому проходжені ледь витримав і потім здається ніколи туди більше не повертався![]()
Хтось каже, то є старість коли величезні відкриті світи перестають подобатися і немає на них часу, а я кажу то ліниві відмазки поганих видавців
Я вже думав грати в останні в "Іммерсивному режимі", але як на мене це не вирішує всю проблему, в Рагнароку локації невеликі, і світ не зовсім "відкритий" а якби коридорний частково. А якщо все так само досліджувати в Ассасінах то це сотні годин треба мабуть...
Інший варіант - грати в такі ігри не більше пари годин в день - тоді воно не встигає наскучити так)