Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Krovatka
Member

Повідомлення

akr: 15.03.2024 22:08 Взял беспроводную g502 x
Сколько реально держит аккум? Сейчас владею Basilisk v3, мышка нравится, но хочется попробовать беспроводную. Смотрю у всех мышек такого класса, как-то печально со временем работы. Может есть ещё варианты интересные?
tolebamber
Member

Повідомлення

Krovatka
Недели три в среднем, не больше. Это если использовать по вечерам в играх.
akr
Member

Повідомлення

Krovatka
3 дня 10% съело
Часов 5 в день+-
IrosLAV
Member

Повідомлення

Привіт. Які миші зараз найкращі? Додаткові клавіші, кабель/безкабель, бюджет, формфактор - не суттєво (швидко звикаю до любої форми миші). Рука велика. Для роботи з фото/відео/3д і для ігор (50 на 50)
DuckRider
Member

Повідомлення

IrosLAV: 20.03.2024 19:41 Привіт. Які миші зараз найкращі? Додаткові клавіші, кабель/безкабель, бюджет, формфактор - не суттєво (швидко звикаю до любої форми миші). Рука велика. Для роботи з фото/відео/3д і для ігор (50 на 50)
Logitech g pro x superlight, logitech g502 lightspeed
IrosLAV
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.03.2024 19:49
IrosLAV: 20.03.2024 19:41 Привіт. Які миші зараз найкращі? Додаткові клавіші, кабель/безкабель, бюджет, формфактор - не суттєво (швидко звикаю до любої форми миші). Рука велика. Для роботи з фото/відео/3д і для ігор (50 на 50)
Гарні. Але почитав відгуки - на g502 у всіх з'являється даблклік, відправляють на гарантію, вистачає на пів року. На G PRO X аналогічно з колесиком, з часом починає крутити не в ту сторону. Дуже багато таких відгуків через велику популярність цих мишей і насправді проблеми не такі вже й розповсюдженні чи дійсно якість нікудишня?
creater_ua
Member

Повідомлення

razer deathadder v3 pro для великої руки, оптичні кнопки, відносно гарна вага, зручно для роботи по формі ергономіці, багато в чорму добре продумана. Багато хто рахує цю миш серед "ТОП 3 кращі миші за 2023 рік". Хоча особисто мої фаворити це Ninjutso Sora v2 та WLmouse BeastX, унікальні миші по 40 грам і з ТОП начинкою, але вони для великої руки не під всі хвати підійдуть (лодонь пролітає)
DuckRider
Member

Повідомлення

IrosLAV: 20.03.2024 20:15
DuckRider: 20.03.2024 19:49

Гарні. Але почитав відгуки - на g502 у всіх з'являється даблклік, відправляють на гарантію, вистачає на пів року. На G PRO X аналогічно з колесиком, з часом починає крутити не в ту сторону. Дуже багато таких відгуків через велику популярність цих мишей і насправді проблеми не такі вже й розповсюдженні чи дійсно якість нікудишня?
Нема мишей без цих проблем. В когось швидше це настає, в когось пізніше. На повному пакеті оптики ще не бачив :dontknow: . Якщо ми починаємо обирати не тільки серед "найкращих", а ще й по надійності, то давайте дивитись на vaxee і zowie бездротові. Якщо вам потрібен софт, то тоді взагалі в іншу сторону. Якщо і на провід згодні, то ціна значно менша.
Можемо поступити так:
Напишіть ваш dpi зараз
Скільки плануєте мишкою користуватись
На скільки вам потрібен безпровід
Кілька прикладів основних ігор
Яка з минулих мишок вам комфортна по формі і розміру
Чи потрібен вам софт і підсвічування
Бюджет
IrosLAV
Member

Повідомлення

dpi зараз - на роботі одне, вдома інше, в друзів третє, ніколи не цікавився яке саме, пристосовуюсь під любе :)

Планую мишкою користуватись - вічно. Не те, що б вічно, але не хочу кожних пів року бігати в сервіси. Хотілось хоча б 5-10 років безпроблемної роботи, чи на скільки зараз вистачає мишей?

Безпровід потрібен - з ним приємніше, але не критично. Якщо існують обидві версії миші - готовий переплачувати за безпровід. Якщо є дуже хороша миша лише на кабелі - хай буде кабель :)

Прикладів основних ігор - WoT, RUST, можливо дочекаюсь Stalker 2. Більше часу проводжу в Photoshop, Davinchi Resolve, etc.

З минулих мишок вам комфортна по формі і розміру - користувався десятками різних і жодного разу не було "ВАУ, ЦЕ МІЙ ФОРМАТ". Останні два раки основна - Razer Basilisk X. Але від неї не відштовхуємось, бо китайський ноунейм за 200 грн на роботі мені комфотніший по формі. В магазинах пробував "на руку" різні миші і не знайшов "своєї".

Софт і підсвічування - не потрібне ні те, ні інше. Якщо будуть додаткові клавіші - спробував би зробити якісь бінди, ніколи не мав цього. Підсвітка якщо і буде - вимикатиму.

Бюджет - не обмежений

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
creater_ua: 20.03.2024 20:43 razer deathadder v3 pro
Цікаво, дякую. Відгуки кращі ніж в Логітека
DuckRider
Member

Повідомлення

IrosLAV: 20.03.2024 21:36 dpi зараз - на роботі одне, вдома інше, в друзів третє, ніколи не цікавився яке саме, пристосовуюсь під любе :)

Планую мишкою користуватись - вічно. Не те, що б вічно, але не хочу кожних пів року бігати в сервіси. Хотілось хоча б 5-10 років безпроблемної роботи, чи на скільки зараз вистачає мишей?

Безпровід потрібен - з ним приємніше, але не критично. Якщо існують обидві версії миші - готовий переплачувати за безпровід. Якщо є дуже хороша миша лише на кабелі - хай буде кабель :)

Прикладів основних ігор - WoT, RUST, можливо дочекаюсь Stalker 2. Більше часу проводжу в Photoshop, Davinchi Resolve, etc.

З минулих мишок вам комфортна по формі і розміру - користувався десятками різних і жодного разу не було "ВАУ, ЦЕ МІЙ ФОРМАТ". Останні два раки основна - Razer Basilisk X. Але від неї не відштовхуємось, бо китайський ноунейм за 200 грн на роботі мені комфотніший по формі. В магазинах пробував "на руку" різні миші і не знайшов "своєї".

Софт і підсвічування - не потрібне ні те, ні інше. Якщо будуть додаткові клавіші - спробував би зробити якісь бінди, ніколи не мав цього. Підсвітка якщо і буде - вимикатиму.

Бюджет - не обмежений

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
creater_ua: 20.03.2024 20:43 razer deathadder v3 pro
Цікаво, дякую. Відгуки кращі ніж в Логітека
https://zowie.benq.com/en-ap/mouse/ec1-cw.html
Причина: у фотошопі вбивається будь-яке не оптичне колесо. Занадто велике навантаження. Так, дорого, але, це одна з тих фірм, миші якої досить витривалі і довгоживучі, хоча й поступаються лоджитеку у швидкості бездроту, але судячи з ваших ігор, ви це не почачите.
Мінуси: нема софту, дпі має усього кілька предналаштованих значень
tolebamber
Member

Повідомлення

IrosLAV
Logitech G502X Wireless (важно купить свежую модель с буквой X)

Колесо самое топовое для фотошопов и прочих программ, дабл клика не будет - оптические кнопки. На данный момент самая ресурсная мышка на рынке.
S
Member

Повідомлення

tolebamber: 21.03.2024 00:26 Logitech G502X Wireless (важно купить свежую модель с буквой X)
И что в ней такого? Обычный логитек с кучей лишних кнопок.
Шо мені робить
Junior

Повідомлення

tolebamber: 21.03.2024 00:26 IrosLAV
Logitech G502X Wireless (важно купить свежую модель с буквой X)

Колесо самое топовое для фотошопов и прочих программ, дабл клика не будет - оптические кнопки. На данный момент самая ресурсная мышка на рынке.
Это она?
https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... ab=reviews
IrosLAV: 20.03.2024 21:36 Хотілось хоча б 5-10 років безпроблемної роботи
Даже самому стало интересно, что в наше время может так долго проработать. :popcorn:
akr
Member

Повідомлення

502х насколько я понял не может иметь дабл клика
Пользуюсь уже неделю почти, мышь классная, колесо классное, софт поганый, постоянно хочет свои профили подрубить к разным приложениям/играм. Особенно забавно при смене окон видеть всплывающие уведомления
Не очень понял, что именно хотят привнести эти профили, кроме смены ДПИ , назначение клавиш не меняется, никаких комбо кнопок и КД на месте
tolebamber
Member

Повідомлення

S
Обычный да не обычный, оптическое колесо с гиперскролом (это вам не энкодеры на которых иногда после 3-х месяцев прыгает страница в браузере), оптические кнопки, хорошая автономность.

Шо мені робить
Да, она.

akr
Кто мешает все это отключить? Пару галочек нажать, по времени 2 секунды с перекурами. Не нравится софт - не ставьте. Есть спец утилита для настройки все в память и использования в дальнейшем на любом компе без софта - https://support.logi.com/hc/en-us/artic ... ry-Manager

Запустил - настроил как надо мышу - удалил и забыл на весь срок жизни мышки про софт. Даже устанавливать не чего не надо)
KLUZO
Member

Повідомлення

Привіт) Порокомендуйте будь ласка комп'ютерну мишку. Використовувати її буду для офісної роботи та пограти вечером ігри(на кібераспорт не розраховую). Підключення підійде і по шнурку. Бюджет орієнтовно 3000 грн. на мишку та клавіатуру (клавіатуру ще не вибрав).
IrosLAV
Member

Повідомлення

Вибрав Endgame Gear OP1 8K. Чому? - средня вартість, топова начинка, низька вага, добре лежить в руці. Так я про неї читав. Мої перші враження: ВАГА - ВАУ! Після 83 грамового Рейзера 50 грамова миша дуже приємна, майже невагома. Форма - замала. Хотілось би більшу, але піде й так. Наразі пробую вгадати з DPI, 1600 недостатньо, 3200 забагато, шукаю своє середнє. Клікається - просто нормально, як усі. Сенсор і 8000гц - різниці з старим Рейзером не відчуваю, це напевне для кіберкотлет. Загалом задоволений.
Порадьте коврик до неї
feniks_tm
Member

Повідомлення

IrosLAV: 25.03.2024 17:48 Порадьте коврик до неї
Розміри? Тип покриття (speed/control)? Раджу пощупати щось на жаккарді. З бюджетного - 2E Gaming Pro Control. Дорохо бохато - Razer Strider, Artisan Hien, LGG Saturn Pro.
IrosLAV
Member

Повідомлення

Розміри - максимально можливий. Тип покриття (speed/control) - не знаю різниці. Здебільшого користуюсь без коврика, але хочу спробувати якийсь) Підкажіть, будь ласка, в двох словах, як вибрати тип покриття? І чим бюджетний буде відрізнятись від дорогого?
feniks_tm
Member

Повідомлення

IrosLAV: 25.03.2024 18:24 Підкажіть, будь ласка, в двох словах, як вибрати тип покриття?
speed - гладка поверхня, максимальна швидкість руху мишки, але слабкий контроль.
control - мають певну структуру переплетення, через яку мишка рухається не так швидко, але добре контролюється.

Жаккард можна сказати поєднує і швидкість і контроль через свої особливості переплетення. Але може не сподобатись тактильно, відчувається трохи як наждак. Загалом, за можливості треба іти в якийсь шоурум і щупати.
IrosLAV: 25.03.2024 18:24 І чим бюджетний буде відрізнятись від дорогого?
В теорії, якістю матеріалів. Перейшов зі Strider XXL на озвучений 2E Gaming Pro Control 2XL, поверхня досить схожа, але не ідентична (але думаю скоріше має вплив вік рейзера, йому на момент заміни було уже 2 з гаком рочки). По якості теж не сказав би, що поступається втричі дорожчому Razer'у, рекомендувати можу.
Відповісти