Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

s_ova: 11.07.2025 13:23 Clair Obscur, але це не зовсім ААА. Сюжет дуже сильний, але повноцінно розкривається не одразу.
В цю граю, але поки зробив перерву, в темі писав. З одної сторони, жанр "не мій" стилістика монстрів і НПЦ теж "на любителя". З іншої, сюжет дуже оригінальний і вже цікавий (пройшов 1-й акт), музика божественна. Білди треба мені всі перероблювати схоже(

Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
dimon2277: 11.07.2025 13:24 cyberpunk 2077, RDR2
зараз почав ghost of tsushima теж залип
Дякую! Кіберпанк то само собою, в черзі стоїть)
RDR2 - не знаю, як там взагалі якість сюжета і чи не перетворюється вона на "гріндилку" з часом? Я пройшов так сказати "пролог" (дійшов до першої локації повноцінної з НПЦ, і квестами, до прообразу "відкритого світу") і якось заплутався в тому куди взагалі "тикатися" далі)
ghost of tsushima - дякую за наводку, додаю в список)

Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
waryag: 11.07.2025 13:55 Відьмак 3 з ДЛС, якщо чомусь не проходив.
БГ3, індіана, клер обскур.
Про відьмак і БГ3 забув написати, проходив Відьмака ще коли він вийшов, в планах перепройти некстен версію з всіма ДЛЦ. А є моди на ще більш нектген текстури?
БГ3 - також, пройшов перший акт, в планах допройти)
dimon2277
Member

Entar: 11.07.2025 14:05
s_ova: 11.07.2025 13:23 Clair Obscur, але це не зовсім ААА. Сюжет дуже сильний, але повноцінно розкривається не одразу.
В цю граю, але поки зробив перерву, в темі писав. З одної сторони, жанр "не мій" стилістика монстрів і НПЦ теж "на любителя". З іншої, сюжет дуже оригінальний і вже цікавий (пройшов 1-й акт), музика божественна. Білди треба мені всі перероблювати схоже(

dimon2277: 11.07.2025 13:24 cyberpunk 2077, RDR2
зараз почав ghost of tsushima теж залип
RDR2 - не знаю, як там взагалі якість сюжета і чи не перетворюється вона на "гріндилку" з часом? Я пройшов так сказати "пролог" (дійшов до першої локації повноцінної з НПЦ, і квестами, до прообразу "відкритого світу") і якось заплутався в тому куди взагалі "тикатися" далі)

waryag: 11.07.2025 13:55 Відьмак 3 з ДЛС, якщо чомусь не проходив.
БГ3, індіана, клер обскур.
Про відьмак і БГ3 забув написати, проходив Відьмака ще коли він вийшов, в планах перепройти некстен версію з всіма ДЛЦ. А є моди на ще більш нектген текстури?
та немає там грінду (якщо не на платину проходиш то тоді так - рибалка, охота і так далі), а так вище описал, це повільна гра)
Kilo
Member

dimon2277: 11.07.2025 14:15
Entar: 11.07.2025 14:05

та немає там грінду (якщо не на платину проходиш то тоді так - рибалка, охота і так далі), а так вище описал, це повільна гра)
Я бы даже сказал супер-мега-убер слоупочная.Но прикольная!
dimon2277
Member

Kilo: 11.07.2025 14:21
dimon2277: 11.07.2025 14:15

Я бы даже сказал супер-мега-убер слоупочная.Но прикольная!
це скоріш death stranding, гемплейно не зайшла,але історія і сінематіки відразу зацікавило, все ніяк не дійдуть руки через ютуб пройти
Entar
Member

dimon2277: 11.07.2025 14:28 це скоріш death stranding, гемплейно не зайшла,але історія і сінематіки відразу зацікавило, все ніяк не дійдуть руки через ютуб пройти
Знайти б ютуб канал (не англійською) де якісні проходження і гарна склейка сюжетна і міжсюжетна, при цьому без лишніх десятків годин геймплею)
Vader
Member

Хорайзон 1,2 класна гра!
Що я з недавнього пройшов з величезним задоволенням,то це THE OUTER WORLDS я реально кайфонул..Починав колись на виходi,але шось з початку не зайшла..Це шось надумав..Дуже гарна i цiкава,сюжетна гра..З нетерпiнням чекаю продовження.
VovaII
Member

Entar: 11.07.2025 14:47Знайти б ютуб канал
Я на цьому канал "проходив":
https://www.youtube.com/watch?v=Ax8JIjo ... ideonGames
Васильович
Member

VovaII
Це ж русняве лайно :gamer:
waryag
Member

Entar: 11.07.2025 14:05RDR2 - не знаю, як там взагалі якість сюжета і чи не перетворюється вона на "гріндилку" з часом? Я пройшов так сказати "пролог" (дійшов до першої локації повноцінної з НПЦ, і квестами, до прообразу "відкритого світу") і якось заплутався в тому куди взагалі "тикатися" далі)
Якість сюжета і персонажів одна з кращих, і в цілому вийшло імерсивно. Але геймплей посередній по якості, а сюжет дуже повільно розганяється. Грінда у грі немає, в цілому гроші дають небагато.
Проблема - буде потрібно багато і повільно їздити і ходити. Тому швидкий кінь і фасттревел - необхідність. Одного з двох кращих коней гри можна просто знайти і приручити, фасттревел відкривається через прокачку табору.

Куди йти показують маркери, є журнал місій.
Entar
Member

Vader: 11.07.2025 15:02 Хорайзон 1,2 класна гра!
Що я з недавнього пройшов з величезним задоволенням,то це THE OUTER WORLDS я реально кайфонул..Починав колись на виходi,але шось з початку не зайшла..Це шось надумав..Дуже гарна i цiкава,сюжетна гра..З нетерпiнням чекаю продовження.
Точно, вилетіло з голови, давно хотів в неї пограти - я в принципі люблю ігри від обсидіанів, грав в тих же піларсів, Тиранію ітд)
Draqoon
Member

Всі ігри Соні які випустили на пк по списку подивіться і обертайте які сподобаються описом. Всі вони зроблені достойно.
Геральт
Member

Entar: 11.07.2025 13:14 Що варто було б додати?)
Ну якщо Beyond: Two Souls, тоді вже Until Down
snegurrrka
Member

Entar
Від такої кількості ААА з відкритим світом можна звісно вигоріти, якщо підряд то все проходити, точно рекомендую міксувати жанри та додавати деякі лінійні більш короткі ігри. Від себе б додав:
- Stellar Blade - якщо God of War 2018 сподобався, то думаю тут від бойової системи буде екстаз (як на мене це краще, що було з часів Devil May Cry, Bayonetta та Metal Gear Rising: Revengeance), а ще крута музика і загалом режисура, персонажі не особливо глибокі звісно, проте на 1 раз історія має сподобатися
- Серія Yakuza - якщо подобається жанр beat em up і класна кримінальна драма з неймовірними персонажами, то це мабуть моя улюблена серія з усіх, які випускали японські розробники (хоча я багато японський ігор полюбляю влючно з Persona, Final Fantsasy, Tales series тощо)
- З менших, але теплових лампових ігор - Ori and the Blind Forest та Ori and the Will of the Wisps (платформери)

Деякі ігри зі згаданих на останніх сторінках (типу Horizon: Forbidden West) просто через силу закінчував, настільки вони величезні та перенасичені досить одноманітним контентом, тому звісно тут треба міксувати та відпочивати від них.
waryag
Member

snegurrrka: 12.07.2025 12:18Ori and the Blind Forest та Ori and the Will of the Wisps (платформери)
метроідванії.

Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
snegurrrka: 12.07.2025 12:18настільки вони величезні та перенасичені досить одноманітним контентом, тому звісно тут треба міксувати та відпочивати від них.
У більшості опенворлдів краще йти по сюжету плюс побічним квестам, якщо вони якісні.
snegurrrka
Member

waryag
В цілому згоден щодо відкритих світів, хоча є досить гарні приклади коли їх цікаво досліджувати і там відсутні 100500 веж в стилі Ubisoft (Clair Obscur навіть з нещодавніх не веде за руку і не спамить маркерами на мапі), на противагу як раз десь тиждень тому лише завершував Final Fantasy VII: Rebirth - більше 150 годин пішло і таке відчуття, що мабуть 100 з них на зачистку сайд контенту (багато з якого тебе насправді гра форсить робити принаймні вперше) та відкриття всіх веж :insane:
Kilo
Member

waryag
snegurrrka
Огромные опенворлды с вопросиками это бич современных игорь,как вспомню свое первое путешествие на Скеллиге так начинают зубы скрипеть и агрессия какая то появляется.Имхо самый лучше проработаный опен это RDR2.
VovaII
Member

Васильович: 11.07.2025 16:12Це ж русняве лайно
І дату Ви не забули перевірити...
snegurrrka
Member

Kilo
Я звісно Відьмака 3 з DLC пройшов і дуже поважаю, побічні квести та контракти на монстрів були одними з найкращих, проте Скелліге дійсно навіть при першому проходжені ледь витримав і потім здається ніколи туди більше не повертався :gigi:

Хтось каже, то є старість коли величезні відкриті світи перестають подобатися і немає на них часу, а я кажу то ліниві відмазки поганих видавців, які просто так гроші бажають загрібати з конвеєра, але не дають розробникам достатньо ресурсу та дозволу на креатив та нові ідеї :-/

При тому, що мені дуже сподобалася загалом Stellar Blade наприклад, 2 величезні відкриті локації повторно я б не хотів знову відкрити та кожен куточок обстежити, бо цікавого там мало, якщо ти не женешся за ачівками, проте в ній маркерів різних все одно відчутно менше порівняно з іншими сучасними відкритими світами.
waryag
Member

Kilo: 12.07.2025 14:00Огромные опенворлды с вопросиками это бич современных игорь,как вспомню свое первое путешествие на Скеллиге так начинают зубы скрипеть и агрессия какая то появляется.Имхо самый лучше проработаный опен это RDR2.

По мне РДР2 в этом плане не лучше. Куча ленивых и бессмысленных активностей и собирательства.
Но проблема даже не в вопросиках. Во многих играх появляются гриндволлы разной степени жесткости, так что не получится пробежать сюжетку, не отвлекаясь на мусорный контент.
В РДР2 такого нет. И в ведьмаке из-за интересных побочек у меня был постоянный перекач относительно сюжетки, да и баланс режимов сложности скорее простой.
ЕР я кое-как прошел, но посмотрев отзывы на ДЛС, решил не трогать.
Kilo
Member

waryag: 12.07.2025 14:32
Kilo: 12.07.2025 14:00Огромные опенворлды с вопросиками это бич современных игорь,как вспомню свое первое путешествие на Скеллиге так начинают зубы скрипеть и агрессия какая то появляется.Имхо самый лучше проработаный опен это RDR2.

По мне РДР2 в этом плане не лучше. Куча ленивых и бессмысленных активностей и собирательства.
Но проблема даже не в вопросиках. Во многих играх появляются гриндволлы разной степени жесткости, так что не получится пробежать сюжетку, не отвлекаясь на мусорный контент.
В РДР2 такого нет. И в ведьмаке из-за интересных побочек у меня был постоянный перекач относительно сюжетки, да и баланс режимов сложности скорее простой.
ЕР я кое-как прошел, но посмотрев отзывы на ДЛС, решил не трогать.
Я W3 проходил на плойке 4,там для платины надо было пройти игру вроде как на макс уровне сложности,в таком режиме перекача нет,дикая собака могла с нескольких ударов отправить в мир Вечной загрузки.А в РДР2 хоть веселые рандомы случаются при исследование.
Ответить