Days gone в целом неплоха,но это каноничный пример как НЕ НАДО делать сюжетные миссии.Вот эти миссии в духе жми"вперед" и слушай бестолковый треп,,а затем посмотри катсцену,пройди еще пару шагов и посмотри катсцену,затем застрели пару фриков и посмотри катсцену,а потом еше несколько катсцен тоже посмотри.Это меня так выбесило,аж чуть кресло не сгорело.Shreder: ↑ 10.07.2025 10:34 Масс Ефект Андромеду встановив, 3 години побігав - скучно. Щоб розбавити купив дейз гон на розпродажі і просто неміг відірватись. Пройшов за пару днів майже нонстопом. Рекомендую
Зараз качається кіберпанк 2077.
Новости
Последние статьи и обзоры
Кто во что играет?
-
Kilo
Member
-
Геральт
Member
Kilo
Це ж опис RDR2 )
Це ж опис RDR2 )
-
Dremjke
Member
Типовий консольно-підпивасний геймплей для нормісів на приставку під телек після роботи.Kilo: ↑ 10.07.2025 12:51Days gone в целом неплоха,но это каноничный пример как НЕ НАДО делать сюжетные миссии.Вот эти миссии в духе жми"вперед" и слушай бестолковый треп,,а затем посмотри катсцену,пройди еще пару шагов и посмотри катсцену,затем застрели пару фриков и посмотри катсцену,а потом еше несколько катсцен тоже посмотри.Это меня так выбесило,аж чуть кресло не сгорело.
Єдине, що в цій грі дійсно дає спітніти - це орди. Одразу згадую орду на лісопилці, ото екшон був потужний
Все інше - скатайся із точки А в точку Б, паралельно слідкуй за бензином і відстрілюй поганців із укриттів та кущів.
-
anyname
Member
Грав на компі й нажаль ця орда не дожила до своєї місії. По якомусь іншому завданню їздив мимо , так й винищив її ( частками що прибігали).а потім була епік зарубав з двома бомжами що там залишилися.дуже поганий ігровий дизайн.потрібно не підпускати гравця в такі місця завчасноDremjke: ↑ 10.07.2025 14:31Типовий консольно-підпивасний геймплей для нормісів на приставку під телек після роботи.Kilo: ↑ 10.07.2025 12:51Days gone в целом неплоха,но это каноничный пример как НЕ НАДО делать сюжетные миссии.Вот эти миссии в духе жми"вперед" и слушай бестолковый треп,,а затем посмотри катсцену,пройди еще пару шагов и посмотри катсцену,затем застрели пару фриков и посмотри катсцену,а потом еше несколько катсцен тоже посмотри.Это меня так выбесило,аж чуть кресло не сгорело.
Єдине, що в цій грі дійсно дає спітніти - це орди. Одразу згадую орду на лісопилці, ото екшон був потужний![]()
Все інше - скатайся із точки А в точку Б, паралельно слідкуй за бензином і відстрілюй поганців із укриттів та кущів.
-
VovaII
Member
— А мені навпаки подобається, що можна якось завчасно частково ослабити якогось "боса". — Якось реалістичніше виглядає. — В кінці-кінців: це ж не хтось мені допоміг, а я сам "заморочився" і зробив собі комфортніше. — Та ще і гра така, де ГГ ледве ноги волочить.anyname: ↑ 10.07.2025 14:43Грав на компі й нажаль ця орда не дожила до своєї місії. По якомусь іншому завданню їздив мимо , так й винищив її ( частками що прибігали).а потім була епік зарубав з двома бомжами що там залишилися.дуже поганий ігровий дизайн.потрібно не підпускати гравця в такі місця завчасно
-
Kilo
Member
Орда на лесопилке выносится без проблем,там есть баг-фича!Не знаю пофиксили ли в переиздании.Dremjke: ↑ 10.07.2025 14:31Типовий консольно-підпивасний геймплей для нормісів на приставку під телек після роботи.Kilo: ↑ 10.07.2025 12:51Days gone в целом неплоха,но это каноничный пример как НЕ НАДО делать сюжетные миссии.Вот эти миссии в духе жми"вперед" и слушай бестолковый треп,,а затем посмотри катсцену,пройди еще пару шагов и посмотри катсцену,затем застрели пару фриков и посмотри катсцену,а потом еше несколько катсцен тоже посмотри.Это меня так выбесило,аж чуть кресло не сгорело.
Єдине, що в цій грі дійсно дає спітніти - це орди. Одразу згадую орду на лісопилці, ото екшон був потужний![]()
-
Vader
Member
Играю в сталкер 2...ну и лайно!Я не знаю,за что хвалят эту игру,я так понимаю-чисто любители этой вселенной..С моей точки зрения-это сплошной баг..Один целый,большой баг!Сюжет да-интересно,но с технической точки,графики,да и вообще..шляпа полная! 
-
MaxZema
Member
Росіянчиків досі рве від Сталкера 
-
Vlaad13
Member
Сталкер у нас в Україні переапана через те що робила Українська студія та велика база старих фанатівVader: ↑ 10.07.2025 17:18 Играю в сталкер 2...ну и лайно!Я не знаю,за что хвалят эту игру,я так понимаю-чисто любители этой вселенной..С моей точки зрения-это сплошной баг..Один целый,большой баг!Сюжет да-интересно,но с технической точки,графики,да и вообще..шляпа полная!![]()
якщо ти не фанат серії - то звичайна прохідна гра
не хороша і не погана
пройти на разок - норм
-
Draqoon
Member
Не баг, а фіча (аномалія) 
-
Vader
Member
MaxZema
Росиянчиков от всего рвет...
Росиянчиков от всего рвет...
-
waryag
Member
Да нормально там с миссиями. Начало чуток затянутое, бензобак мота преступно мал и боезапас никакой, а в целом все хорошо. Сюжет без особых изысков, но персонажи и атмосфера тащат игру.Kilo: ↑ 10.07.2025 12:51Days gone в целом неплоха,но это каноничный пример как НЕ НАДО делать сюжетные миссии.Вот эти миссии в духе жми"вперед" и слушай бестолковый треп,,а затем посмотри катсцену,пройди еще пару шагов и посмотри катсцену,затем застрели пару фриков и посмотри катсцену,а потом еше несколько катсцен тоже посмотри.Это меня так выбесило,аж чуть кресло не сгорело.
К середине сюжет теряет темп, но в целом понравилось, тем более, что с ростом возможностей появляется возможность уничтожать орды. Баланс оружия убогий, слишком много завязано на размер магазина и привязанный к нему боезапас.
-
OldGoodGames
Member
твоя точка зору нікого не цікавть, якщо бажаєш зроби кращеVader: ↑ 10.07.2025 17:18 Играю в сталкер 2...ну и лайно!Я не знаю,за что хвалят эту игру,я так понимаю-чисто любители этой вселенной..С моей точки зрения-это сплошной баг..Один целый,большой баг!Сюжет да-интересно,но с технической точки,графики,да и вообще..шляпа полная!![]()
звісно техничний стан далеко від ідеалу, але фанати усе пробачать, теж саме було і з першою частиною, тут парадокс або ти любиш всесвіт сталкера і приймаєш його з усіма багамианомаліями, або ненавидиш і хейтиш його за усі дрібниці
ps звісно це також лише моя точка зору котра цікавить лише мене
-
Vader
Member
OldGoodGames
Я вроде про это и написал
А так да,мне твое мнение тоже по фиг 
Я вроде про это и написал
-
Entar
Member
Щось мене потягнуло на сюжетні ігри ААА, що для мене незвично, бо все що пробував після оригінальних масс ефектів 1-3, драгон ейджів 1-2 мене якось розчаровувало і я толком не пройшов до кінця нічого (я про ассасіни тощо).
Вирішив взяти щось максимально якісне, таке щоб було 10 із 10.
God of War (2018, потім буде Рагнарок) - не прогадав. На відміну від ассасінів, мені тут подобається навіть "секретики" розгадувати і скриньки збирати, настільки гармонічно це вплетено в гру, і це виглядає дійсно потрібним для прогресії персонажа.
Склав собі приблизно такий список для проходження/допроходження, порадьте будь ласка що максимально якісне з глибоким сюжетом сюди можна додати?:
God of War-и.
Horizon-и.
Mass effect перепройти тепер Legendary.
Plague Tale - почав грати, сподобалося.
Middle-earth™: Shadow of War і Мордор - награно в кожну десь по 10 годин, якось тоді не пішло...
Beyond: Two Souls (пройшов Детройт, дуже сподобалось, треба б перепройти).
Не впевнений щодо:
Нової Dragon Age
Starfield
Що варто було б додати?)
God of War (2018, потім буде Рагнарок) - не прогадав. На відміну від ассасінів, мені тут подобається навіть "секретики" розгадувати і скриньки збирати, настільки гармонічно це вплетено в гру, і це виглядає дійсно потрібним для прогресії персонажа.
Склав собі приблизно такий список для проходження/допроходження, порадьте будь ласка що максимально якісне з глибоким сюжетом сюди можна додати?:
God of War-и.
Horizon-и.
Middle-earth™: Shadow of War і Мордор - награно в кожну десь по 10 годин, якось тоді не пішло...
Не впевнений щодо:
Нової Dragon Age
Starfield
Що варто було б додати?)
-
s_ova
Member
Clair Obscur, але це не зовсім ААА. Сюжет дуже сильний, але повноцінно розкривається не одразу.Entar: ↑ 11.07.2025 13:14 Що варто було б додати?)
-
dimon2277
Member
cyberpunk 2077, RDR2Entar: ↑ 11.07.2025 13:14 Щось мене потягнуло на сюжетні ігри ААА, що для мене незвично, бо все що пробував після оригінальних масс ефектів 1-3, драгон ейджів 1-2 мене якось розчаровувало і я толком не пройшов до кінця нічого (я про ассасіни тощо).
God of War-и.
Horizon-и.
Не впевнений щодо:
Нової Dragon Age
Starfield
Що варто було б додати?)
зараз почав ghost of tsushima теж залип
-
kairo
Member
Entar
Бібліотека Соні:
The Last of Us
Uncharted
Death Stranding
Detroit: Become Human
Бібліотека Соні:
The Last of Us
Uncharted
Death Stranding
Detroit: Become Human
-
Kilo
Member
Я бы добавил "Стражи Галактики Marvel"-имхо недооцененая игра,Entar: ↑ 11.07.2025 13:14 Щось мене потягнуло на сюжетні ігри ААА, що для мене незвично, бо все що пробував після оригінальних масс ефектів 1-3, драгон ейджів 1-2 мене якось розчаровувало і я толком не пройшов до кінця нічого (я про ассасіни тощо).
God of War-и.
Horizon-и.
Не впевнений щодо:
Нової Dragon Age
Starfield
Що варто було б додати?)
Eternal Treads что то вроде Detroit Become(сам только начал,наиграл меньше часа,но выглядит интересно)
Deathloop еще хороша.
-
waryag
Member
Відьмак 3 з ДЛС, якщо чомусь не проходив.Entar: ↑ 11.07.2025 13:14 Що варто було б додати?)
БГ3, індіана, клер обскур.
Класна, але неспішна гра. Краще проходити без відволікання на активності, і погуглити, де зайти швидкого коня і як відкрити фасттревел.
А тут вже дуже близко до творчості юбісофта. Мало різних ворогів, постійні самоповтори, багато питань до сюжетки і персонажів.dimon2277: ↑ 11.07.2025 13:24ghost of tsushima
Хорайзон мені сподобався більше (та частина сюжетки, що відбувалася в минулому. Але й до неї велике питання
- спойлер
- Чудака з літери М, що спричинив апокаліпсис, пускають лазити у критичних внутрощах єдиної надії людства. Що могло піти не так?
Последний раз редактировалось waryag 11.07.2025 13:58, всего редактировалось 1 раз.