Дум завжди таким був, чисто спинномозковий шутер.powerpizza: ↑ 16.05.2025 00:11Побегал дум на геймпассе новый,скучно и однообразно
Новости
Последние статьи и обзоры
Кто во что играет?
-
Dremjke
Member
-
mycolaevich
Member
6800ХТ 2К, Ultra Nightmare також видає 50, як і в мене на medium. Там же походу РТ використовується за замовчуванням, видно амд карти цьому не дуже раді.kairo: ↑ 16.05.2025 00:05По тестам, 4070С в 2К, DLSSQ, Ultra Nightmare, видає 84 FPS.
Я вважаю для такої гри продуктивність дуже низька. Воно виглядає не настільки шикарно щоб дропнути продуктивність в 4 рази в порівнянні з DOOM Eternal.
Альтернативна позиція - мені нудно в покрокових іграх сидіти чекати поки комп'ютер сам з собою грає (підозрюю з цим погодиться більшість гравців в експедицію)taras_cs: ↑ 16.05.2025 00:02Найпопулярніший мод - "Easier or Harder Dodge and Parry" - як мене дістав цей японський елемент бою! Ніби не в гру граю, а в жалюгідний QTE-тренажер.
Спостерігаючи як інші грають мені здається що проблема з душними парируваннями викликана тим що: 1.складність викручена на максимум 2.намагання парирувати КОЖЕН удар (дуже часто це немає ніякого сенсу)
Я далеко не супер скіловий гравець, але в мене необхідність ухилятись не викликала проблем. На початках, поки освоювався, поставив собі піктос який дає ОД за пропущені удари. Зараз цікаво спробувати зібрати повноцінний білд навколо цього.
-
Inqizitor2022
Member
Просто попробовал Дум 2025, хотя после Дума 2020 очевидно, что будет помойка для школьников, паркурщиков и адептов ближнего боя. Я дум2020 уже под конец заставлял себя проходить, патронов нет, пушки такие себе, монстров куча отстойных типа Тирана, как можно было кибердемонов на такое поменять и мародёра, с которым бой бессмысленен и беспощаден в духе соуллайков, которые детям только могут зайти. А вот так чисто по думовски пострелять в свое удовольствие без дебильных арен а-ля пенькиллер и с кучей патронов - так точно не получится. Хрень, короче, зря только выпустили.
-
OldGoodGames
Member
ніт, дум3 був незвичайним думом що особисто мені сподобалось, там була атмосфера,Dremjke: ↑ 16.05.2025 00:13Дум завжди таким був, чисто спинномозковий шутер.powerpizza: ↑ 16.05.2025 00:11Побегал дум на геймпассе новый,скучно и однообразно
а це чергове подєліє лише рескін дум2016 тіки у фентезійному сеттінгу, проходимо повз не заертаючи уваги...
Відправлено через 8 хвилин 52 секунди:
бо ід вже далеко не той шо був колись...Neuromantic: ↑ 15.05.2025 17:07 Провалився крізь текстури одразу старті Doom: The Dark Ages.
Не на такий початок гри я розраховував, бо зазвичай продукти id software добре вилизані, но штош...
-
Neuromantic
Member
2К, загальні налаштування Ultra Nightmare:mycolaevich: ↑ 15.05.2025 23:50 DLSS Perfomance?
DlSS off - 65+ fps (TAA, масштабування вимкнене)
DlSS Quality - 90+ fps
DLSS 2x - 150+ fps
Як на мене, зміна цих налаштувань не впливає на загальну якість картинки. Принаймні, я відмінностей не бачу.
І плавності вистачає.
А відеокарта у будь-якому режимі навантажена на повну, і гріє її Дум як ніяка інша гра.
-
waryag
Member
шутер-шутер-хоррор-шутер-платформер-недослешерDremjke: ↑ 16.05.2025 00:13Дум завжди таким був, чисто спинномозковий шутер.
-
Dremjke
Member
Щось типу того. Як на мене, то норм. Зараз до 13 глави дійшов, грається бадьоро, хоч і трохи одноманітно.waryag: ↑ 16.05.2025 08:58шутер-шутер-хоррор-шутер-платформер-недослешер
2500грн за базове видання - забагато хочуть, а 230грн попити геймпасу - то будь-ласка
-
Ainger
Member
Впопыхах прохожу Infamous: Second Son, а то ее скоро убирают из подписки. Очень хотел в нее поиграть, но только недавно обзавёлся плойкой.
Выглядит очень красиво, мувмент - моё почтение, похлеще паучка местами. Юморные диалоги и неплохие персонажи. Посмотрим, куда сюжет выведет. Пока прям нравится
Выглядит очень красиво, мувмент - моё почтение, похлеще паучка местами. Юморные диалоги и неплохие персонажи. Посмотрим, куда сюжет выведет. Пока прям нравится
-
VovaII
Member
Де стрімите?Ainger: ↑ 17.05.2025 13:53Впопыхах прохожу Infamous: Second Son, а то ее скоро убирают из подписки.
-
Ainger
Member
Вы, всмысле, про облачный геминг? Не не, я на своей PS5 играю, она входит в подписку PS+, но 20 мая её удаляют из подписки, и останется только покупатьVovaII: ↑ 17.05.2025 15:44 Де стрімите?
-
VovaII
Member
Де на Ютубі побачити як проходите?Ainger: ↑ 17.05.2025 18:04Вы, всмысле,
-
man1242
Member
Прохожу на геймпаде на режиме найтмер, отличный слешер но боюсь что етернал выше будет, явно игра ушла в упрощения для новичков.на геймпаде етернал не играбельнаInqizitor2022: ↑ 16.05.2025 00:58 Просто попробовал Дум 2025, хотя после Дума 2020 очевидно, что будет помойка для школьников, паркурщиков и адептов ближнего боя. Я дум2020 уже под конец заставлял себя проходить, патронов нет, пушки такие себе, монстров куча отстойных типа Тирана, как можно было кибердемонов на такое поменять и мародёра, с которым бой бессмысленен и беспощаден в духе соуллайков, которые детям только могут зайти. А вот так чисто по думовски пострелять в свое удовольствие без дебильных арен а-ля пенькиллер и с кучей патронов - так точно не получится. Хрень, короче, зря только выпустили.
-
Dremjke
Member
Пройшов дум новий, агонь гра. Оскыльки ще місяць геймпасу та дофіга вільного часу, то потрібно пройти сюжетку cod black ops 6, Indiana Jones, Expeditions 33.
Непоганий набір за 240грн.
-
waryag
Member
Експедиція класна. Сюжет, персонажі, атмосфера - дуже, круті.
Я не фан ігрової музики і більшість робіт топових композиторів я ледве помічаю, але тут від саундтреку просто кайфуєш.
І навіть покрокову бойовку гарно освіжили реай-тайм ухилянням, а також унікальною системою навичків для кожного персонажа, що залишає море простору для експериментів і прогрессу.
Параллельно потрошки проходжу першого орі.
Я не фан ігрової музики і більшість робіт топових композиторів я ледве помічаю, але тут від саундтреку просто кайфуєш.
І навіть покрокову бойовку гарно освіжили реай-тайм ухилянням, а також унікальною системою навичків для кожного персонажа, що залишає море простору для експериментів і прогрессу.
Параллельно потрошки проходжу першого орі.
-
timetron666
Member
Паразіти, єврейську підписку убрлали за 39.99грнDremjke: ↑ 18.05.2025 00:39 Пройшов дум новий, агонь гра. Оскыльки ще місяць геймпасу та дофіга вільного часу, то потрібно пройти сюжетку cod black ops 6, Indiana Jones, Expeditions 33.
-
waryag
Member
Вони прибирають пробник під великі релізи.
-
Dremjke
Member
timetron666: ↑ 18.05.2025 09:15Паразіти, єврейську підписку убрлали за 39.99грн
Якщо не помиляюсь, то ця пробна підписка доступна, якщо на MS-акаунті раніше не було підписок геймпас. Я її 1 раз оформлював, коли пк геймпас завезли в Україну, далі тільки 240грн.waryag: ↑ 18.05.2025 09:54Вони прибирають пробник під великі релізи.
-
waryag
Member
Пробник стає доступним десь через рік після закінчення минулої підписки.Dremjke: ↑ 18.05.2025 10:08Якщо не помиляюсь, то ця пробна підписка доступна, якщо на MS-акаунті раніше не було підписок геймпас. Я її 1 раз оформлював, коли пк геймпас завезли в Україну, далі тільки 240грн.
Почали тимчасово прибирати його, восени, під реліз колди.
-
Ainger
Member
Допрошел. Очень бодрая и красивая игра, реально чувствуешь себя участником эпических событий, способы перемещения по миру и прочие умения дают простор для творчества. Бои с боссами заставляют поднапрячься. Рядовые мобы кстати тоже не ощущаются как губки для впитывания урона, нужно использовать все навыки и не стоять на месте, иначе, отлетаешь на раз. Пусть и поверхностно, но в игре поднимаются острые, неприятные темы, в теперешних беззубых играх это редкость. Сам сюжет довольно простой и банальный, как почти во всех супергеройских произведениях, но играть интересно было до конца. Очень не рекомендую играть в дубляже, только оригинал и сабы.Ainger: ↑ 17.05.2025 13:53 Впопыхах прохожу Infamous: Second Son, а то ее скоро убирают из подписки. Очень хотел в нее поиграть, но только недавно обзавёлся плойкой.
Выглядит очень красиво, мувмент - моё почтение, похлеще паучка местами. Юморные диалоги и неплохие персонажи. Посмотрим, куда сюжет выведет. Пока прям нравится![]()
-
yan1x
Member
В csgo кто-то еще играет? А то перешел на мак окончательно, кс2 нет
Собрал сервачок с мини картами, по вечерам с товарищами заходим, но шото нас мало.