Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

SERGBILL: 12.05.2025 22:01Трохи бомбить, бо вже 2 години не можу знайти шлях до виконання завдання.
При першому проходженні таке саме було, ледве як знаходив деякі шляхи до завдань. При другому проходженні було простіше і наловчився картою користуватися.

Отправлено спустя 1 минуту 37 секунд:
Ainger: 11.05.2025 22:20И как же я не люблю подобные связки "Щепотка интересного сюжета и ДВЕ ЦИСТЕРНЫ МАКСИМАЛЬНО ОДНООБРАЗНОГО РЕПЕТАТИВНОГО КОНТЕНТА"
В мене зараз 1в1 ситуація з AC Valhalla. Награв 54 години і задушився, закинув на невизначенний термін, може колись повернусь...
А Shadow of Mordor пройшов із-задоволенням, спочатку виконував побічні активності, але потім плюнув та пішов по сюжету.
Draqoon
Member

Shadow of Mordor дропнув, а війну пройшов із задоволенням на максимальній яка була доступна :super: ДЛЦ не грав, тоді жаба душила купляти.
kairo
Member

OldGoodGames: 14.05.2025 07:00 Не знаю де краще спитати, тому спитаю тут.
Як ви вважаєте чи може ця ідея реалізуватись у вигляді длц, або це тіки мрії?
спойлер
https://community.amplitude-studios.com ... nkind-game
HUMANKIND вже практично мертва. Та й пост із пропозицією додати Україну п'ятирічної давнини. Чекаємо від розробників Endless Legend 2.
mgerchik
Member

Нарешті дійшли руки до ANNO 1800. Як людина, що грала ще у найперші частини, і особливо 1404, можу сказати, що тут контенту зі старту напхали доволі непогано, ну і з десяток ДЛЦ додають дуже багато всього.
Якщо поверхнево, то це все та ж сама 1503/1701/1404 але із іншим "скіном", проте від цього вона не стає менш цікавою. Дуже затягуюча штука, спокійний та неторопливий геймплей, в коопі взагалі чудово грається. Оптимізація теж непогана. От тільки crossplay між ПК та консолями знову не завезли.
Є якісь нелогічні штуки звичайно, як наприклад артефакт нового насіння для родючості, яке треба імплементувати не у весь острів через склад, а у профсоюз, що розповсюдить дію лише на зону покриття будівлі, але то поодинокі випадки.
Kilo
Member

waryag: 14.05.2025 09:02
Kilo: 13.05.2025 15:23 Ооо!Позавчера тоже ее прошел,залип до полпятого утра.На нексусе куча модов для игрухи,я даже этот чертов проклятущий туман отключил с их помощью.
А мода на карту там немає?
Не знаю,посмотрите сами.Там более 160 модов включая нюдсы.
https://www.nexusmods.com/games/clairob ... ion33/mods
OldGoodGames
Member

kairo: 14.05.2025 12:08
OldGoodGames: 14.05.2025 07:00 Не знаю де краще спитати, тому спитаю тут.
Як ви вважаєте чи може ця ідея реалізуватись у вигляді длц, або це тіки мрії?
спойлер
https://community.amplitude-studios.com ... nkind-game
HUMANKIND вже практично мертва. Та й пост із пропозицією додати Україну п'ятирічної давнини. Чекаємо від розробників Endless Legend 2.
Так, дякую, зрозумів, але ідея була дуже цікава :)
Тобто вони хюманкаїнд закинули вже? Не те що стелларіс ще досі жваво піддтримують хоча в наступному році вже буде 10 років йому.
kairo
Member

OldGoodGames: 14.05.2025 13:40 Так, дякую, зрозумів, але ідея була дуже цікава :)
Тобто вони хюманкаїнд закинули вже? Не те що стелларіс ще досі жваво піддтримують хоча в наступному році вже буде 10 років йому.
Якісь мінімальні апдейти для Humankind будуть, але думаю, що усі основні сили вже на розробці гри.

Стелларіс в топі Стім по популярності. Парадокси постійно пиляють до гри платні DLC, це їхня золота курка. В мене усі доповнення є, бо гра крута.
Stellaris 20,438 In-Game
HUMANKIND 331 In-Game
waryag
Member

Kilo: 14.05.2025 12:42Там более 160 модов включая нюдсы.
За нюдси я і не сумнівався :lol:
Ostin
Member

kairo: 13.05.2025 03:16Якщо я більш ніж пів години витрачаю на якусь задачу в грі, і просто не можу зрозуміти, що від мене хочуть, я можу глянути проходження цього моменту
Я свого часу купив квест Quern – Undying Thoughts. Ще десь на момент виходу, в 2016 році. Задумка була така: колись я полюбляв квести, то дам мозку попрацювати (не дурний же, як сам думав). Грав я неквапливо кілька днів після роботи ввечері, не надто легко пережовуючи перші загадки, але все ж рухаючись за сюжетом. І от коли я вже думав, що пройшов хоча б половину сюжету, вперся в стіну. Точніше, там не зрозуміло в що вперся, але як рухати далі сюжет не розумів. Поліз я в ютуб. І тут пішли одкровення :rotate: Виявилось, що по сюжету я там лише кілька кроків зробив) І загадки то були вельми прості) А потім почались справжні тести на уважність та кмітливість) І ще й на те, як побачити гру зі сторони розробника, бо логіки я в проходженні не завжди бачив)
Суть історії така - з логічними квестами-загадками я зав'язав з того часу цілком і безповоротно :D Мій максимум - це в портали від вальве побігати) Ну або якийсь саморост\машинаріум)
daesz
Member

Напевно не зовсім правильно тут питати, але "власної" теми не знайшов : хтось грав в first descendart? На амуде/7800 ставив і все було наче добре, але щось тоді не мав бажання грати в неї і видалив. На 4070с поставив - гра тупо крешить при загрузці в світ, якщо скинути налаштування в дефолт - грузить і крешить з тими ж симптомами десь 15с після прогрузки в світ.
Мб хтось грає та має солюшн для цього?
Neuromantic
Member

Провалився крізь текстури одразу старті Doom: The Dark Ages.
Не на такий початок гри я розраховував, бо зазвичай продукти id software добре вилизані, но штош...
Взагалі, гра - бомба, канєшно! Бойовка дуже цікава, динаміку я поки що вивозю. Візуал чудовий, і з продуктивністю на максимальних налаштуваннях графіки немає жодних проблем (4070 super @2K)
Є питання до місцевої фізики (об'єктам не вистачає маси), ну і відсутність qiucksave/quickload напрягає.
DOOMTheDarkAges_2025_05_15_15_35_26_446.jpg
Shaolin_Style
Member

Neuromantic: 15.05.2025 17:07 Провалився крізь текстури одразу старті Doom: The Dark Ages.
Не на такий початок гри я розраховував, бо зазвичай продукти id software добре вилизані, но штош...
Взагалі, гра - бомба, канєшно! Бойовка дуже цікава, динаміку я поки що вивозю. Візуал чудовий, і з продуктивністю на максимальних налаштуваннях графіки немає жодних проблем (4070 super @2K)
Є питання до місцевої фізики (об'єктам не вистачає маси), ну і відсутність qiucksave/quickload напрягає.
DOOMTheDarkAges_2025_05_15_15_35_26_446.jpg
касательно дума, она действительно потребляет 18гб врам с 'nightmare' прессетом. Всем владельцам 4080\4090 сочувствую :gigi:
Neuromantic
Member

Shaolin_Style: 15.05.2025 17:11 касательно дума, она действительно потребляет 18гб врам с 'nightmare' прессетом. Всем владельцам 4080\4090 сочувствую :gigi:
Я більше 9+ ГБ vram не бачив поки що, в 2К. Nightmare.
kairo
Member

Shaolin_Style: 15.05.2025 17:11 касательно дума, она действительно потребляет 18гб врам с 'nightmare' прессетом. Всем владельцам 4080\4090 сочувствую :gigi:
У 4090 24ГБ. Та й те, що пише, не завжди реальна потреба, в мене Д'ябло 4, споживала 21ГБ.
Васильович
Member

daesz: 14.05.2025 22:53хтось грав в first descendart
Грав на ко-ко-консолі, але закинув - гра надто унила одноманітна, на мій смак.
Повернувся на Destiny 2 :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Neuromantic: 15.05.2025 17:07ну і відсутність qiucksave/quickload напрягає
Думав, у всіх сучасних DOOM так.
divinity
Member

kairo: 15.05.2025 17:44 У 4090 24ГБ. Та й те, що пише, не завжди реальна потреба, в мене Д'ябло 4, споживала 21ГБ.
В D4 криворукі разраби. Там витік пам'яті, тому воно споживає всю що є, як рам, так і врам, а потім вилітає ще іноді. Зараз корейські ММО по якості в 10 раз краще блізарду.
mycolaevich
Member

Neuromantic: 15.05.2025 17:07з продуктивністю на максимальних налаштуваннях графіки немає жодних проблем (4070 super @2K)
DLSS Perfomance? Бо в мене на 6800ХТ для комфортної продуктивності довелось ставити LOW пресет з апскейлом. Медіум в нативному 1440р фпс в районі 50.
Крім того помітив що хоч завантаження вк 100% стабільно, енергоспоживання ват на 30 нижче ніж в інших іграх.

Сам десь годину побігав - нормальна гра, але нема бажання повторно заходити. Зіткнувся з проблемою що ніфіга не бачу демонів: модельки трохи зливаються з оточенням + дуже багато HUD. Все налаштовується, але самі налаштування також дуже перевантажені. Багато опцій з одного боку добре, але з іншого при такій їх кількості колупання в меню займає забагато часу.
Коротше, одразу не зачепило і судячи з оглядів далі набагато цікавіше не стане.
taras_cs
Member

Kilo: 13.05.2025 15:23
mycolaevich: 13.05.2025 13:07 Закінчив Clair Obscur: Expedition 33. Для мене це найемоційніший відеоігровий досвід напевно за весь час.
Гра зацікавила ще до релізного хайпу, під час перегляду Xbox developer direct, вирішив разом з новим думом спробувати у геймпасі. В двох словах - обов'язково пробувати всім любителям сюжетних пригод.
Єдиний нюанс який "різав око" - візуальні артефакти від темпорального згладжування. В деяких локаціях гостинг неймовірно сильний.
Продуктивність невисока: на профільній системі 70-80 фпс на низьких в 1440р. Але варто позначити що навіть на низьких налаштування виглядає гра просто чудово.
І стабільність на висоті: жодного лагу/вильоту за ~40 годин не було.
Ооо!Позавчера тоже ее прошел,залип до полпятого утра.На нексусе куча модов для игрухи,я даже этот чертов проклятущий туман отключил с их помощью.
Найпопулярніший мод - "Easier or Harder Dodge and Parry" - як мене дістав цей японський елемент бою! Ніби не в гру граю, а в жалюгідний QTE-тренажер.

These damn QTEs happen too bloody quick
I'm tired of shaking the analog stick
If the camera keeps jerking I′m gonna be sick!
So hammer the buttons and wiggle the sticks!
Hammer the buttons and wiggle the sticks!
kairo
Member

mycolaevich: 15.05.2025 23:50
Neuromantic: 15.05.2025 17:07з продуктивністю на максимальних налаштуваннях графіки немає жодних проблем (4070 super @2K)
DLSS Perfomance? Бо в мене на 6800ХТ для комфортної продуктивності довелось ставити LOW пресет з апскейлом. Медіум в нативному 1440р фпс в районі 50.
По тестам, 4070С в 2К, DLSSQ, Ultra Nightmare, видає 84 FPS.
https://***.com/action-/-fps-/-tps/ ... st-gpu-cpu
powerpizza
Member

Побегал дум на геймпассе новый,скучно и однообразно :insane: b580 норм на 1440 вывозит на ультрах с xess ultra q 70-90фпс,хоть бери да алан вейк с кацапской озвучкой проходи :insane:
Ответить