Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

acm_fan: 09.04.2025 19:51Там есть какая-то финальная цель игры вроде завоевания рынка перевозок?
Она все еще в разработке, но основные механики работают. Финальная цель открыть все районы путем удовлетворения требований клиентов каждой зоны. По мере открытия районов окрываются новые препараты и оборудование, ну и основные "товары" (трава, мет,кока). Сотни рецептов, отмывание налички, покупки недвиги, найм рабочих и управление ими. Надо пробовать, там много интересного.
waryag
Member

Abracadabra: 08.04.2025 15:24 2 частина апріорі не любить амд дивився тести, 6700xt між 3060 і 3060ті
Після корекції андервольту працює нормально, зрідка буває підлагування при швидкому русі у містах.
Озвучка чеська, "Генрі" і т.п. з англійської занадто ріже вуха.

Мені подобалась і перша частина (завдяки ЕГС), у другій провели величезну роботу над покращенням практично всіх аспектів гри.
Певні нюанси все ще вимають полірування, деякі квести - підказок в гуглі, але для мене це поки що головний претендент на ГОТІ. Потім подивимось на творчість французів.
MaxZema
Member

Пройшов Mad Max. Гра непогана, трохи простенька, але навіть вона краща за останніх асасинів :D
Shreder
Member

Підскаіжть платформер для дітей, щоб була можливість грати обом одночасно. Щось типу денді черепашок ніндзя. Подобається Paw Patrol, але там тільки по-одному можна грати. It takes Two заскладна.
waryag
Member

Shreder: 04.05.2025 09:29Підскаіжть платформер для дітей, щоб була можливість грати обом одночасно. Щось типу денді черепашок ніндзя. Подобається Paw Patrol, але там тільки по-одному можна грати. It takes Two заскладна.
Денді платформери складніше
спойлер
бо мають геймдизайн з ігрових автоматів, мета яких - макимально ускладнити гру і видурити побільше грошей
Рейман леджендс?
Shreder
Member

waryag
Рейман леджендс?

подивився огляди - да, це те що потрібно. Дякую.
Може ще щось є таке на подобі?
Васильович
Member

Shreder: 04.05.2025 09:29Підскаіжть платформер для дітей, щоб була можливість грати обом одночасно.
Порадив би Cuphead (мої діти в свій час пройшли якраз в коопі), але якщо:
Shreder: 04.05.2025 09:29It takes Two заскладна.
Тоді не дуже впевнений :)
waryag: 04.05.2025 09:44Рейман леджендс?
Плюсую, також в коопі файно грається. Там, здається, цілих три гри про Реймана існує - варто ознайомитися з всіма.
Shreder: 04.05.2025 10:04Може ще щось є таке на подобі?
Unravel 2
Castle Crashers

P.S.
Shreder: 04.05.2025 09:29Щось типу денді черепашок ніндзя
Shreder
спойлер
Изображение
kairo
Member

Васильович
Cuphead досить складна гра.
Васильович
Member

kairo: 04.05.2025 13:08Cuphead досить складна гра.
Так я про це й кажу :dontknow:
waryag
Member

kairo: 04.05.2025 13:08 Cuphead досить складна гра.
Не всі проходять туторіал )
kairo
Member

waryag: 04.05.2025 15:04
kairo: 04.05.2025 13:08 Cuphead досить складна гра.
Не всі проходять туторіал )
Я досі DLC The Delicious Last Course не придбав, переживаю, що розіб'ю геймпад :laugh:
waryag
Member

kairo: 04.05.2025 16:21 Я досі DLC The Delicious Last Course не придбав, переживаю, що розіб'ю геймпад :laugh:
Я трішки пограв і відклав у сторону. Спочатку треба напрацювати моторику на чомусь менш харкорному.
Draqoon
Member

Sackboy™: A Big Adventure

Я племінникам купив свічи шиті і там для них багато ігор дитячих, а потім як підростуть то і інші ігри будуть у них в кармані :rolleyes: :rolleyes:
man1242
Member

фф7 реберт топ, с длсс4 без мыла вообще бомба, не смог не поделится скрином :D 77ч все еще в процессе :beer:
спойлер
Изображение
shad_1985
Member

Shreder: 04.05.2025 09:29щоб була можливість грати обом одночасно
Гра trine(має 3 чи 4 частини). Ще пораджу емулятор ніндендо світч, там цього добра навалом. :beer:
Ainger
Member

На максимально позднем зажигании прошел ремастер Dead Space и потом сразу Dead Space 2. Ну извините, в 2008 я ссался играть в неё :laugh:
Это были просто офигительные 50 часов, которые пролетели, по моим ощущениям, за секунду! Мне вот вообще не к чему придраться. История захватывает, персонажи интересные, некроморфы страшные, музыка и эмбиент завораживают, физика усиливает погружение, Ишимура - моё почтение
спойлер
(вернуться на него во второй части было отдельным удовольствием)
Станция на Титане поражает не меньше. На самом деле, пройдя вторую часть, мне теперь даже понятно, почему отказались делать её ремастер. Там более разнообразные локации, и очень красивые, особенно церковные. На такой ремастер, как мне кажется, уйдет средств и времени как на полноценную новую игру. С концовки второй части я прям закричал (нет, не от страха :gigi: ), это было круто! Уходят в топ любимых игр.
Насчёт третьей части пока не уверен, я так понимаю, там сильно куда-то не туда свернули и не смогли вывести сюжет на внятное завершение. Поэтому, пока в раздумьях, оставить как есть, в рамках двух частей, или все таки рискнуть, посмотреть, что там дальше.
kairo
Member

Ремастер другої частини не будуть робити, бо перший провалився. На рахунок третьої, мені сподобалась в цілому, я років 5 назад всю серію перепройшов.
Wahoo
Member

Beat Saber + 500 модокарт. И как же убоги контроллеры у Quest 3.
Как же бесяче, когда на сложностях выше харда он просто перестает регистрировать движения.

Игра - моё почтение.
SERGBILL
Member

kairo: 08.05.2025 17:05 Ремастер другої частини не будуть робити, бо перший провалився.
Ремастера першої частини не існує. Є ремейк. І він досить гідний, раджу, навіть, якщо оригінал пройдений кілька разів, хоча деякі незначні баги у мене під час проходження і випливли, не пожалів, що купив, маючи оригінал.
kairo
Member

SERGBILL: 09.05.2025 02:39
kairo: 08.05.2025 17:05 Ремастер другої частини не будуть робити, бо перший провалився.
Ремастера першої частини не існує. Є ремейк. І він досить гідний, раджу, навіть, якщо оригінал пройдений кілька разів, хоча деякі незначні баги у мене під час проходження і випливли, не пожалів, що купив, маючи оригінал.
Я ніде і не писав, що це ремастер. Більше того, це досить умовні поняття. Усюди писали про вихід рімейку Облівіон, поки в останній момент гра не вийшла, як ремастер. На рахунок Дед Спейс, я собі у вішлист поклав на майбутнє. Прикро, що гра не продалась, відгуки дуже хороші.
Ответить