Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Entar
Member

Повідомлення

Radio Bay: 11.01.2025 00:38 Сумніваєшся , бери Угрін, завжди, коли сумніваєшся бери Угрін :)
Я поки так і зроблю. Причому візьму угрін з Алі.
Причому при всій повазі до порад тут ваших і знаючих людей, я взагалі не впевнений що в мене така погана ця звязка кабелів "рца-3.5-3.5-рца" що буде різниця з едіфайрами, але 120 грн на алі - можна спробувати.

Ламерське питання:
А може варто навушники підключати через rca-3.5, а не через вихід навушників? :) В чому різниця?
Востаннє редагувалось 11.01.2025 01:41 користувачем Entar, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Причому злила саме суб'єктивно, грає то вона детальніше і чистіше, а драйву і близько нема.
Я зрозумів про що ти, цокотіння проти купи суцільного плотного жиру, який накидав бурбраун. Окремі звучки проти проти збитої музикальної масси. Я про теж. Музика, як суцільний потік.
feson: 11.01.2025 00:58Дуже скомпрессований трек
Так, кліпінг лютий
feson: 11.01.2025 00:58Ось на чому можна порівнювати...
Цікаво, таке я теж люблю, я не прив'язаній к жанрам, точу ножі, нехай грає :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 11.01.2025 00:38Сумніваєшся , бери Угрін, завжди, коли сумніваєшся бери Угрін
в шапку теми :beer:

Відправлено через 15 хвилин 13 секунд:
Entar: 11.01.2025 01:40 я взагалі не впевнений що в мене така погана ця звязка кабелів "рца-3.5-3.5-рца" що буде різниця з едіфайрами, але 120 грн на алі - можна спробувати.
що дає додатковий перехідник без підсилення ? :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 11.01.2025 02:31що дає додатковий перехідник без підсилення ?
Я навіть не зрозумів про що то. Усіх перехідників у системі требе максимально позбуватися
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 11.01.2025 02:39Усіх перехідників у системі требе максимально позбуватися
вітаю ви здали шкільний курс по фізиці :beer:
lewerlin
Member

Повідомлення

Radio Bay: 11.01.2025 01:40Я зрозумів про що ти, цокотіння проти купи суцільного плотного жиру, який накидав бурбраун. Окремі звучки проти проти збитої музикальної масси. Я про теж. Музика, як суцільний потік.
Не зовсім. РСМ теж цілком ділить картину, "вшир" все розставлено де треба. Але немає оцієї пустоти між інструментами і звуки прямо всвердлюються в голову без всякої акуратності. Такого матеріалу небагато, щоб така подача працювала, але є. Раммштайн то й же(йо :beer: пішов слухати).
Відповісти